Lendo

Lendo

4.8 4 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20-75 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

 • Kilpailuta lainat täyttämällä vain yksi lainahakemus
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään 20-75 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Lendo kilpailuttaa lainat ja tarjoaa yhteistyökumppaniensa lainoja

Kulut

 • Esimerkki laskelmissa käytetyt tiedot:
 • Aloitus- ja kuukausikulut 0-150€*
 • Nimelliskorko 5-10%*
 • Tilinhoitomaksu 0-12€ / kk*
 • Todellinen vuosikorko: 4,5-38%
 • *) Lendon lainan kulut määräytyvät aina henkilökohtaisesti. Näet omat kulusi lainatarjouksesta
Lendo logo

Lendo.fi myöntää lainaa 500-60000€ 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainanhakijan tulee olla 20–75-vuotias. Lainaa hakevalla tulee olla kiinteät kuukausitulot sekä moitteettomat luottotiedot. Lendo on yksi Suomen suosituimmista lainapalveluista. Lendo lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Lendo on ruotsalainen, suhteellisen uusi tulokas Suomen lainamarkkinoilla. Lendo toimii kaikissa Pohjoismaissa, ja se on erittäin suosittu lainapaikka, sillä Lendo välittää oikeasti markkinoiden edullisimpia lainoja ja kulutusluottoja. Lendon välittämät lainat on siis tarkoitettu sellaisille, jotka voivat osoittaa kuukausituloillaan pystyvänsä huolehtimaan hyvin lainan takaisinmaksusta. Lendo on sitoutunut vastuulliseen lainaamiseen ja siksi selvittää asiakkaan maksukyvyn hyvin ennen lainan myöntämistä. Ruotsissa Lendolla on käytössä positiivinen asiakasrekisteri, jonka perusteella näkee nopeasti kuka selviää lainan lyhennyksista ja kuka ei. Suomessa tätä ei ole käytössä, joten Lendo selvittää kaiken mahdollisen itse.

Kilpailuta lainat ilmaiseksi

Lendo ei itse lainaa rahaa vaan se kilpailuttaa lainasi yhteistyökumppaneillaan, joita ovat mm. Bigbank, Halino, Freedom Rahoitus ja Etua.fi. Lainan kilpailutuksesta et maksa mitään ylimääräistä kulua lainan kilpailuttamisesta vaan Lendo saa korvauksen lainanantajalta. Lendo kuitenkin helpottaa lainan haussa, kun voit saada haluamasi lainan tekemällä vain yhden lainahakemuksen. Voit saada yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista sitten voit itse valita parhaimman tai halutessasi hylätä kaikki.

Parhaimmillaan voit saada useita eri lainatarjouksia eri pankeista ja rahoitusyhtiöistä. Näistä lainatarjouksista valitset itsellesi sopivimmat lainaehdot ja lainan.

Hae lainaa netistä

Lendon välittämät lainat netistäLainahakemus tehdään verkossa ja se löytyy Lendon sivuilta. Pääset suoraan lainahakemukseen klikkamalla oikealta "hae lainaa". Antamalla kaikki keskeiset tietosi saat lainapäätöksen mahdollisimman nopeasti. Koska lainat myönnetään aina henkilökohtaisesti ovat sivuillamme olevat kulut viitteellisiä ja ne saattavat poiketa lainatarjouksesta jonka tulet saamaan.

Lainahakemuksella et vielä mitenkään sitoudu lainaan. Voit siis laittaa lainahakemuksen menemään jo siinä vaiheessa, kun kartoitat lainamahdollisuuksiasi. Lendon kautta saat helposti useita eri lainatarjouksia, joista sitten valitset mieluisimman. Sitoudut lainaan vasta, kun hyväksyt lainatarjouksen allekirjoittamalla sen netissä.

Lainat myönnetään aina henkilökohtaisesti, joten ne saattavat poiketa sivuilla olevista tiedoista. Näet oman lainasi tarkat kulut aina saamastasi lainatarjouksesta.

Lendo lainaa ei ilman luottotietoja

Lendo on sitoutunut vastuulliseen lainaukseen ja siksi tarkistaa tarkasti jokaisen hakijan luottotiedot. Ilman luottotietoja Lendolta ei ole mahdollista hakea lainaa. Lendon välittämien lainojen saamiseen täytyy olla myös säännölliset kuukausi- tai eläketulot ja niiden pitää riittää hyvin lainan maksuun.

Lendostakin lainaa voi saada helpommin yhteishakijan kanssa, eli esimerkiksi puolison kanssa yhdessä. Esimerkiksi 50 000 euron laina, jota käytetään esimerkiksi remonttiin, kesämökkiin, asuntovaunuun, autoon tai mihin vaan, on hyvä hakea yhdessä puolison kanssa, näin myös lainaehdot ovat kohtuullisemmat, kun on riski jaetaan. Lendon välittämät lainat ovat vakuudettomia, joten rahoitusyhtiöiden on minimoitava riskit jotenkin muutenkin kuin takuilla ja vakuuksilla.

Lendo lainalaskuri

Lendon lainahakulomakkeen yhdeydestä löydät Lendo lainalaskurin, jolla voit kätevästi kartoittaa mikä on sinulle sopivin laina-aika. Valitsemalla ensiksi tarvitsemasi lainamäärän näet laina-aika slideria muuttamalla kuukausittaisen maksuerän. 

Onko sinulla kokemuksia Lendon välittämistä lainoista tai muuten lainan hakemisesta Lendolta? Saitko lainaa ja millainen lainalaskurin käyttäminen oli, miten hakulomakkeen täyttäminen sujui? Menikö kaikki kuten oli luvattu, kuinka kauan hakuprosessi kesti? Kerro kokemuksia Lendon lainasta alla olevalla lomakkeella!

Uusilaina.fi lainapalvelusta löytyvissä Lendon esimerkkilaskelmissa käytetyt tiedot:

 • Aloitus- ja kuukausikulut 0€*
 • Nimelliskorko 10%*
 • Tilinhoitomaksu 0€ / kk*

Lendo videot ja mainokset

Tässä Ruotsiksi lyhyt Lendon esittelyvideo

Viivästyskorko ja maksumuistutukset riippuvat lainanantajan ehdoista

Lendo Yhteystiedot

Lendo Oy
Keskuskatu 1B
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2648283-7

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]lendo.fi
Puhelin 09 6899 8000
Avoinna ma-pe 09:00 - 17:00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista lendo.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun