Euroloanilta saa nyt edullisimmat tililuotot

Euroloanilta saa nyt edullisimmat tililuotot

01.04.2014

Suomalaiselta Euroloanilta saa tällä hetkellä edullisimmat kulutusluotot ja tililuotot.

 

Uusilaina.fi -vertailun mukaan Euroloan tarjoaa edullisimman 1000 euron kulutusluoton. Euroloan 1000 euron luotto maksaa 47 euroa kolmen kuukauden aikana, joten vuosikorko nousee vain 32 prosenttiin. Esimerkiksi Credit24 samankokoinen laina maksaa kolmen kuukauden aikana 76 €, eli korko on 56%.

 

Uusilaina.fi -kulutusluottovertailun korkosummat ja kulut ovat arvioita, joskin pitkälle suuntaa-antavia. Lopullinen lainan hinta määräytyy aina hakijakohtaisesti ja selviää tarkemmin vasta siinä vaiheessa kun lainasta neuvotellaan.

 

Euroloan tarjoaa asiakkailleen kiinteitä lainoja, mutta suurin osa yrityksen lainauksesta tapahtuu kuitenkin tililuottojen kautta. Yhtiö myöntää asiakkaalleen korkeintaan 5000 euron tililuoton, jota voi vapaasti käyttää. Tilillä ei ole kuukausimaksua, mutta jokaisesta nostosta maksetaan sekä nostopalkkio että provisio sekä tietysti lainatusta summasta korkokulut. Kaikki kulut määräytyvät lainan määrän, laina-ajan ja hakijan taustojen perusteella.

 

Euroloan on suomalaisen Euroloan Consumer Finance Oy:n tarjoama lainatuote. Sama yritys tarjoaa lainoja myös Ruotsissa sekä lisäksi muita yrityksille suunnattuja rahoitus- ja taloushallintopalveluita Suomen ja Ruotsin lisäksi Puolassa. Yhtiö on Suomen vanhimpia pienlainarahoitusyhtiöitä, sillä se on perustettu vuonna 2007.

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun