Bigbank

Bigbank

3.5 2 5 1
Lainan määrä: 1000 - 50000€
Maksuaika: 2v - 10v
Ikäraja: 22 vuotta
Vuosikorko: 5.9% - 9.9%

Parhaat edut

 • Yksi vertailun edullisimmista kulutusluotoista
 • Paras korko hakiessasi lainan suoraan Bigbankista
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 22-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Hakijalla tulee olla 1200€ /kk nettotulot
 • Lainaa yhteishakijan kanssa jopa 50000€, yksin 25000€ 

Kulut

 • Sopimusmaksu: 0€
 • Tilinhoitomaksu 0-12,5€ / kk
 • Nimelliskorko yli 4000€ lainoissa: alk. 5,9% (norm. 8,9%)*
 • Nimelliskorko alle 4000e lainoissa: 9,9%
 • *) Lainan kulut määräytyvät aina henkilökohtaisesti. Näet kaikki omat kulusi lainatarjouksestasi.
Bigbank logo

Bigbank.fi on rahalaitos, mistä voit hakea yksin 1000-25000 lainoja. Yhteishakijan avulla voit hakea lainaa aina 50000 lainasummaan asti. Lainahakijan tulee olla 22-vuotias ja hänellä tulee olla luottotiedot kunnossa sekä moitteeton maksuhistoria. Lisäksi lainanhakijalta edellytetään lainaa edeltäviltä kuukausilta vähintään 1200 euron palkka tai muita kuukausituloja.

Hae lainaa remontointiin, autoon tai muuhun

Voit hakea lainaa remontointiin, autoon tai muuhun sinulle tarpeelliseen kohteeseen. Usein Bigbank lainoja käytettään yhdistämään jo olemassa olevat lainat yhdeksi lainaksi, sillä Bigbankilla on yhdet markkinoiden edullisimmista lainoista. Voit itse käyttää lainasi haluamallasi tavalla eikä sitä kysytä lainahakemusta tehdessä. Lainan hakeminen tapahtuu netissä. Löydät lainahakemuksen Bigbankin etusivulta. Kun liität palkkakuitit tai tiliotteet viimeiseltä kolmelta kuukaudelta jo hakemusvaiheessa, nopeutat lainan hakemista. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti tai halutessaan toimittaa lainanantajalle postitse. Bigbank lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Näin saat Bigbank lainaa

 • Hakijan tulee olla 22v
 • Säännölliset 1200€ kuukaisitulot
 • Ei luottohäiriömerkintöjä
 • 25000-50000e lainoja voi hakea vain yhteishakijan kanssa

Tunnistautuminen lainaa haettaessa

Bigbank lainapalvelussa tunnistaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tuettuja pankkeja ovat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Tapiola, Aktia, Handelsbanken ja Säästöpankki. Puhelinoperaattoreista puolestaan Telia, DNA ja Elisa.

Bigbank lainaa hakiessasi sinun täytyy lähettää Bigbankille kaikki tarvittavat liitteet ja asiakirjat sähköisesti, esimerkiksi ottamalla puhelimella laadukkaan kuvan. Vaadittuja liitteitä ovat esimerkiksi palkkakuitti tai muu tosite kuukausituloista.

Bigbank korko ja kulut

Nimelliskorko yli 3000€ lainoissa on alk. 5,9% (norm. 8,9%) ja alle 3000e lainoissa 9,9%. Lisäksi tulee maksettavaksi tilinhoitomaksu 0-12,5€ / kk. Sopimusmaksua Bigbankin lainoista ei enää mene vuoden 2019 lakiuudistuksen jälkeen tulleiden uusien Bigbank hinnastojen myötä. Bigbank antaa jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Huom. Lainakustannukset riippuvat asiakkaan maksukyvystä ja täten sivuilta löytyvät lainasummat ovat viitteellisiä. Näet oman laintarjouksen tehtyäsi esin lainahakemuksen.

Lainaa yhteishakijan kanssa

Bigbankista voi hakea lainaa yksin  25 000 euroon saakka, mutta yhteishakijan, eli rinnakkaishakijan kanssa lainaa voi saada jopa 50 000 euroa, ja kohtuullisella hinnalla. Kaikki Bigbankin lainat ovat vakuudettomia, eli niiden takeeksi ei tarvita kiinnityksiä, omaisuutta tai muita takuita.

Rinnakkaishakija ei tarkoita lainan takaajaa, vaan yhteisvastuullista velallista, joka siis vastaa lainasta myös täysimääräisesti. Siksi rinnakkaishakija täytyy olla avo- tai aviopuoliso, ja yleensä yhdessä haettu laina käytetäänkin yhdessä. Mikäli toinen ei jostain syystä pysty lainaa hoitamaan, tällöin yhteishakijan täytyy se maksaa takaisin täysimääräisenä, ei pelkästään puolta lainasta.

Rinnakkaishakijan kanssa lainaa haetaan ihan samalla tavalla kuin yksinkin, toisen hakijan tiedot ilmoitetaan nettilomakkeessa, lähetetään liitteinä palkkatiedot jne.

Yhdistä lainat Bigbankissa

Bigbankissa mainostetaan usein lainoja vanhojen lainojen yhdistämiseen. Eikä suotta, sillä Bigbankin lainat todella ovat yhtiä markkinoiden halvimmista lainoista, ja mikäli saat Bigbankista positiivisen lainapäätöksen, on varma, että lainakulusi tulevat tippumaan! Mikäli sinulla siis on ennestään esimerkiksi pikavippejä, kulutusluottoja ja osamaksusopimuksia. Laske näiden kaikkien yhteissummat ja hae tällä summalla lainaa. Kun saat lainasumman tilillesi, maksa edelliset lainasi pois ja huolehdi kuukausittain ainoastaan tämä yksi laina.

Tämän takia kannattaa yhdistää lainoja:

 • Säästät rahaa. Yhden suuremman lainan korot ja kulut ovat väistämättä pienemmät kuin usean pienemmän lainan.
 • Säästät vaivaa ja aikaa. Mikä onkaan työläämpää kuin kuukausittain huolehtia useita laskuja ja osamaksuja oikean aikaan. Kun katat nämä kaikki yhdellä lainalla, sinun ei tarvitse huolehtia kuin yhdestä lyhennyksestä.
 • Rahaa irtoaa enemmän elämiseen. Parhaimmillaan rahaa jopa satoja euroja enemmän elämiseen, kun yhdistät lainasi ja teet järkevän maksusuunnitelman suuremman lainan takaisinmaksamiseksi.

Bigbank talletus ja talletussuoja

Bigbankiin on mahdollista myös tallettaa varoja, jos haluat esimerkiksi säästää jotain varten. Bigbankiin tehdään määräaikaisia talletuksia itse määrittämällesi ajalle. Pankki maksaa sitä paremman koron mitä kauemmin rahaasi talletat. Bigbank lupaa talletuskoroksi 0,50-2,50%, mikä on toki selvästi parempi kuin kivijalkapankkien talletuskorko, joka on käytännössä nolla. Bank Norwegianin talletustilillä talletuskorko on aina 1,75%.

Bigbank lupaa talletussuojan täysimääräisenä 100 000 euron talletuksiin saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että saat tallettamasi summan takaisin 100%.

Bigbank asiakaspalvelu

Bigbank asioi mielellään täysin netissä, missä on myös oma asiakastili, jonne kirjaudutaan sisään. Bigbankilla on myös Suomessa sivuliike, josta saa suomenkielistä asiakaspalvelua myös puhelimessa tarvittaessa. Bigbank on toiminut Suomessa ja muissa Pohjoismaissa jo useita vuosia ja pankista on runsaasti hyviä kokemuksia. Bigbank on virolainen pankki.

Maksumuistutus 5€, viivästyskorko on samansuuruinen kuin lainan jäljellä olevalle pääomalle laskettava vuosikorko

Bigbank Yhteystiedot

Bigbank AS Suomen sivuliike
Erottajankatu 5
00130 Helsinki
Y-tunnus: 2292157-2

Sähköposti: info[ät]bigbank.fi
Puh: 09 4259 9691
Avoinna: ma-pe 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista bigbank.fi/fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun