Euroloan jättää yllättäen yrityslainat

Euroloan jättää yllättäen yrityslainat

08.12.2015

Pankkien ulkopuolinen rahoitus on suuressa kasvussa, ja uusien yrityslainojen tarjoajia tulee koko ajan lisää. Euroloan ei kuitenkaan toimi trendin mukaisesti, vaan päätti jättää yrityslainauksen kokonaan muiden kontolle.

 

Pikavipeistä ja suuremmista pikalainoista tuttu Euroloan on toiminut Suomen rahoitusmarkkinoilla jo vuosia. Euroloan pääasiassa välittää muiden yhtiöiden ja sijoittajien lainoja.

 

Nyt, kun pankkien ulkopuoliset rahoitusmallit ovat suuressa kasvussa yrityslainojen puolella, Euroloan päätti kuitenkin luopua yrityslainoista kokonaan. Syynä on ilmeisesti resurssien puute ja liiketoiminnan keskittyminen vähemmän vaativaan digitekniseen rahoitukseen.

 

Euroloanin hallituksen puheenjohtaja Tommi Lindfors kertoo Kauppalehden haastattelussa, että päätös yrityslainoista luopumisesta on tehty jo vuosi sitten. Päätös toteutettiin siitäkin huolimatta, että Euroloanin kokemukset yrityslainaamisesta olivat erittäin positiivisia, eikä esimerkiksi luottotappioita syntynyt ollenkaan.

- Keskitämme toimintaamme yhä enemmän nettiin, digitaalisiin palveluihin ja esimerkiksi verkkokauppojen maksuvaihtoehtona toimimiseen, Lindfors kertoo.

 

Hänen mukaansa yrityslainaus vaatii henkilöstöltä todellista asiantuntemusta, lainahakemukset ja päätökset pitää käsitellä ja tehdä manuaalisesti, todella hyvällä tarkkuudessa sekä arviointikyvyllä. Euroloanilla ei ilmeisesti ole tämänkaltaiseen vaativaan toimintaan väkeä eikä kiinnostusta palkata sitä.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun