Fiksulaina

Fiksulaina

3.0 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4.19% - 10%

Parhaat edut

  • Kilpailuta lainasi nopeasti
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Asiakaspalvelu vain sähköpostilla  

Kulut

  • Lainan nimelliskorko: 5-10%*
  • Avausmaksu 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu 0-12€/kk*
  • *) Lainaehdot vaihtelevat lainaajien kesken. Tarkista omat tietosi lainatarjouksestasi.
Fiksulaina logo

Fiksulainan kautta voi hakea 100-60000e pienlainaa yhdellä lainahakemuksella, joka välitetään Fiksulainan noin 30 yhteistyöpankille ja lainapaikalle. Lainan hakijan on oltava yli 18-vuotias Suomessa asuva henkilö, joka omistaa matkapuhelimennumeron ja henkilökohtaisen pankkitilin. Lainan hakijalla tulee olla lisäksi luottotiedot kunnossa sekä säännölliset tulot.

Asiakas valitsee laina-ajan sekä lainamäärän

Fiksulainan kautta lainahakemuksen täyttäminen on yksinkertaista. Hakemukseen laitettava laina-aika on valittavissa vapaasti 1- 20 vuoden välillä. Tämän lisäksi asiakas valitsee hakemukseen itselleen sopivan lainasumman 100-60000€ väliltä. Isompia lainoja kannattaa hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, koska se parantaa mahdollisuuksia isompaan ja edullisempaan lainaan. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa heti alustavan tiedon siitä, onko asiakkaan mahdollista saada lainaa. Asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen tulee lisäksi kirjautumisohjeet "Omille sivuille", mihin alkaa tulemaan lainatarjouksia Fiksulainan yhteistyökumppaneilta. Asiakas voi halutessaan hyväksyä mieleisen lainatarjouksen, mutta lainahakemus ei itsessään velvoita ottamaan lainaa mistään. Fiksulainan kautta tapahtuva lainojen kilpailuttaminen on asiakkaalle ilmaista. 

Lainojen kilpailuttaminen Fiksulainan avulla

Kallis laina on mahdollista kilpailuttaa uudelleen. Yksinkertaisemmillaan asiakas tekee samoilla lainatiedoilla hakemuksen Fiksulainan palvelussa ja katsoo, onko lainatarjouksissa parempia vaihtoehtoja vanhalle lainalle. Jos uusi lainatarjous on kokonaisuudessaan edullisempi kuin vanha, voi asiakas hyväksyä tarjouksen ja maksaa uudella lainalla vanhan lainan pois. Fiksulainan kautta haettavissa lainoissa voi nimelliskorko olla jotain 4,19-20% välillä, joten vaihteluväli on verrattain suuri. Ennalta ei voi tietää, minkälainen lainatarjous on omilla tiedoilla mahdollista saada, joten vain lainaa hakemalla saa tiedon omasta todellisesta korkotarjouksesta. Fiksulainan avulla voi hakea uutta lainaa, kilpailuttaa vanhan lainan tai hakea isoa yhdistelylainaa, millä voi maksaa useita vanhoja lainoja pois. Lainapaikasta riippuen, asiakas saa tiedon lainan lopullisesta myöntämisestä hyväksyttyään lainatarjouksen ja laina maksetaan sovitusti asiakkaan tilille. Isommissa vakuudettomissa lainoissa prosessi vie yleensä vähän pidempään kuin pienemmissä lainasummissa.

Onko sinulla kokemuksia Fiksulainasta? Ota osaa keskusteluun ja kirjoita kommenttisi alla olevalla lomakkeella.

Maksumuistutus 5e, viivästyskorko on korkolain mukainen

Fiksulaina Yhteystiedot

WebCube Oy
PL 13
63301 Alavus
Y-tunnus: 2658911-6

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]fiksulaina.fi
Puh: 0600-391234 (1,50e/min + pvm)
Avoinna: ma-pe 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista fiksulaina.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun