Luottopäätös täytyy tulla minuuteissa

Luottopäätös täytyy tulla minuuteissa

15.05.2018

Nykypäivän nopeilla rahoitusmarkkinoilla luottopäätökseen käytetyllä ajalla on olennainen merkitys: se pitäisi tulla mieluummin minuuteissa kuin tunneissa. Tämä kokemus on selvä ainakin juuri pörssiin listautumassa olevalla GF Moneyllä.

Nopeus on valttia nyt rahoitusmarkkinoilla, tietää GF Moneyn perustaja ja toimitusjohtaja Kari Keskitalo Kauppalehden haastattelussa. Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa tällä hetkellä toimiva rahoituspalvelu listautuu Nasdaqin First North -kauppapaikalle, ja aikoo siten vahvistaa kasvuaan ja asemiaan nopeiden luottojen markkinassa.

GF Money tarjoaa sekä kulutusluottoja että yritysluottoja sekä yrityksille factoring-rahoitusta. Kulutusluottoa tarjotaan 2000-10 000 euroa 2-6 vuoden maksuajalla. Keskitalon mukaan erityisesti nopeat kulutusluotot ovat suuressa suosiossa, ja kysyntää on edelleenkin. Yritysrahoitus tulee hieman perässä, mutta Keskitalo uskoo, että jossain vaiheessa se kirii kuluttajalainojen ohi. Sen sijaan factoring-palveluiden suosio kasvaa kovaa vauhtia, sillä sitä kautta yritykset saavat nopeasti rahaa.

- Peruskuluttaja hakee nykyään pankista pelkästään asuntolainoja. Asiakkaat eivät halua enää jonottaa pankeissa, vaan tarvitaan nopeita ja joustavia luottoja, Keskitalo kertoo haastattelussa. Siksi GF Moneyllä satsataankin nopeaan luottopäätöksen. Tavoitteena on tehdä se aina mieluummin minuuteissa kuin tunneissa. Toki GF Money varmistaa riskin ja asiakkaan maksukyvyn tuossa ajassa. Erittäin tärkeä osa joustoa ja nopeutta ovat uudet ja tuoreet ohjelmat ja digijärjestelmät.

Tällä hetkellä GF Money etsii uusia markkina-alueita Euroopasta, sillä sen tavoite on kasvattaa liikevaihtoa vuosittain 25 prosenttia.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun