Pienlaina - Vertaa pienlainat ja säästä

Yli 50 lainapaikan pienlainojen vertailu - pienlainaa heti tilille

-
50
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Pienlainat vertailussa

Pienlainojen vertailu on todella tärkeää, sillä vertailulla voi säästää parhaimmillaan useita satoja euroja! Isommissa lainoissa vertailulla voi säästää tuhansia euroja, sillä kalleimpien ja halvimpien lainojen välillä on todella suuret erot. Huomaat sen itse nopeasti, kun katsot Uusilaina.fi sivuston lainavertailuja.

Pienlaina heti tilille

 

Lainojen vertailu tapahtuu kätevimmin ja nopeimmin syöttämällä haluamansa lainasumma Uusilaina.fi lainalaskuriin. Esimerkiksi 500 euron vertailusta näemme nopeasti lainapaikat, josta lainan saa edullisimmin. Nykyään vertailussa loistavat palvelut, jotka eivät itse myönnä lainoja, vaan välittävät asiakkaan lainahakemuksen eteenpäin 15-30 lainapaikalle. Pienlainoissa kilpailu on kuitenkin viime vuosina koventunut, koska nimelliskoron 20% korkokatto asettaa tiukat raamit lainapaikoille. Lainapaikkojen väliset erot ovatkin viime vuosina kaventuneet, mutta pienlainojen vertailu on kuitenkin edelleen asiakkaalle kannattavaa.  

Minkä ikäinen voi hakea pienlainaa?

Eri lainapaikoissa on todella erilaiset ikärajoitukset lainoille. Samassa lainapaikassa voi myös olla rajoitus eri lainasummille. Nuoremmille myönnetään kyllä pienenmpiä lainoja, mutta suuremmissa lainoissa ikää vaaditaankin esimerkiksi vähintään 23 vuotta.

Yleinen ikäraja pienlainoille on 20 vuotta. Joitakin lainoja myönnetään kuitenkin jo 18 -vuotiaille, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Esimerkiksi Laina.fi pienlainaa voi hakea jo 18-vuotias. Credit24 joustoluotto taas on haettavissa, mikäli hakija on täyttänyt 19 vuotta. Omalaina.fi lainapalvelussa ikäraja on 22 vuotta.

Lue lisää: Onko lainaa mahdollista saada ilman luottotietoja?

Tarvitaanko pienlainan saamiseen säännölliset tulot?

Pieniä, alle 1000 euron ja alle 2000 euron, lainoja saa melko helposti pelkän oman henkilötunnistautumisen kautta. Luottotietosi tarkistetaan, sinulta vaaditaan oma pankkitili, osoite ja puhelinnumero, mutta muita vaatimuksia ei usein ole, kun puhutaan pienlainoista. Tulotietoja ei aina tarvitse ilmoittaa pienissä lainoissa. Osa lainapaikoista vaatii, että hakijalla on säännölliset tulot, mutta tulorajat ovat usein varsin maltilliset ainakin pienien lainojen osalta. 

Kuinka nopeasti pienlainan saa?

Nopeimmillaan pienlainan saa tilille ihan muutamassa vartissa, jopa alle tunnissa! Useimmat pienlainan tarjoajat lupaavat lainan tilille samana päivänä, mikäli kaikki on kunnossa ja pankkitili on sama kuin lainantarjoajalla. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että rahojen siirtymiseen kuluu muutama pankkipäivä.

Jos olet aiemmin hakenut pienlainaa tietystä lainapaikasta ja haet sieltä uutta lainaa, raha siirtyy nopeammin. Mikäli siis olet hoitanut edellisen lainasi maksun moitteettomasti. Tällöin sinun luottotietojasi ja muita tietoja ei tarvitse enää tarkistella, jolloin lainapäätös syntyy nopeammin. Rahat voivat tällöin olla tilillä jo muutamassa minuutissa.

Aiemmin lainaa saattoi saada myös puhelimella tai tekstiviestillä. Nykyään tällaisia paikkoja ei juuri ole: uusi lainahakemus täytyy useimmiten täyttää netissä. Mutta vanhoille asiakkaille voi toki myöntää uuden lainan pelkän tekstiviestin perusteella tai puhelinsoitolla.Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun