Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Lainalaitos

Lainalaitos

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 30000€
Maksuaika: 6kk - 10v
Ikäraja: 21 vuotta
Vuosikorko: 4.99% - 50.5%

Parhaat edut

  • Lainapäätös 24 tunnin kuluessa, Lainaa jopa 20000€, Helppo lainahakemus
  • Lainaa jopa 30000€
  • Myönnetään yli 21-vuotiaalle
Lainalaitos logo

Lainalaitos.fi on lainapalvelu yli 21-vuotiaille. Lainalaitos järjestelee puolestasi 500-30000 euron lainat. Lainalaitos.fi ei itse lainaa rahaa vaan hyödyntää yhteistyökumppaniensa kuten Aasan, BigBankin, Euroloanin ja  Lainaamon lainatarjontaa. 

Huom. Lainatarjous on aina henkilökohtainen ja sivuilta löytyvät lainatiedot ovat viitteelliset. Saat oman lainatarjouksen tekemällä lainahakemuksen Lainalaitoksen sivuilta. 

Lainan saamisen edellytyksenä on seuraavat seikat:

  • Lainanhakijan tulee olla yli 21-vuotias
  • Lainaajalla ei saa olla luottohäiriömerkintää
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot vaaditaan
  • Vain Suomessa kiinteästi asuville

Lainalaitos.fi tekee mielellään lainatarjouksen suunnittelitpa sitten remonttilainaa, lainaa autoa varten tai kulutusluottoa arjen menoihin tai esimerkiksi matkustamiseen. Voit ilmoittaa lainasi tarkoituksen lainahakemuksen yhteydessä. Lainapäätöksen saat nopeasti, yleensä jo 24 tunnin sisällä.

Lainalaitos.fi vakuudeton laina netistä

Lainan hakeminen netistä on usein nopeampi prosessi kuin pankista, mutta ihan samalla tavalla sinun täytyy varmistua siitä, että sinulla on maksukykyä hoitaa laina ajallaan. Lainalaitoskin tarkistaa lainahakijoiden tiedot huolella, pyytää tositteet tuloista ja arviot menoista sekä selvityksen muista luotoista. Lainaa ei myönnetä kuin sellainen summa, jonka asiakas pystyy kohtuudella tulotasollaan hoitamaan, vaikka hakija olisikin hakenut suurempaa summaa.

Lainalaitos hylkää sellaiset hakemukset suorilta, jotka haetaan ilman luottotietoja. Myös vakituiset tulot täytyy olla ja riittävät tulot lainaan nähden. Todella moni lainahakemus hylätään, kun nämä ehdot eivät täyty.

Laina yhteishakijan kanssa

Kun haet yli 10 000 euron lainaa, kannattaa sitä hakea yhdessä toisen hakijan kanssa, eli esimerkiksi puolison tai ystävän tai vanhempien kanssa. Näin lainan riskiä saadaan pienemmäksi ja samalla laskevat myös lainan kulut. Yhteishakija on vastuussa lainasta yhtä paljon kuin päähakijakin, eli mikäli päähakija ei selviä lainan lyhennyksistä, yhteishakijan täytyy suorittaa laina kokonaisuudessaan takaisin.

Usein hakija ei edes saa isompaa lainaa ilman yhteishakijaa. Näin vastuuta voidaan jakaa.

Onko sinulla kokemuksia Lainalaitos.fi kautta haetuista lainoista? Miten kaikki sujui? Saitko sellaista lainaa kuin hait ja tarvitsit?

Maksumuistutus ja viivästyskorko määräytyvät sen mukaan, mikä lainapalvelu myöntää sinulle lainan

Lainalaitos Yhteystiedot

Lainalaitos / Fondax Oy Fredrikinkatu 61 A
00100 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]lainalaitos.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista lainalaitos.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun