Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Creditguru

Creditguru

2.0 2 5 1
Lainan määrä: 50 - 2250€
Maksuaika: 7pv - 3kk
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 49%

Huomioitavaa

  • Emme suosittele tätä lainapalvelua
  • Ei turvallinen luokiteltu sivusto

Kulut

  • Nimelliskorko 49%
  • Välityspalkkio 6-675€ riippuen lainasummasta
Creditguru logo

Creditguru on vertaislainapalvelu mistä voit hakea 50–2250 euron lainaa. Vertaislaina käytännössä tarkoittaa, että lainaaja hakee lainaa muilta käyttäjiltä. Greditguru toimii vain lainan välittäjänä ja perii oman osansa lainan välityksestä. Lainan välitysmaksu on 6-675€ ja lainan vuosikorko 49%. Lainapalvelu on tarkoitettu yli 18 -vuotiaille.

Creditgurussa laina tulee maksaa takaisin tietyn lainaohjelman mukaisesti. Myös lainahakemuksen peruuttaminen on maksullista. Tarkista hinnasto ja lainaehdot ennen lainan hakemista Creditgurun sivuilta.

Lainan ehdot

  • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä
  • Lainaaja ei saa olla holhouksen alaisena
  • Hakijan täytyy olla yli 18-vuotias

Creditguru on vertaislainaa

Creditguru ei siis itse toimi rahoitusyhtiönä, vaan ainoastaan nettialustana pikalainoille, joita sijoittajat voivat tarjota lainaa tarvitseville. Eli kyseessä on siis vertaislainaaminen, yksityiseltä yksityiselle lainaamisesta, eli vanhanaikaisesta kaverille vippaamisesta. Creditguru on tehnyt omat nettisivunsa turvalliseksi alustaksi niin sijoittajille kuin lainaajillekin. Creditguru ottaa vastaan sijoittajien rahoja ja välittää niitä eteenpäin.

Creditguru ei tietenkään tee tätä ilmaiseksi, vaan poimii välistä melko suolaisen hinnan, esimerkiksi 2250 euron lainan välityspalkkio on 675 euroa, riippumatta lainan takaisinmaksuajasta. Sijoittaja itse saa sijoittamalleen rahalle tietysti korkoa, eli asiakas maksaa 49% korkoa lainaamastaan summasta sijoittajalle. Nettisivuilla ei ole tietoa siitä, maksaako palvelu sijoittajalle jotain. Todennäköisesti maksaa.

Creditguru laina netistä

Creditgurun vertaislainaa haetaan Creditgurun nettisivuilta hakulomakkeella tai tekstiviestillä. Hakijalla täytyy olla omissa nimissään oleva pysyvä puhelinliittymä, eli prepaid liittymä ei kelpaa. Creditguru tarkistaa hakijan luottotiedot mobiililiittymän tietojen perusteella. Muita tietoja ei ainakaan nettisivujen perusteella tarvita. Lainasumma maksetaan hakijan tilille todella pian, mikäli lainapäätös on positiivinen. Ja mikäli luottotiedot ovat kunnossa ja hakija on täysi-ikäinen, hakijalla ei ole mitään estettä saada lainaa.

Creditgurun nettisivuilla tiedot lainaan liittyvistä kustannuksista ovat puutteellisia, kannattaa siis tarkistaa kaikki pienetkin kirjoitukset lainatarjouksesta ennen hyväksymistä. Aiemmin löytyi netistä tietoja, että Creditguru sakottaisi maksusuunnitelmaa nopeammista maksusuorituksista, että jokaisen velallisen olisi pakko noudattaa sitä maksusuunnitelmaa, josta on tehty alunperin sopimus. Tällainen menettely on kuitenkin laitonta, sillä lain mukaan minkä tahansa lainan saa maksaa takaisin etuajassa ilman erillistä maksua. Mikäli tällaista menettelyä on edelleen, ota yhteyttä Kuluttajasuojaviranomaisiin. Myös lainahakemuksen tekeminen ja peruuttaminen täytyy olla maksutonta.

Onko sinulla kokemuksia Creditguru lainasta? Kerro ihmeessä kokemuksesi, risut ja ruusut, alla olevalla lomakkeella ja autat näin muita kuluttajia löytämään entistä luotettavampia ja vastuullisempia lainantarjoajia netistä!

Maksumuistutus 5€

Creditguru Yhteystiedot

FourFinance Global SA
Quai du Montblanc 33
106988
CH - 1201 Genf

Puhelin: 0600 03 065 (1,98€/min + pvm)
Avoinna ma-pe 10-15

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista creditguru.ch/fi/etusivu/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun