Bank Norwegian

Bank Norwegian

3.8 10 5 1
Lainan määrä: 1000 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 23-100 vuotta
Vuosikorko: 6.99% - 23%

Parhaat edut

 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Markkinoiden edullisimpia lainoja
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään 23-100 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Lainat määräytyvät aina henkilökohtaisesti. Näet lainasi tarkat kulut lainatarjouksestasi.
 • Avausmaksu 45 / 95 €
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk
 • Nimelliskorko 6,99% - 19,99%
Bank Norwegian logo

Bank Norwegian lainapalvelusta voit hakea 1000- 60000 euron lainaa. Vakuudettomat lainoissa on takaisinmaksuaikaa aina 15 vuotta. Voit valita itse maksuohjelmasi ja maksaa lainasi takaisin sen mukaan. Lainojen ikäraja on 23 vuotta ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintää sekä hänen tulee olla ollut Suomen väestörekisterissä 36 kuukautta. Katso sopiva laina Bank Norwegian lainalaskurilla. 

 

Tietoa Bank Norwegian lainasta

Bank Norwegian tarjoaa monipuolisia lainapalveluita kaikille 23 vuotta täyttäneille suomalaisille, jotka ovat luottokelpoisia. Myös Suomessa vähintään 36 kuukautta asuneilla on mahdollista hakea lainaa. Hakijoiden luottokelpoisuus varmistetaan nopeasti ja tärkeintä on, ettei maksuhäiriömerkintää ole. Hakeminen on hyvin helppoa, riittää että sinulla on verkkopankkitunnukset, joiden avulla tunnistaudut palveluun turvallisesti. Bank Norwegian myöntää lainaa hakijalle, jolla on säännölliset tulot ja jonka osoite on Suomessa.

Kulutusluotto on mahdollista saada helposti, kun täytät hakemuksen pankin verkkosivustolla. Hakemukseen tulee ilmoittaa haettava lainasumma ja henkilötietosi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumero. Hakemuksen täyttämiseen menee noin 5 minuuttia ja pian tämän jälkeen saat lainapäätöksen ja rahat voit saada tilillesi heti.

Bank Norwegian lainan hakeminen

Lainan hakeminen tapahtuu Bank Norwegianin kotisivuilla olevalla lomakkeella. Lainan hakemisesta tulee maksaa perustamismaksua 45 tai 95 euroa, riippuen lainattavasta summasta. Kuukausittain peritään tilinhoitomaksua 5 euroa. Lisäksi maksat vuosikorkoa 6,99% - 19,99%, joka määräytyy oman taloustilanteesi perusteella.

Huomaathan, että koska lainan korko on henkilökohtainen ovat sivuilla löytyvät hinnastot viitteelliset. Saat tarkan tiedon aina lainatarjouksessa tehtyäsi lainahakemuksen. Lainahakemus ei edellytä lainan hakemista eikä lainatarjouksen pyytäminen itsessään maksa mitään. Maksat pelkästään siinä tapauksessa, että nostat lainan.

 

Lainan takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukaisittain. Eräpäivä lainoissa on kuukauden 15. päivä. Voit itse valita takaisinmaksuajan tiettyjen reunaehtojen puitteessa. Pisin laina-aika Bank Norwegian lainoissa on 15 vuotta. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa suoraan tietysti lainasta maksamiisi kuluihin: mitä pidempi laina, sitä enemmän maksat siitä kuluja. Bank Norwegian kulutusluotoissa on mahdollista hakea myös maksuvapaata, jota tietysti vaikuttaa myös lainan takaisinmaksuaikatauluun, pidentää sitä. Mikäli tarvitse maksuvapaata lainaasi, kysy Bank Norwegian asiakaspalvelusta, aikataulut löydät firman sivuilta ja tämän sivun lopusta.

Bank Norwegian lainaa lainojen yhdistämiseen

Yhdistä lainasi ja säästät lainojen kuluissa. Ottamalla yhden isomman lainan ja yhdistämällä aiemmat lainasi, voit säästää lainojen kuluissa huomattaviakin summia. Bank Norwegian tarjoaa lainaa myös lainojen yhdistämiseen. Saat luottopäätöksen heti. Voit hakea Bank Norwegian lainaa myös muihin tarkoituksiin. Remonttilaina on yksi kysytyimmistä kulutusluottojen kohteista. 

Bank Norwegian asiakaspalvelu

Voit olla yhteydessä Bank Norwegianin asiakaspalveluun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla tai suoraan puhelimitse. Sivuilta löytyy myös apua ja asiakaspalvelu -niminen sivu mihin on koottu todella kattavasti useimmin kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin. Sivuilta löytyy myös kattava käyttöohjelista, mistä löydät helposti lisätietoja. Lainanhakulomake on kuitenkin luotu niin helpoksi, että sen pysytyy täyttämään täysin ilman ohjeita tai asiakaspalvelun tukea. 

 • Voit lähettää sähköpostia asiaspalveluun osoitteseen mail[ät]banknorwegian.fi
 • Bank Norwegian asiakaspalvelu palvelee puhelimitse: +358 7532 66 200
 • Asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 11-17

Kokemuksia Bank Norwegian lainoista

Bank Norwegian rantautui Suomeen vuoden 2015 ja 2016 taitteessa. Ennen Suomeen tulemista se oli menestynyt todella hyvin kotimaassaan Norjassa. Suomessa se oli yksi vuoden 2016 puhutuimmista lainoista ja suosio on ollut todella korkealla vielä vuoden 2017 puolella. Käyttäjien jakamissa kokemuksissa nousee esille tyytyväisyys Bank Nowegianin lainojen kohtaan. Erityisesti korkotasoa on pidetty hyvänä ja Bank Norwegianin tapaa toimia nopeasti. Positiivisia kokemuksia on keränneet myös Bank Nowegianin tarjoamat luottokortit, joita voi niin ikään hakea Bank Norwegianin sivuilta ja käyttää normaalin luottokortin tapaan Suomessa.

Lainaa yhteishakijan kanssaBank Norwegian onkin vaikuttanut positiivisesti Suomen lainamarkkinoihin, sillä se tarjoaa kohtuuhintaisia lainoja ja kulutusluottoja. Jos sinulla on kokemuksia Bank Norwegian lainasta, kerro kokemuksesi tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Etkö saanut Bank Norwegianilta positiivista lainapäätöstä? Ei hätää, kannattaa laittaa uusi lainahakemus menemään, mutta ei enää yksin, vaan hae lainaa yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa. Näin saat helpommin suuremman lainan, sillä kahden henkilön yhteinen laina on pienempi riski myös pankille. Yhteishakijan on tärkeää tietää, että hän on myös täysimääräisesti lainasta vastuussa. Yhteishakijan kanssa lainahakemus tehdään ihan samalla tavalla kuin yksinkin, hakemukseen laitetaan siten myös yhteishakijan tiedot.

Bank Norwegian lainataulukko ja lainalaskuri

Sivuilta löytyvässä lainataulukossa summat on laskettu käyttämällä 6,99% vuosikorkoa ja 45/95 euron avausmaksua ja 5 euron kuukausimaksuja. Sivuilla olevat lainatiedot ovat viitteellisiä. Voit verrata Bank Norwegianin hintoja muihin lainoihin lainalaskurillamme.

Huomautusmaksu 5€, viivästyskorko 7%

Bank Norwegian Yhteystiedot

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO
Norja

Sähköposti: mail[ät]banknorwegian.fi
Puh: +358 7532 66 200
Avoinna ma-pe klo 11-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista banknorwegian.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun