Rahaneuvos

Rahaneuvos

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 400 - 2000€
Maksuaika: 30pv
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50%

Parhaat edut

 • Nopea yrityslaina
 • Ilmainen ensilaina
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Kallis
 • Todella suuret avauskulut
 • Asiakaspalvelussa puutteita

Kulut

 • Korko 16%
 • Käsittelykulut 119–468
 • Viivästyskorko 29%
Rahaneuvos logo

Rahaneuvos-laina on pienille ja suuremmille yrityksille tarkoitettu pikalaina nopeaan tarpeeseen. Lainan suuruus on siis vain 400–2000 euroa, joten isomman yrityksen tarpeisiin se tuskin vastaa, mutta pienen yrityksen äkillisiin kassavirtaongelmiin se voi kyllä tuoda helpotuksen. Rahaneuvoksen yrityslainojen laina-aika on aina 30 päivää.

Rahaneuvoksen ensilaina on aina ilmainen, mikäli laina maksetaan takaisin 30 päivässä! Jos ensilainan maksu viivästyy päivänkin, ensilainasta menee normaalit kulut, eli korko ja käsittelymaksu. Ensilainan suuruus on aina 600 euroa tai 400 euroa. Jos haluaa enemmän lainaa, täytyy lainata saman tien toinen laina, enintään kuitenkin 2000 euroa.

Rahaneuvoksen lainaa voi hakea kaikki kotimaiset yritysmuodot. Vaikka laina haetaan yritykselle, sen saamiseen vaaditaan yrityksen kaupparekisteriin merkitty nimenkirjoitusoikeuden omaava henkilö takaajaksi. Eli yrityksen omistaja tai toimitusjohtaja vastaa lainasta lopulta kuitenkin omalla nimellään, henkilökohtaisesti. Kun laina tulee yritykselle, lainan rahoituskulut saa tietysti vähentää verotuksessa.

Ensilaina 400 tai 600 euroa ilmaiseksi

Rahaneuvoksen ensimmäinen laina on siis aina kuluton ja koroton. Rahaneuvoksen lainojen laina-aika on todella lyhyt, vain yksi kuukausi, 30 päivää, tämä kannattaa ottaa huomioon lainaa haettaessa, varmistaa, että laina on varmasti mahdollista maksaa takaisin tuona aikana!

Sillä jos ilmaista lainaa ei makseta takaisin tuona aikana, ilmainen laina ei ole enää ilmainen, vaan siitä maksetaan sekä korot että käsittelykulut. Esimerkiksi 400 euron ilmaisessa lainassa erääntyy 30 päivän jälkeen maksuun 16% korko, eli 5,26€ sekä käsittelykuluja 119,74, eli yhteensä kuluja tulee 125 euroa, mikäli ilmaista lainaa ei makseta eräpäivään mennessä. 600 euron ilmaisessa lainassa kuluja tulee eräpäivän jälkeen 179 euroa.

Rahaneuvos yrityslainan hakeminen netistä

Rahaneuvos-yrityslainaa haetaan netistä ihan samalla tavalla kuin omaa henkilökohtaista pikalainaa. Rahaneuvoksen sivuilta netistä löytyy hakulomake, johon täytetään kaikki tiedot yrityksen nimi ja y-tunnus sekä muut yrityksen tiedot sekä myös yrityksen edustushenkilön tiedot. Käytännössä tämä on henkilö, jolla on kaupparekisterin mukaan nimenkirjoitusoikeus yrityksessä.

Yrityslainahakemuksessa täytyy ilmoittaa:

 • Yrityksen nimi, Y-tunnus ja muut yrityksen tiedot
 • Yrityksen liikevaihto kolmelta edelliseltä tilikaudelta
 • Onko velkaa rahoituslaitoksille tai pankeille, paljonko
 • Yrityksen edustajan tiedot ja henkilökohtaiset lainat
 • Yrityksen edustajan asema yrityksessä

Yrityslainan myöntäminen

Yrityslainaa netistä nopeastiRahaneuvoksen yrityslainoja voi hakea netissä milloin vaan, mutta hakemuksia käsitellään arkipäivisin virka-aikana. Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido lainaan lainkaan, sillä lainapäätöstäkään ei ole vielä tehty. Lainahakemuksen jälkeen hakijan henkilöllisyys tarkistetaan luotettavissa yhteyksissä netissä ja sitä kautta rahoitusyhtiö vielä varmistaa että hakijalla ei ole maksuhäiriötä ja yritys on kelvollinen.

Lainatarjous lähetetään sähköpostiin, kuten myös päätös olla myöntämättä lainaa. Hakija sitoituu lainaan vasta, kun hän allekirjoittaa lainatarjouksen sähköisesti. Tämän jälkeen rahat siirretään tilille mahdollisesti saman päivän aikana. Rahaneuvos lähettää sähköpostiin laskun lainan takaisinmaksamiseksi.

Rahaneuvoksella on oikeus kieltäytyä lainan myöntämisestä ilman erillisiä perusteita. Yleensä perusteet ovat kuitenkin esimerkiksi liian suuret muut velat tai esimerkiksi se, että yritys on liian nuori.

Rahaneuvos yrityslaina on pikalaina!

Rahaneuvos ei ole mikään edullisin laina Suomen markkinoilla. Rahaneuvoksen tarkoitus on siis tarjota lyhytaikaista lainaa helposti ja nopeasti. Lyhytaikainen tarkoittaa, että 30 päivässä summa on maksettava takaisin. Toki laskun maksu voi viivästyä kuten kaikkien laskujen, mutta viivästyminen maksaa todella paljon!

Ole huolellinen, että maksat Rahaneuvoksen lainan takaisin ajallaan, sillä viivästyskorko on Rahaneuvoksella 29%! Tämä on siis se kohta, jossa Rahaneuvos todella alkaa rahastaa... 29 prosentin viivästyskorko tekee esimerkiksi 2000 euron lainassa todella paljon jo muutamassa päivässä. Mikäli sinulla tulee ongelmia Rahaneuvoksen lainan takaisinmaksussa, älä viivytä yhtään, vaan soita heti Rahaneuvokselle, neuvottele laskuun maksuaikaa, selvitä hinta mitä se maksaa. Jos se on kohtuuttoman kallis, mieti saisitko hoidettua laskun jotenkin muuten nopeammin.

Älä päästä Rahaneuvoksen lainaa ulosottoon, sillä siitä tulee maksuhäiriömerkintä, joka todella haittaa elämääsi myöhemmin.

Ensilaina uudelle asiakkaalle:

 • 400 euron laina on ilmainen 30 päivää, mutta mikäli maksu myöhästyy maksetaan lisäksi viivästyskorko 16% (5,26€) ja käsittelykulut 119,74€, yhteensä maksetaan tällöin kuluineen 525€.
 • 600 euron laina on ilmainen 30 päivää, mutta mikäli maksu myöhästyy maksetaan lisäksi viivästyskorko 16% (7,89€) ja käsittelykulut 171,11€, yhteensä laina on kuluineen 779 euroa.

Vanha asiakas:

 • 400 ja 600 euron lainojen kulut ovat samat kuin uuden asiakkaan kulut, mikäli tämä ei maksa lainaa takaisin 30 päivässä.
 • 1000 euron lainassa korko on 16% (13,15€), käsittelykulut 233,55€, 30 päivän kuluttua maksetaan takaisin yhteensä 1247 euroa.
 • 2000 euron lainassa korko on 16% (26,30€), käsittelykulut 467,70€, 30 päivän kuluttua maksetaan takaisin yhteensä 2494 euroa.

Rahaneuvos tiivistetysti

Rahaneuvos myöntää yrityslainoja 14pv tai 30pv maksuajalla 400-2000 euroa. Rahaneuvos lainaa siis vain yrityksille, ei ykstyishenkilöille. Rahaneuvos lainan kulut vaihtelevat 74 eurosta 533 euroon. Ensilainaajalle Rahaneuvos myöntää lainaa enimmillään 600 euroa. Reaalivakuuksia ei tarvita, pelkkä nimivakuus riittää. Rahaneuvos yrityslainan kulut ovat kirjanpidossa vähennyskelpoisia.

Maksumuistutus 15€, viivästyskorko on 29%

Rahaneuvos Yhteystiedot

Rahaneuvos Oy
Vanha Talvitie 11
PL 100
00501 Helsinki
Y-tunnus 2559909-9

E-mail: asiakaspalvelu[ät]rahaneuvos.fi
Avoinna: ma-pe 8-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista rahaneuvos.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun