Rahalaitos välittää edullisimmat kulutusluotot

Rahalaitos välittää edullisimmat kulutusluotot

10.12.2013

2000 euron kulutusluottojen kuluissa on valtavia eroja: kulueroja saattaa kertyä jopa 200 euroa.

 

Kulutusluottoja myydään hyvin erilaisilla hinnoilla. Kulutusluotot ovat vakuudettomia, joten hintaerot johtuvat erilaisista avaus- ja käsittelymaksuista, lainanhoitokuluista sekä tietysti koroista. 2000 euron kulutusluotoissa saattaa olla jopa 200 euron ero halvimman ja kalleimman lainan välillä.

 

Uusilaina.fi -sivuston vertailussa halvimmat lainaa pystyy tarjoamaan Rahalaitos, joka ei itse lainaa rahaa, vaan välittää muiden kulutusluottoyhtiöiden luottoja. Uusilaina-sivuston arvio Rahalaitoksen 2000 euron lainan kuluille on 124 euroa, kun laina-aika on vuoden. Tällöin todellinen vuosikorko olisi 11%.

 

Rahalaitoksen mukaan lainan ja luoton hinnat vaihtelevat, sillä Rahalaitos välittää ainakin neljän eri luottoyhtiön luottoja. Luoton hinta riippuu asiakkaan tarpeista ja siitä, millaisia lainoja kukin yhtiö tarjoaa. Kaikki Rahalaitoksen yhteistyökumppanit tarjoavat kuitenkin nimenomaan kulutusluottoja, eivät pikavippejä.

 

- Keskihintainen luotto meidän kautta on noin 6000 euroa, vaikka toki myönnämme myös pienempiäkin lainoja, Rahalaitokselta kerrotaan.

- Toimintamme idea on hakea aina asiakkaalle sopivin ja edullisin luotto eri lainantarjoajilta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Takaisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun