Credit24 joustolimiitti joustaa kuin luottokortti

Credit24 joustolimiitti joustaa kuin luottokortti

19.03.2014

Pikalainayritysten luottotilipalvelut jäljittelevät luottokorttien palveluita. Yksi tunnetuimmista tililuotoista on Suomessa Credit24 Joustolimiitti.

 

Joustolimiitti tarkoittaa luottotiliä, jossa on 500-3000 euron luotto vapaasti käytettävissä ja nostettavissa. Credit24 Joustolimiittiä tarjoaa Pohjoismaissa, Australiassa ja Baltian maissa toimiva yritys MCB Finance Finland Oy, joka on osa Lontoon pörssiin listautunutta MCB Finance Plc:tä. Yritys on toiminut jo vuodesta 2005.

 

Joustolimiittiä lyhennetään kuukausittain ja loput luottotilistä on aina käytettävissä. Luottotililtä nostetaan rahaa omalle tilille joko nettipalvelussa tai kätevästi mobiilisovelluksella.

 

Joustolimiitin kulut vaihtelevat riippuen luottotilin limiitistä. Laskennallinen todellinen vuosikorko korkoineen, nostopalkkioineen ja -provisioineen on 500 euron luottotilissä 49,95% ja 3000 euron luotossa 38,68%. Kuluja joustolimiitistä aiheutuu vasta kun nostoja tehdään ja niin kauan kuin tilillä on luottoa. Luottoa voi maksaa takaisin kuukausittain itse haluamansa määrän, kuitenkin vähintään 30 euroa.

 

Joustolimiitin myöntämisen rajoituksena Credit24 pitää 1200 euron bruttotuloja kuukaudessa sekä vähintään 19 vuoden ikää.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun