Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Lainavertaaja

Lainavertaaja

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 10% - 50%
Lainavertaaja logo

Lainavertaaja.fi lainapalvelu on päättynyt. Katso muut lainat kulutusluottovertailusta.

Lainavertaaja.fi palvelusta voit hakea 500-60000 euron luottoja. Lainan takaisinmaksuajan voit valita 1-15 vuoden välitä.

Lainavertaaja.fi ei itse myönnä lainoja, vaan välittää toisten lainapalveluiden lainatarjoukset. Huom. Lainatarjoukset voivat erota merkittävästi toisistaan. Lainan kustannukset riippuvat siitä minkä lainapalvelun lainoja sinulle tarjotaan sekä sinun taloudellisesta tilanteestasi tulojen ja omaisuuden suhteen sekä iästäsi. Lainapalvelun kaikki lainat edellyttävät luottotietoja.

Lainapalvelu Lendo toimii Lainavertaaja.fi taustalla ja vastaa Lainavertaaja.fi:n lainahakemuksista.

Voit hakea lainaa, jos

  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Sinulla on säännölliset kuukausitulot
  • Maksukykysi riittää lainan lyhentämiseen
  • Sinulla on Suomessa kirjat ja osoite sekä pankkitili
  • Olet vähintään 20-vuotias

Hae lainaa netistä nopeasti

Pienten pikalainojen ja kulutusluottojen tarve on usein nopea ja äkkinäinen. Siksi laina olisi hyvä saada nopeasti. Usein kulutusluoton hakemiseen omasta pankista menee aikaa vaikka kuinka paljon, hakemusten täyttämiseen ja lisäksi aina on olemassa vaara, että pankin kulutusluottoon täytyy antaa jotain vakuudeksi. On myös mahdollista, että uutta lainaa haettaessa saatetaan muuttaa edellisten lainojen, esimerkiksi asuntolainojen, lainaehtoja kuten lainamarginaalia.

Netistä kulutusluottoa voi hakea nopeasti. Ja nopeasti myös selviää se, että onko sinun ylipäätään edes mahdollista saada lainaa ja millaisilla ehdoilla. Esimerkiksi Lainavertaaja.fi nettisivuilla lainahakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin. Sinun täytyy syöttää lainahakemukseen omat ja puolisosi tulotiedot sekä tiedot muista lainoista. Tietysti henkilökohtaiset tietosi sosiaaliturvatunnuksineen, jolloin luottotietosi voidaan tarkistaa.


Lainavertaaja.fi nettisivuilta lainahakemuksesi siirtyy Lendon palveluun, josta lopullinen hakemus eri pankeille lähtee eteenpäin. Hakemuksesi menee jopa 15 eri pankille ja rahoitusyhtiölle, jotka jokainen arvioivat lainasi riskin omien sisäisten kriteeriensä perusteella. Siksi lainatarjoukset saattavat vaihdella hyvinkin radikaalisti toisistaan.

Hae lainaa yhdessä toisen hakijan kanssa

Jos olet parisuhteessa, hyvä idea on hakea lainaa yhdessä puolison kanssa. Näin saat paljon paremmat lainaehdot, eli käytännössä saat lainan edullisemmin! Lainan riski jakaantuu kahdelle ja siksi myös saat todennäköisemmin suuremman lainan kuin yksin hakiessasi.

Vaikka tekisit lainahakemuksen jollekin tietylle summalle, lainatarjoukset saattavat olla pienemmälle summalle. Jokainen pankki katsoo erikseen, millaisen lainan he voivat tarjota juuri sinun tai teidänkaltaiselle hakijalle. Vertaa lainatarjoukset huolellisesti, lue jokainen pieninkin präntti erikseen, jotta et vahingossa suostu huonoihin ehtoihin.

Sitoudut lainaan vasta kun olet allekirjoittanut lainatarjouksen netissä sähköisesti.

Yhdistä vanhat lainasi Lainavertaajassa

Lainavertaaja on hyvä paikka hakea entisten lainojen yhdistämislainaa. Eli jos sinulla on useita pieniä lainoja, sinun todennäkisesti kannattaa hakea yksi suurempi laina ja maksaa sillä pois vanhat pienet lainasi. Sen jälkeen lyhennät yhtä suurempaa lainaa, joka on tietysti helpompi hallita kuin monta pientä. Lisäksi kulut laskevat varmasti. Lue lisää lainojen yhdistämisestä Lainavertaajan sivuilta.

Onko sinulla Lainavertaajan toiminnasta ja palveluista kokemusta? Jaa kokemuksesi tällä sivulla löytyvällä lomakkeella, jolloin myös muut pääsevät hyötymään tiedosta.

Lainavertaaja yhteystiedot

Lainavertaaja.fi
Keskuskatu 1B,
00100 Helsinki.

09 6899 8000
asiakaspalvelu@lainavertaaja.fi

 

Maksukehoitus ja viivästyskorko vaihtelevat lainanantajan mukaan

Lainavertaaja Yhteystiedot

Lainavertaaja.fi / Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki
Y-tunnus 2648283-7

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)yhdistalainoja.fi
Puh: 09 6899 8000
Avoinna arkisin 09:00 - 17:00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista -sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun