Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
OK Money

OK Money

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 50 - 2100€
Maksuaika: 3kk - 2v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 70% - 1300%

Parhaat edut

  • Lainaa 50-1000e
  • Lainaa jopa 2100€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
OK Money logo

OK MONEY EI MYÖNNÄ LAINOJA KORONA-KRIISIN AIKANA!

OK Moneysta voit saada 50–2100 euroa pikalainaa, jos olet yli 20-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen ja asut Suomessa. Teet aina lainahakemuksen 2100 euron summalle ja voit tämän jälkeen nostaa siitä haluamasi summan ilman uutta hakemusta. Maksuja tulee ainoastaan nostetusta summasta.

Laina-aika on 90 päivästä 24 kuukauteen riippuen lainasummasta ja lainan takaisinmaksuerä on aina 130 euroa kuukaudessa. Pikalainaa haetaan verkkopankkitunnuksilla. Tunnistautumisen jälkeen lainaa on mahdollista hakea myös tekstiviestillä.

Kooste OK Money pikalainasta

  • Lainalimiittiä 50–2100 euroa
  • Yli 20 vuotiaille
  • Suomen kansalaisille, joilla on luottotiedot kunnossa
  • Laina-aika 90pv–2 vuotta
  • ei luottotiedottomille
  • Vuosikorko max 49%, todellinen vuosikorko 2100 euron limiittiin noin 70%


Rahat siirretään palvelun aukioloaikoina päivittäin 7.00-23.00. Rahat siirtyvät välittömästi seuraaviin pankkeihin: Nordea, Sampo, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, Tapiola Pankki ja Paikallisosuuspankit. Muihin pankkeihin siirto kestää 1-2 pankkipäivää.

OK Money yrityksenä

Lainapalvelusta vastasi vuoteen 2016 saakka OK Money Finance Oy. Nimen vaihdoksen myötä OK Moneyn liiketoiminnasta ja asiakaspalvelusta vastaa DFC Nordic Oy. Aputoiminiminä DFC Nordic Oy:llä on yhä OK Money Finance Oy sekä tämän lisäksi OK laina, OK Nettivippi ja OK Money Finance Ab.

Ok Money Finance Oy on vastuullinen kotimainen yritys, joka sittemmin on laajentanut myös ulkomaisille markkinoille. OK Moneyn perintä tehdään omasta toimesta omien yhtiöiden kautta, joten mikäli vippi menee perintään, kannattaa olla heti yhteydessä perintätoimistoon ja neuvotella maksujen aikataulusta. OK Money perintä toimii niin ikään vastuullisesti ja on valmis neuvottelemaan maksuista. On molempien toimijoiden etu, että maksut ja vipit saadaan maksettua kohtuullisesti ilman luottotietojen menetystä.

OK Money pikavippi ei sovi luottotietonsa menettäneelle, kuten ei mikään muukaan pikavippi. Pikavippiä tai mitään muutakaan lainaa ei myönnetä ilman luottotietoja. Kaikki pikalainayhtiöt tarkistavat luottotiedot ennen lainapäätöstä.

Onko sinulla kokemusta OK Money pikalainasta? Jos on kokemuksia, kerro niistä alla olevalla lomakkeella, miten lainan hakeminen onnistui, miten lainan lyhentäminen sujui. Mikäli lainasi meni perintään, kerro ihmeessä myös siitä! Kuinka firma hoiti perintähommat jne.

OK Limiitti korvaa vanhan pikavipin

OK Money pikavipin on nykyään korvannut Ok Limiitti, eli luottotili, tililuotto. OK Limiittiä myönnetään ainaa 2100 euroa, josta sitten nostetaan tarvittava summa lainaa. Kulut ja korot maksetaan aina vain nostetusta summasta. Limiittiä maksetaan kuukausittain aina 130 euroa, toki voi maksaa myös enemmän, vaikka lainatietojen sivuille ei niin lukisikaan. Asiakkaalla on lain mukaan aina oikeus maksaa lainansa etukäteen takaisin ilman lisäkuluja.

OK Limiitti on ensimmäinen tasaeräinen limiitti netissä. Näin asiakkaan ei tarvitse koskaan arpoa paljonko luotosta erääntyy maksettavaksi, koska summa on aina sama.

OK Limiittiä haetaan netissä lomakkeella. Hakuprosessiin kuuluu luottotietojen tarkistaminen joko pankkitunnuksilla tai sosiaaliturvatunnuksilla. Joka tapauksessa OK Limiittiä ei saa ilman luottotietoja. Muut lainat pitää ilmoittaa sekä tulot, arvioida, onko lainaa mahdollista maksaa takaisin.

OK Limiitti siirretään tilille nopeasti, joskus jopa samana päivänä, viimeistään parin päivän kuluessa. Luottopäätös tehdään heti ja lainahakemuksen käsiteltyä pikavippi siirretään tilille heti. Avausmaksua ja käsittelykuluja ei ole. Laskutuskulut ovat 6,90€ kuukaudessa, kun limiitin lasku lähetetään sähköpostiin. Lisäksi lainasta maksetaan korkoja 49 prosenttia kuukaudessa.

OK Limiitti lyhennysvapaa

OK Limiitti on mahdollista pitää luottotilinä aina, vaikka sitä ei aina käyttäisikään. Siitä ei mene mitään kuluja silloin, kun sitä ei käytä. Kun limiitti on käytössä, sinun on mahdollista hakea lyhennysvapaata vuoden aikana kaksi kertaa. Lyhennysvapaata haetaan tekstiviestillä ja se on ilmainen. Lyhennysvapaata on mahdollista hakea, mikäli olet lyhentänyt limiittiäsi moitteettomasti kolme kuukautta. Lyhennysvapaasta maksetaan ainoastaan kulut ja korot, mutta erikseen sille ei ole mitään hintaa.

OkMoney mainoksia

Maksumuistutus 5 €, viivästyskorko 7,5%/kk

OK Money Yhteystiedot

DFC Nordic Oy / OK Money
Yliopistonkatu 29 b A
PL 710
20101 Turku
Y-tunnus: 1998514-5

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]okmoney.fi
Puh: 0200 55511 (pvm/mpm)
Fax: 020 764 1442
Avoinna: ma-pe 7-22, la-su 9-21

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista okmoney.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun