Pikalainaa voi kokeilla ilmaiseksi

Pikalainaa voi kokeilla ilmaiseksi

02.12.2016

Credit24 tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla lainaa ilmaiseksi kahden kuukauden ajan. Tarjous koskee kaikkia lainasummia, ja jos lainan maksaa takaisin kahdessa kuukaudessa, kaikki lainan kulut ovat nolla euroa.

Credit24, yksi Suomen suosituimmista pienlainayrityksistä, tarjoaa vuoden vilkkaimpaan kulutusaikaan uusille asikkailleen ainutkertaisen mahdollisuuden kokeilla pienlainaa. Tällä hetkellä kaikkiin uusiin Credit24 lainoihin saa kahden kuukauden ilmaisen kokeilun, jolloin sekä korot että kulut ovat nolla euroa. Normaalisti Credit24 lainoista maksetaan 50,2 prosentin korkoa sekä tilinhoitomaksut kuukausittain.

Credti24 tarjoaa 100–4000 euron pienlainoja 3–36 kuukauden laina-ajalla. Credit24 lainojen hinnoittelu on selkeää eikä lainoihin lisätä mitään piilokuluja. Asiakas tietää tarkasti lainasopimusta tehdettään, mitä laina tulee maksamaan eikä laina-aikana tule yllättäviä kuluja. Toki viivästyskorkoja kertyy, mikäli lainanlyhennys jää maksamatta eräpäivään mennessä.

Credit24 pikalainan lainahakemus tehdään kokonaan netissä. Lainapäätös tulee samantien ja rahat ovat tilillä muutaman tunnin sisällä hakemuksesta. Ehkä nopeus on syynä siihen, että Credit24 pikalaina on yksi pienlainamarkkinoiden suosituimmista, vaikka se ei suinkaan ole edullisin. Paitsi nyt, kun lainaa ei tule kahteen kuukauteen mitään kuluja ja korkoja.

Credit24 on suomalaisen IPF Digital Finlandin lainatuote, firma toimii myös Baltian maissa ja Australiassa. Credit24 pikalaina on yksi ensimmäisistä kotimaisilla pikalainamarkkinoilla toimivista pikalainoista. Alusta saakka firma on toiminut läpinäkyvästi ja hinnoitellut selkeästi tuotteensa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun