Kaikki lainapaikat ja lainanmyöntäjät

Kaikki lainapaikat (89 lainapaikkaa)Pienlainoissa ja suuremmissakin lainoissa on todella suuria eroja, mikä on tietysti selvää, jos lainaa tarjoaa jopa 70 erilaista ja erikokoista yritystä ja rahoitusyhtiötä. Siksi vertailu on todella järkevää ja rahallisesti kannattavaa. Voi olla tietysti tilanne, jossa lainaa on mahdollista saada vain muutamista paikoista, jolloin vertailun mahdollisuutta ei juuri ole. Mutta pääsääntöisesti lainat kilpailuttamalla ja vertailemalla voi säästää satoja, jopa tuhansia euroja, jos kyse on suurista lainasummista!

Kaikki lainapaikat vertailussa

Lainapaikat ja lainamyöntäjät netissä

Pienlainoja, pikalainoja, kulutusluottoja ja yritylainoja myöntää kymmenet ja kymmenet erilaiset rahoitusyhtiöt ja yritykset. Ala on kasvanut 2010-luvulla räjähdysmäisesti, ennen kaikkea siksi, että lainansaanti on vaikeutunut perinteisissä pankeissa. Esimerkiksi nopeat yrityslainat ja niiden hakeminen ja kysyntä netissä on moninkertaistunut vuoden 2015 jälkeen.

Uusilaina.fi sivustolla listaamme kaikki pienlainoja ja kulutusluottoja tarjoavat rahoitusyhtiöt ja lainantarjoajat sekä lainapalvelua eli käytännössä lainojen kilpailutusta tarjoavat sivustot. Teemme myös lainapaikkojen vertailua, eli vertaamme lainojen vuosikorot, laina-ajat, minimi ikävaatimukset, saatavat lainasummat jne. Kaikki lainapaikat eivät ole mukana vertailussa.

Lainavertailu säästää selvää rahaa

Koska tarjontaa on valtavasti myös hajonta on suuri. Esimerkiksi 5000 euron kulutusluottoa voi saada Komplett Bankin 7,35% tai Risicumin 63,55% todellisella vuosikorolla. Lainan kokonaishinnassa tämä tarkoittaa 2641 euroa kalleimman ja halvimman lainan välillä. Tämä on suuri summa! Lainat vertailemalla ja lainat kilpailuttamalla voit siis säästää jopa tuhansia euroja.

Lainan kilpailuttaminen netissä

Lainan kilpailuttaminen on houkutellut suuren määrän uusia palvelutoimijoita laina-alalle. On jopa kymmeniä eri nettisivustoja, jotka kilpailuttavat lainoja, eli ottavat vastaan lainahakemuksia ja lähettävät nämä edelleen yhteistyöyrityksilleen. Lisäksi on sivustoja, jotka välittävät lainapalveluun, eli käytännössä mainostavat ja linkittävät lainapalvelua tarjoavalle sivustolle.

Lainankilpailutuspalvelua löytyy kaikenkokoisille lainoille: pikalainoille, kulutusluotoille ja jopa asuntolainoille. Lainoja kilpailuttavat esimerkiksi seuraavat sivustot:

Kilpailutussivustoja on näiden lisäksi ainakin kymmenen lisää. Etua.fi sivuston kautta voi kilpailuttaa myös asuntolainat.

Uusimmat lainapaikat ja pikalainat

Listaamme tähän uusimmat lainapaikat sitä mukaa kuin niitä tulee vuodesta 2017 lähtien. Lainapalveluita uudistetaan ja modataan jatkuvasti, joten usein uudetkin lainasivut ja lainapaikat ovat vanhojen toimijoiden uusia sivustoja ja tuotteita. Välillä kuitenkin tulee myös kokonaan uusia toimijoita markkinoille, kuten norjalainen Komplett Bank.

Rahapalvelu

Rahapalvelun kautta voi hakea vakuudentonta pikalainaa 100–4000 euron väliltä ja lainaan saa joustavan 1–36 kuukauden maksuajan. Rahapalvelu on IPF Digitalin lainapalvelu, kyseisen firman tutumpi palvelu on Credit24. Uusille asiakkaille Rahapalvelu tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi! Vanhojen asiakkaiden lainan vuosikorko on 49,85%, eikä yllättäviä piilokuluja ilmesty kuvioihin, luvataan Rahapalvelulta. Rahapalvelu avattiin kesällä 2017.

 

 

Komplett Bank

Komplett Bank on norjalainen rahoitusyhtiö, joka aloitti toimintansa Suomessa helmikuussa 2017. Komplett Bank kilpailee jo nyt suosituimman lainapaikan tittelistä, sillä se tarjoaa todella edullista lainaa, korko voi olla pienimmillään alle 5%. Täältä lainaa voi hakea 1000-50 000 euroa 1-3 vuoden maksuajalla. Komplett Bankin erikoisuus on se, että siinä ei ole lyhennyspakkoa, kunhan maksaa lainan kulut ja korot kuukausittain, mutta muuten kuukausilyhennys on joustavasti asiakkaan päätettävissä.

Asiakkailtaan Komplett Bank vaatii 23-vuoden ikää sekä palkkakuittia tositteeksi riittävistä tuloistaan. Mikäli haettava lainasumma on yli 2500 euroa selvitetään talouden menot ja tulot sekä suositellaan lainaa haettavaksi yhteishakijan kanssa.

 

 

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Siirry alkuun