Pienlaina - Vertaa pienlainat ja sδδstδ

Yli 50 lainapaikan pienlainojen vertailu - pienlainaa heti tilille

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Pienlainat vertailussa

Pienlainojen vertailu on todella tärkeää, sillä vertailulla voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja! Isommissa lainoissa vertailulla voi säästää tuhansia euroja, sillä kalleimpien ja halvimpien lainojen välillä on todella suuret erot. Huomaat sen itse nopeasti, kun katsot Uusilaina.fi sivuston lainavertailuja.

Pienlaina heti tilille

 

Lainojen vertailu tapahtuu kätevimmin ja nopeimmin syöttämällä haluamansa lainasumma Uusilaina.fi lainalaskuriin. Esimerkiksi 500 euron vertailusta näemme nopeasti lainapaikat, josta lainan saa edullisimmin. Edullisin laina irtoaa Lendolta vuoden maksuajalla (10,28% todellinen vuosikorko), ja sieltä lainan voi saada, jos on vähintään 20 vuotias. Kallein 500 euron laina taas löytyy Euro24, jossa vuoden laina-ajalla todellinen vuosikorko on 709,07%. Myös täältä lainaa saa yli 20-vuotiaat.

Minkä ikäinen voi hakea pienlainaa?

Eri lainapaikoissa on todella erilaiset ikärajoitukset lainoille. Samassa lainapaikassa voi myös olla rajoitus eri lainasummille. Nuoremmille myönnetään kyllä pienenmpiä lainoja, mutta suuremmissa lainoissa ikää vaaditaankin esimerkiksi vähintään 23 vuotta.

Yleinen ikäraja pienlainoille on 20 vuotta. Joitakin lainoja myönnetään kuitenkin jo 18 -vuotiaille, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Esimerkiksi Laina.fi pienlainaa voi hakea jo 18-vuotias. Credit24 joustoluotto taas on haettavissa, mikäli hakija on täyttänyt 19 vuotta. Omalaina.fi lainapalvelussa ikäraja on 22 vuotta.

Lue lisää: Onko lainaa mahdollista saada ilman luottotietoja?

Tarvitaanko pienlainan saamiseen säännölliset tulot?

Pieniä, alle 1000 euron ja alle 2000 euron, lainoja saa melko helposti pelkän oman henkilötunnistautumisen kautta. Luottotietosi tarkistetaan, sinulta vaaditaan oma pankkitili, osoite ja puhelinnumero, mutta muita vaatimuksia ei usein ole kun puhutaan pienlainoista. Tulotietoja ei aina tarvitse ilmoittaa pienissä lainoissa. Joissakin toki täytyy, mutta etenkin korkeakorkoisimpia pienlainoja saa nopeasti ja helposti tunnistautumalla netissä pankkitunnuksilla. Muutamassa minuutissa pienlaina on tilillä.

Kuinka nopeasti pienlainan saa?

Nopeimmillaan pienlainan saa tilille ihan muutamassa vartissa, jopa alle tunnissa! Useimmat pienlainan tarjoajat lupaavat lainan tilille samana päivänä, mikäli kaikki on kunnossa ja pankkitili on sama kuin lainantarjoajalla. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että rahojen siirtymiseen kuluu muutama pankkipäivä.

Jos olet aiemmin hakenut pienlainaa tietystä lainapaikasta ja haet sieltä uutta lainaa, raha siirtyy nopeammin. Mikäli siis olet hoitanut edellisen lainasi maksun moitteettomasti. Tällöin sinun luottotietojasi ja muita tietoja ei tarvitse enää tarkistella, jolloin lainapäätös syntyy nopeammin. Rahat voivat tällöin olla tilillä jo muutamassa minuutissa.

Aiemmin lainaa saattoi saada myös puhelimella tai tekstiviestillä. Nykyään tällaisia paikkoja ei juuri ole: uusi lainahakemus täytyy useimmiten täyttää netissä. Mutta vanhoille asiakkaille voi toki myöntää uuden lainan pelkän tekstiviestin perusteella tai puhelinsoitolla. Credit24 lainahakemuksen voi tehdä myös Postissa nykyään, tällöin nettiyhteyttä ei tarvitse olla kotona.Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin
Siirry alkuun