Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Euro24

Euro24

3.1 7 5 1
Lainan määrä: 100 - 2000€
Maksuaika: 3kk - 2v
Ikäraja: 21-100 vuotta
Vuosikorko: 47% - 1246.17%

Parhaat edut

  • Nopea lainapäätös
  • Tilillä jopa muutamassa minuutissa
  • Myönnetään 21-100 vuotiaille

Kulut

  • Euro24 kulut muodostuvat seuraavasti:
  • Tilinavaus 0 €
  • Nostokulu 14,9%
  • Kuukasikorko 9,9% (=210,44 % vuosikorko)    
Euro24 logo

Euro24.fi myöntää 100-2000€ pikalainaa 21-vuotiaille. Lainan hakijan tulee asua vakituisesti Suomessa ja hänellä ei saa olla luottohäiriömerkintää. Euro24 laina on luottotili netissä, josta voi nostaa tarvitsemansa summan ja korkoja maksetaan ainoastaan lainatusta pääomasta.
 

Tilinavaus Euro24 lainapalveluun ei maksa mitään, maksat lainasta nostokulua 18,9% mikä tarkoittaa 2000 euron lainassa 378 euroa. Lainasta menee lisäksi kuukasikorkoa 9,9%. Lainaa voit maksaa takaisin useassa erässä, minimilyhennyksen ollessa vähintään 20% avoimesta lainasaldosta. Kuitenkin siten, että minimilyhennys on 100 euroa.
 

Ensimmäinen lasku lähetetään 30 vuorokauden kuluttua ensimmäisestä nostosta. Ja jos laina maksetaan useammassa kuin yhdessä erässä tulevat seuraavat laskut kuukausittain.
 

Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja myöhemmin lainaa voi nostaa tekstiviestillä. Luottohakemusten voit lähettää koska tahansa. Tilisiirrot tapahtuvat arkisin kello 8-22 ja lauantaisin 10-18. Sunnuntaisin tilisiirrot ja lainakäsittely kiinni. Nopeimmin rahat siirtyvät Danske Bankin, Osuuspankin, Nordean, Tapiolan, Säästöpankin, Pop Pankin tai Aktian tilille ja hyväksytty luotto on luotonhakijan tilillä jopa muutamassa minuutissa. Muihin pankkeihin siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

Luottokielto Euro24 palveluun

Voit halutessasi asettaa itsellesi luottokiellon Euro24 lainapalveluun. Lainakieltoa voi pyytää postitse, sähköpostitse tai nettisivujen chat-palvelussa. Lainakieltoa varten tarvitaan puhelinnumero ja henkilötunnus. Luottokielto tarkoittaa sitä, että oman määräyksesi mukaisesti sinulle ei myönnetä lainaa kyseisestä palvelusta, vaikka jossain vaiheessa lainaa sieltä hakisitkin. Jos sinulla on voimakkaita riippuvuuksia, esimerkiksi alkoholi- tai peliriippuvuuksia, joihin olet huomaamattasi tuhlannut ja joita varten ottanut lainaa, luottokielto voi olla hyvä ja turvallisuutta lisää tekijä.

Euro24 laina


Euro24 laina on yksi lainavertailun kalleimmista lainoista. Siksi netissä selatessa löytyy googlesta sellaisiakin hakusanapareja kuin Euro24 huijaus. Ilmeisesti joku on kokenut tulleensa huijatuksi ottaessaan kyseisen lainan. Euro24 lainassa ei kuitenkaan ole piilokuluja, joten oikeasti kyseessä ei ole huijaus. Euro24 korot ja nostokulut ovat erittäin korkeat, joten tutustu lainaehtoihin ja kaikkiin kuluihin etukäteen ennen kuin hyväksyt lainatarjouksen, jotta olet tietoinen kaikista tulevista kuluista.

Euro24 lasku lähetetään joka kuukausi kotiisi, ja lyhennät luottoasi maksamalla tämän laskun aina ajallaan. Maksun myöhästymisestä tulee ylimääräisiä kuluja ja mikäli et maksa maksumuistutuksia laitetaan Euro24 laina perintään. Ole huolellinen, että maksat maksusi ajallaan, sillä perinnästä tulee aina paljon eksrta kuluja! Ja lopulta luottotietoihin merkintä useaksi vuodeksi. Ennen yrityksestä on vastannut RR Finance Finland Oy ja nykyisin yrityksen nimi on Euro24 Finance Oy

Euro24 kokemuksia

Onko sinulla kokemuksia Euro24 lainasta? Miten lainan saaminen onnistui? Miten lainan maksaminen sujui, tuliko mitään yllätyksenä ja maksoitko lainan takaisin ajallaan? Millaisen arvosanan lainalle annat? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

Maksumuistutus 5 €, Viivästyskorko on lainanmukainen 9,9% kuukaudessa

Euro24 Yhteystiedot

RR Finance Finland Oy
Aurakatu 8 20100 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)euro24.fi
Puh. 0207 229 462
Avoinna ma-pe 8-22, la-su 10-20

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista euro24.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun