Vertaa pikalainat

Vakuudettomat pikalainat vertailussa

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa lainoja
Valitse sinulle sopivin

Pikalainat

Pikavipit on tyypillisesti 50-1000ePikalainat ovat lyhyitä vakuudettomia lainoja. Pikalainojen summat ovat pienehköjä verrattuna muihin lainoihin. Pikalainat eli pikavipit olivat Suomessa suosiossa 2010-luvulla, mutta lakimuutosten myötä lyhytaikaiset lainat ovat käyneet yrityksille kannattamattomiksi. Suuruudeltaan pikalainat olivat 50 eurosta ylöspäin, mutta nykyään kertalainat alkavat yleensä 500€:sta. Hakijan ei tarvitse määritellä, mihin rahat aikoo käyttää, vaan hän voi käyttää ne miten haluaa. Kertalainojen rinnalle on tullut joustoluottoja, joista voi tehdä myös pienempiä 100-500€ nostoja. Luottoraja on joustoluotoissa korkeampi, mutta asiakas maksaa vain nostamastaan summasta aiheutuneet korot ja kulut. Joustoluotossa on luottokorttien tapaan mahdollisuus maksaa laina takaisin pidemmällä aikavälillä.

Pikalainaa varten ei tarvita vakuuksia, mutta lainaa hakevan tulee olla täysi-ikäinen ja hyvät luottotiedot omaava. Lisäksi hakijalla tulee olla pankkitili sekä matkapuhelinliittymä.

Pikalainat ovat lyhyitä vakuudettomia lainoja

Joissain tapauksissa pelkkä täysi-ikäisyys ei riitä, vaan suurempia summia lainatakseen pitää olla esimerkiksi 25 vuotta täyttänyt.

Lainaehdot vaihtelevat yritysten välillä, joten kannattaa aina tutustua yrityksen ehtoihin ennen lainan hakemista.

Pikalainoissa rahat tulevat yleensä tilille hyvin nopeasti sen jälkeen, kun myönteinen lainapäätös on saatu. Tämä tosin riippuu pankista ja lainan hakemisen ajankohdasta. Pikalainaa ei nykyisin saa enää myöntää öisin.

Pikalainaa ja pikavippejä tarjoavat yritykset ovat vähentyneet viime vuosina kiristyneen lainsäädännön takia. Tällä hetkellä myös pikalainoissa nimelliskorko voi olla korkeintaan 20% ja vuosittaiset lainakulut 0-150€. Nettiin on tullut paljon palveluita, joiden avulla asiakas voi täyttää yhden lainahakemuksen ja saada nopeasti useita lainatarjouksia eri lainapaikoista. Palveluita on monenlaisia ja monentasoisia. Kannattaakin olla tarkkana pikalainan kokonaiskustannusten suhteen. Ainoa varma tapa saada selville kokonaiskustannukset on laskea lainan todellinen vuosikorko. Vuosikorkoon lasketaan koron lisäksi muut lainaan liittyvät maksut ja kulut. Uusilaina.fi vertasi pikalainat tarkasti, katso tulokset Pikalaina vertailu-sivulta.

Katso myös:

 
Ovatko pikalainat olleet sinulle avuksi tai oletko joutunut niiden kanssa joskus hankaluuksiin? Ota kantaa ja kirjoita kokemuksia omista vipeistä ja pikalainoistasi.

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun