Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Bondora

Bondora

2.3 11 5 1
Lainan määrä: 500 - 10000€
Maksuaika: 3kk - 5v
Ikäraja: 21-70 vuotta
Vuosikorko: 9% - 20%

Parhaat edut

  • Lainojen hinta on hankijakohtainen, Mahdollisuus myös itse lainata rahaa
  • Lainaa jopa 10000€
  • Myönnetään 21-70 vuotiaille

Huomioitavaa

  •  Nettotyötulot oltava vähintään 1000 e.

Kulut

  • Lainan nimelliskorko 9-20%
  • Sopimuspalkkio 3,65%
  • Hallinnointipalkkio 3,65%
  • Muut kuin korkokulut max 150€/ vuosi
Bondora logo

Bondora tarjoaa 500-10000 e lainoja, jotka ovat useiden henkilöiden tai yritysten rahoittamia. Lainahakemuksen voi tehdä verkossa mihin vuorokauden aikaan tahansa verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen. Lainan saannin edellytyksenä ovat 21-70 -vuoden ikä, säännölliset työtulot ja lisäksi asiakkaalla ei saa olla luottohäiriöitä, rikosrekisteriä tai uhkapelitaustaa. Alle 25-vuotiaille maksimilainamäärä on 3000 euroa. 


Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain. Laina-ajat ovat 3-60 kuukautta. Korko määräytyy sijoittajien tarjousten mukaisesti. Lainoissa todellinen vuosikorko 19,72% - 57,04%. Keskimääräinen korko on 9-20%. Huom. Lainat käsitellään aina henkilökohtaisesti ja lainan kulut voivat vaihdella huomattavasti. Sivuilta löytyvä taulukko on laskettu 20% koron mukaan.

Bonodora lainan korko ja kulut

Bondora lainan korko vaihtelee siis lainahakijan mukaisesti, sillä jokainen lainapäätös tehdään henkilökohtaisesti. Bondoran verkkosivuilla ja tällä sivulla olevat lainakustannukset ovat siis arvioita, lopulliset kulut näet vasta lainatarjouksesta. Lainan hakeminen ei maksa mitään, ja aina voit hylätä lainatarjouksen tai olla tarttumatta siihen, mikäli se ei sinua miellytä.

Bondora lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat noin 20-50% välillä. Alin nimelliskorko on 8,12%. Korkeinta mahdollista korkoa ei sovelleta yli 2000 euron lainoihin ollenkaan. Vuosikoron lisäksi sopimuspalkkio maksetaan lainatusta summasta ja se on 5,95%. Lisäksi veloitetaan tilinhoitomaksu, joka on vuosittain 4% lainapääomasta. Nämä kaikki kulut lasketaan todelliseen vuosikorkoon, joka on ilmoitettuna lainatarjouksessa. Kun saat lainatarjouksen, katso ennen kaikkea tämä todellinen vuosikorko, sillä siihen on laskettu kaikki mahdolliset lainan kulut.

Hae lainaa netissä

Voit hakea lainaa ilmaiseksi netissä milloin tahansa, sillä Bondora lainapalvelu on avoinna viikon jokaisena päivänä. Lainahakemuksia käsitellään siis myös viikonloppuna. Rahoja et toki saa välttämättä tilillesi heti, sillä useimmat pankit eivät siirrä rahoja viikonloppuisin.

Voit tutustua Bondoran lainatarjoukseen 72 tuntia ilmaiseksi, tämän jälkeen lainatarjous umpeutuu ilman erillistä irtisanomista. Jos hyväksyt tarjoukset ja lainan kulut ja korot, allekirjoita lainatarjous netissä 72 tunnin sisällä lainatarjouksen antamisesta. Luottoselvitys maksaa hakemuksen yhteydessä 6 euroa, mutta summaa ei tarvitse maksaa mikäli lainaa ei jostain syystä myönnetä.

Sijoita Bondoraan

Bondora on vertaislainayritys, johon voi kuka tahansa sijoittaa omia rahojaan. Bondoran nettisijoitusalustalla rahan siirto tapahtuu luotettavasti ja turvallisesti. Sijoittamisen voi aloittaa milloin tahansa, Bondora jopa tarjoaa uudelle sijoittajalle 5 euron lahjoituksen tilille, kun uusi asiakas kirjautuu sisään palveluun.

Bondorassa sijoitukset hajautetaan useisiin satoihin lainoihin, jolloin riskit pienenevät. Bondora suosittelee, että sijoittaminen kannattaa aloittaa vain jos on mahdollista sijoittaa vähintään 1000 euroa. Tällöin rahat tulee hajautetuksi tarkoitetulla tavalla. Sijoitukset voi lunastaa milloin tahansa. 90 prosenttia sijoittajista saa sijoituksilleen jopa 10% vuosittaista tuottoa!

Onko sinulla kokemuksia Bondoraan sijoittamisesta tai Bondoran lainoista ylipäätään? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella ja näin auta etsimään entistä luotettavampia laina-alan toimijoita netissä.

Bondora vertaislaina

Bondora on vertaislainayritys, eli se välittä sijoittajien ja yksityisten ihmisten sijoittamia rahoja eteenpäin lainaa tarvitseville. Vertaislainayritys ei siis itse toimi lainan antajana, ainoastaan välittäjänä. Vertaislainayritysten ei siis tarvitse olla Suomen luotonantajarekisterissä. Tässä piilee riski, josta kannattaa olla tietoinen. Selvitä tarkkaan lainaehdot, ennen kuin hyväksyt lainan!

Lue lisää:

Vertaislaina

Muita vertailainayrityksiä netissä:

Fixura

Lainaaja

Fellow Finance

Bondora maksuhäiriö ja luottotiedot

Mikäli sinulla on maksuhäiriö ja olet menettänyt luottotietosi, et voi saada lainaa Bondorasta. Jokaisen hakijan luottotiedot tarkistetaan automaattisesti jo nettihakuvaiheessa ja järjestelmä skippaa saman tien ulos hakijat, joiden luottotiedot eivät ole kunnossa.

Hakulomakkeen liitteeksi hakijan pitää myös liittää tositteet palkkakuiteista ja muuten ilmaista kuukausittaiset tulonsa, olivat nämä yritystuloja, eläketuloja tai muita tuloja. Bondoran laina saamiseksi hakijalla täytyy olla kuukausitulot vähintään 1000 euroa.

Bondora asiakaspalvelu

Bondora on virolainen pankki, joka toimii Suomen lisäksi myös Espanjassa. Bondoralla on Suomessa sivuliike, josta saa suomenkielistä asiakaspalvelua puhelimitse tai sähköpostilla. Kysy ihmeessä kaikesta mieltä painavasta!

Bondora videot ja mainokset

 

Maksumuistutukset max. 10€

Bondora Yhteystiedot

Bondora/IsePankur AS
Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu@bondora.com

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista bondora.fi/fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Kokemuksia ja kommentteja

1
Rikkovat lakia, eivät noudata kkv:n tai poliisin ohjeistusta, mennään käräjille asti tappelemaan.
3
Lainan tarkoitus on lääkekulut
2
Asiakaspalvelu todellla todella hidasta ja epäselvää. Muutenkin jotenkin monimutkaista. Lainansaaminen omalle tilille kestää.
1
Minulle taas tuli viesti että he ovat tehneet lainatarjouksen. Sen katsominen edellyttää kirjautumista sivustolle, mutta ilmoittamani salasana ei kelpaa ja kun tilaan uuden niin aina tulee jääräpäisesti sama viesti kun ensi kerralla. Kun pyydän laitamaan perustiedot (summa, korko, lyhennys/kk) erillisellä emaililla tai tekstiviestinä ei siihen vastata mitään. Pyysin jopa puhelinnumeroa josta asiaa voisi tiedustella mutta sama tulos eli tyhjö. Tulee mieleen että ohkohan tässä jotain hämärää...
1
hei! olen ymmällä kun en saa laina hakemusta tehtyä kun se tökkää kahteen asiaan ensiksikin siihen kun numeroni alku 045 alkunen numeroni silloin tulee punasella teksti jossa lukee olen jo rekistöröitynyt ja toinen kun laitan puhelin numeroni 044 alkusen numeron silloin tulee punasella teksti jossa lukee numero on jo rekistöröity. miksi noin en ymmärrä?

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun