Etua

Etua

4.3 4 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 18v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4.68% - 20%

Parhaat edut

 • Yhdellä hakemuksella jopa 16 lainatarjousta
 • Myös lainaa yrityksille
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 18-vuotta

Huomioitavaa

 • Vaaditaan vähintään 850 euron kuukausitulot.
 • Myös asuntolainojen hakeminen mahdollista
 • Isommissa lainoissa vaaditaan vähintään 20 tai 22 vuoden ikää

Kulut

 • Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti. Näet omat kulusi saatuasi lainatarjouksen.
 • Sivuilla olevissa esimerkkilaskelmissa on käytetty seuraavia tietoja:
 • Nimelliskorko 10 %
 • Avausmaksu 80 €
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk
Etua logo

Etua.fi kulutusluotot ovat suuruudeltaan 500 - 60000 euroa. Laina-ajat Etua.fi kulutusluotoissa on 1-18 vuotta. Etua Oy ei itse myönnä lainoja vaan kilpailuttaa luotot yhteistyössä toimivilla pankeilla ja rahoituslaitoksilla.

Etua.fi on kotimainen lainanvälittäjä ja kilpailuttaja, joka toimii täysin netissä. Etua.fi on riippumaton, ja siellä asiakkaan etu on aina myös firman etu. Siksi voit luottaa Etua.fi palveluun, jotta se tekee aina parhaansa asiakkaan parhaaksi. Etua.fi kilpailuttaa asiakkaan puolesta niin kulutusluotot, asuntolainat, pienemmät lainat, yrityslainat ja yhdistelylainat.

Etua.fi on täysin kotimainen yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2008. Etua.fi on yksi Suomen suurimmista lainakilpailuttajapalveluista, joka tekee yhteistyötä parinkymmenen kotimaisen ja ulkomaisen rahoitusyhtiön kanssa. Se saa palkkionsa suoraan rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta, joten asiakkaalle palvelu ei maksa mitään.

Etua.fi lainojen kilpailuttaminen

Etua.fi palvelu toimii täysin netissä, joten vaikka firmalla on fyysinen konttori Helsingissä, kaikki asiakaspalvelu tapahtuu netissä tai puhelimitse. Etua.fi palvelu kilpailuttaa ilmaiseksi puolestasi:

 • autolainat
 • kulutusluotot 50 000 euroon asti
 • yritysluotot
 • asuntolainat
 • yhdistelylainat

Etua.fi auttaa myös vakuutusten kilpailuttamisessa. Katso vakuutusten kilpailuttamisesta tarkemmin yrityksen sivuilta.

Vastaavia kilpailutussivustoja ovat:

Arkadiarahoitus

Freedom Rahoitus

Etua.fi lainalaskuri ja lainaehdot

Etua.fi lainapalvelu toimii yksinkertaisuudessaan niin, että firman sivuilla täytettävällä hakemuksella haet useampaa lainaa samalla hakemuksella. Näin saat lainatarjouksen monesta eri pankista tai rahoitusyhtiöstä, yhdellä lainahakemuksella voit saada jopa 16 eri lainatarjousta!

Jos sinulla on pienet tulot, olet suurempi riskiasiakas lainafirmoille. Tulosi vaikuttavat väistämättä lainaehtoihin, ja valitettavasti joudut maksamaan sitä kalliimmasta lainasta, mitä pienemmät tulot sinulla on. Monilla lainafirmoilla on selvä tuloraja, jonka alla oleville he eivät edes lähetä lainatarjousta ja myönnä lainaa. Ota tämä huomioon, kun laitat lainahakemusta Etua.fi lainapalvelusta. Vaikka Etua.fi yhteistyökumppaneita on paljon, voi olla että saat vain yhden kiskurihintaisen tarjouksen. Kaikki riippuu maksukyvystäsi.

Kokeile Etua.fi sivuston lainalaskuria. Siinä näet arvion lainan kuluista riippuen lainasummasta ja takaisinmaksuajasta. Lainalaskurin korot ja kulut ovat sivustolla viitteelliset, koska lopulliset kulut määräytyy aina henkilökohtaisesti.

Kokeile myös Uusilaina.fi sivuston lainalaskureita.

Näin haet lainaa Etua.fi palvelun kautta

Voit hakea lainaa Etua.fi palvelun kautta, jos

 • olet yli 20-vuotias
 • asut pysyvästi Suomessa
 • sinulla on luottotiedot kunnossa
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Lainan hakeminen Etua.fi palvelun kautta on todella helppoa ja nopeaa: täytät vain hakemuksen netissä ja tunnistaudut omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella netissä. Näin firma voi tarkistaa sinun luottotietosi.

 1. Tutustu Etua.fi lainaehtoihin
 2. Täytä henkilötietosi, lainasumma ja takaisinmaksuaika sekä lainan käyttötarkoitus nettihakemukseen
 3. Syötä mahdollisen yhteishakijan tiedot
 4. Lähetä hakemus --> saat alustavan lainapäätöksen
 5. Saat tarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä sähköpostiisi
 6. Valitse tarjouksista sopivin ja allekirjoita sopivin tarjous netissä verkkopankkitunnuksilla.

Huom! Lainahakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään lainaan! Voit huoletta kokeilla varalta, millaisin ehdoin sinulla on mahdollista saada lainaa. Sitoudut lainaan vasta, kun allekirjoitat lainatarjouksen. Muista lukea lainanehdot tarkasti läpi ennen tarjouksen hyväksymistä!

Kulutusluottojen kilpailuttaminen

Etua.fi palvelun kautta voi kilpailuttaa 500–60 000 euron lainat ja kulutusluotot 1–18 vuoden maksuajalla. Kilpailuttaminen on täysion ilmaista kaikille. Kulutusluoton hinta määräytyy asiakkaan ja lainan myöntävän pankin tai rahoituslaitoksen mukaan.

Lainaesimerkki 10 000 euron lainasta: KSL:n mukainen lainan todellinen vuosikorko on 11,6%, kun lainan määrä on 10 000 euroa, laina-aika on 12 vuotta ja lainan nimelliskorko on 10%, avausmaksu 80 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa/kk. Laina-aika 1-15 vuotta, todellinen vuosikorko 8,9%-49%. Maksimi vuosikorko 49%.

Yleisimmin Etua.fi kautta haettavien lainojen todellinen vuosikorko on jotain 10-15 prosentin välillä. Yhteishakijan kanssa saat lainan kuluja pienemmäksi, sillä pankin riski pienenee, mitä useampi on vastuussa lainasta. Kaikki Etua.fi kautta haettavat lainat ja kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, joten kaikki riski täytyy kattaa lainan kuluilla.

Asuntolainan kilpailuttaminen netissä

Etua.fi auttaa sinua myös asuntolainojen kilpailuttamisessa. Täytä vain Etua.fi sivustolta löytyvä hakemus, täytä huolella kaikki tiedot, ja hakemus lähetetään eteenpäin useille eri pankeille. Sinulle lähetetään lainatarjouksia pankeista, jotka ovat kiinnostuneita saamaan sinut asiakkaaksi. Voit vertailla lainatarjouksia ja sopia sitten aika lainaneuvotteluun sinua kiinnostavaan pankkiin.

Asuntolainojen vertaileminen näin yhdellä hakemuksella on kiinnostava ja helppo tapa kartoittaa nopeasti saatavilla olevia asuntolainoja, vaikka asuntolaina ei vielä olisikaan täysin ajankohtainen. Näin saa nopasti selville, millaisille lainaehdoilla sinun mahdollista saada asuntolainaa juuri nyt, ja onko ylipäätään edes mahdollista saada.

Lue lisää asuntolaista: Asuntolaina

Etua.fi yhdistelylaina

Etua.fi tarjoaa ilmaista ja helppoa tapaa kilpailuttaa yhdistelylainat. Eli jos sinulla on useita pieniä lainoja, pikavippejä, kulutusluottoja, luottokortteja, osamaksusopimuksia tms, joista kertyy kuukausittain suuri summa rahoituskuluja, sinun kannattaa ehdottomasti hakea yhtä suurempaa lainaa tai kulutusluottoa, joka kattaa nämä kaikki pienemmät lainat, ja maksaa pienemmät lainat saman tien pois. Saatat säästää useita satoja euroja rahoituskuluissa!

Yhdistelylainan hakeminen on yksinkertaista: laske yhteen kaikkien lainojesi yhteissumma, siis kokonaispääoma, ja hae lainaa tälle summalle. Kun saat lainatarjouksia, voit nopeasti laskea, tuleeko uusi laina edullisemmaksi kuin vanha.

Etua.fi kilpailuttaa myös yrityslainat

Voit kilpailuttaa yritysluottosi Etua.fi palvelussa. Palvelun kautta voi hakea yrityslainaa 2000–50 000 euroa korkeintaan 2 vuoden maksuajalla. Yrityslaina on tarkoitettu pienille ja suurille yrityksille ja kaikille yritysmuodoille. Yritys voi olla toiminut vasta vähän aikaa tai pidemmän aikaa. Lue tarkemmin yrityslainoista Etua.fi sivustolta.

Lue lisää yrityslainasta: Lainaa yrittäjälle

Etua.fi yhteistyökumppanit

Etua.fi lainankilpailuttamissivusto tekee yhteistyötä 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön kanssa. Yhteistyökumppaneina toimivat seuravat pankit ja rahoituslaitokset: Aktian, Danske Bankin, Hypon, Aasan, Euroloanin, Cashbuddyn, Halinon, Collector Bankin, Credenton, Avidan, Ostosrahan, Nordax Bankin, Fin Yritysrahoituksen, Svea Direktin, Bigbankin, myLenderin, Lainaamo, Credigo, Resurs Bank, Komplett Bank, Santander ja Surimo Finance Oy.

Etua.fi yhteistyökumppanit ovat suomalaisia tai pohjoismaisia tai virolaisia luotettavia pankkeja ja rahoituslaitoksia, jotka ovat sitoutuneet vastuulliseen lainaamiseen.

Etua.fi kokemuksia

Oletko sinä hakenut lainatarjouksia Etua.fi lainapalvelun kautta? Jos olet, kerro kokemuksesi muille! Millaisia lainatarjouksia sait? Oliko palvelusta hyötyä?


Huomaa. Laina käsitellään aina henkilökohtaisesti, joten lainan hinnat voivat poiketa sivuilla olevasta hinnastosta. Sivuilta löytyviin vertailuihin on otettu tiedot Etua.fi lainapalvelusta löytyvästä lainalaskurista, joka tiedot ovat suuntaa antavia. Esimerkkilaskelmissa on käytetty seuraavia arvoja nimelliskorko 10 %, avausmaksu 80 € ja tilinhoitomaksu 5 € / kk.

Viivästysmaksut riippuvat siitä mistä lainapalvelusta olet ottanut lainasi

Etua Yhteystiedot

Etua Oy
Kalevankatu 12
00100 Helsinki

Email. asiakaspalvelu[ät]etua.fi
Puh. 09 2316 3611
Avoinna ma-pe 10-15

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista etua.fi-sivulta.

Lainapaikkaan liittyvät uutiset

Etua.fi kilpailuttaa kulutusluoton puolestasi

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Kokemuksia ja kommentteja

5
Sain edullisen kulutusluoton tämän avulla. Tosin turhan pitkällä maksuajalla (voiko ollakaan ;)). Etua.fi palvelu käsitteli hakemuksen nopeasti. Suosittelen!

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun