Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Ainalaina

Ainalaina

5.0 3 5 1
Lainan määrä: 50 - 2000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 21-65 vuotta
Vuosikorko: 19.9%

Parhaat edut

  • Ilmainen lainahakemus, maksat vain nostetusta lainasta
  • Myönnetään 21-65 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Ei yli 65 vuotiaille

Kulut

  • Nimelliskorko: 19,9%
  • Lainanhoitokulu 0,01% / päivä max. 150€ / vuosi
  • Todellinen vuosikorko 29,6%
Ainalaina logo

Ei myönnä lainoja 1.7.-31.12.2020 välisenä aikana.

Ainalaina Gold
on 50-2000 euron tililuotto. Tililuotto toimii siten, että haet 2000e lainapäätöksen ja nostat siitä haluamasi summan. Voit hakea lainaa, jos olet luottokelpoinen yli 21-vuotias Suomen kansalainen. Lainanhakijalta edellytetään alle 65-vuoden ikää. Hakijalla tulee olla julkinen matkapuhelinliittymä ja suomalainen pankkitili. Laina-aika on 90 - 365 vuorokautta. 30 vuorokauden lainan voi maksaa takaisin joko kahdessa tai yhdessä erässä. Ensimmäinen laina voi olla enintään 200 euroa. 

Ehdot Ainalainan saamiseksi

  • Olet iältäsi vähintään 21 vuotta, mutta alle 65 vuotias
  • Sinulla on luottotiedot kunnossa
  • Sinulla on suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä
  • Olet Suomen kansalainen

Lainahakemuksia käsitellään kello 7-23. Asiakaspalvelupuhelinnumero on toiminnassa ympäri vuorokauden eli Ainalaina aukioloajat ovat 24/7. Lainan hakeminen tapahtuu ensimmäisen kerran verkkotunnuksilla, jonka järlkeen voit hakea lainaa myös tekstiviestillä.

Vapaaehtoinen lainakielto Ainalainaan

Lainakiellon hakeminen Ainalainassa tapahtuu soittamalla asiakaspalveluun 0600-30 17100 (1,52 euroa/min) ja antamalla henkilötiedoillasi. Tämän jälkeen henkilötiedoillasi ei voi avata Ainalaina-tililuottoa.

Kulutusluotto ja pikavippi markkinoilla on kymmeniä ja kymmeniä erilaisia lainoja ja luottoja. Kannattaa vertailla huolella lainatuotteet, aloita vertailu Uusilaina.fi sivustolta vertaamalla se summa, jonka suuruista lainaa olet suunnitellut. Esimerkiksi 1000 euron suuruisesta lainasta saattaa joutua maksamaan satoja euroja enemmän kuluja ja korkoja markkinoinen kalleimmassa lainassa verrattuna halvimpaan. 1000 euron lainoja saa vakuudettomana netistä noin 15-30% todellisella vuosikorolla, mutta kalleimmissa lainoissa, joihin Ainalainakin kuuluu, todellinen vuosikorko nousee satoihin prosentteihin!

Toisaalta, mitä kalliimman hinnan joudut lainastasi maksamaan, sitä pienempi riski lainasi on lainanantajalle. Tämä vaikuttaa siihen, että kalleimpia lainoja ja luottoja saa pienempituloiset ihmiset, jotka eivät voi osoittaa kyllin hyvää maksukykyä markkinoiden edullisempiin lainoihin.

Rahat tilille 10 minuutissa

Ainalaina on todella nopea muoto saada lainaa. Ainalainan lainahakemus tehdään netissä ja se käsitellään saman tien. Saat lainapäätöksen heti ja mikäli sitoudut lainaehtoihin ja päätät allekirjoittaa lainatarjouksen, saat rahat tilillesi saman tien. Näin saat lainaa heti kun tarvitset. Ensimmäinen laina on 200 euroa, mutta kun maksat tämän moitteettomasti takaisin, voit hakea luottoa Ainalainalta aina 2000 euroon asti.

Ainalaina on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 2006 saakka. Oletko sinä ottanut joskus Ainalainaa? Kerro kokemuksesi Ainalainasta tällä sivulla sivun alareunassa, näin jaat kokemuksesi Ainalainasta myös muille.

Maksumuistutus 5 €, viivästyskorko 8,5%/kk

Ainalaina Yhteystiedot

Oy Netford Capital Ltd
PL 78 (Pyhäjärvenkatu 5A
2 krs.)
33211 Tampere

Ainalaina asiakaspalvelu
Sähköposti asiakaspalvelu[ät]ainalaina.fi
Puhelin 0600 30 17100 (1,52 €/min) avoinna 24/7

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista ainalaina.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun