Banken.fi

Banken.fi

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4% - 20%

Parhaat edut

  • Kätevä lainahaku
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Yhdellä lomakkeella lainahakemus 25 pankkiin ja rahoituslaitokseen
  • Lainan nimelliskorko voi nousta vuoden 2020 jälkeen

Kulut

  • Avausmaksu: 0-150€*
  • Nimelliskorko: 4-10%*
  • Kuukausimaksut: 0-12€/kk*
  • *) Lainaehdot riippuvat hakijan tiedoista. Näet lopulliset tiedot saamastasi lainatarjouksesta. Sivujemme hinnasto on viitteellinen.
Banken.fi logo

Banken.fi kilpailuttaa lainasi muutamassa minuutissa

Banken.fi on nopea tapa kilpailuttaa vanhat lainat tai hakea täysin uutta vakuudetonta lainaa. Asiakas voi hakea palvelun kautta 1000-60000€ vakuudetonta lainaa 1-15 vuoden laina-ajalla. Yksi täytetty lainahakemus lähetetään yli 25 yhteistyöpankille, jotka vuorostaan lähettävät asiakkaalle lainatarjouksen. Tarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden ajan ja ne eivät sido asiakasta ottamaan lainaa. Asiakas voi siis halutessaan tarkistaa, millä hinnalla vakuudetonta luottoa olisi mahdollista saada. Tällä hetkellä Banken.fi -palvelun kautta haettavissa lainoissa on nimelliskorko 4-10%, jonka päälle tulevat lainasta riippuen vuosittaiset kulut 0-150€. Lainatarjouksissa voi olla myös isompi nimelliskorko, joka astuu voimaan, kun vuoden 2020 määräaikainen 10% korkokatto päättyy. Lainojen kilpailuttaminen kestää Bankenin mukaan noin kaksi minuuttia, joten lainojen kilpailuttaminen on todella nopea toimenpide. Lainahakemus kannattaa aluksi täyttää huolellisesti, jotta tiedot tulevat oikein. Asiakkaan saamat lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia ja perustuvat asiakkaan antamiin tietoihin. Lainapäätöksen saa heti. 

Banken.fi esittelee lainatarjoukset asiakkaalle

Asiakas saa Bankenilta koostettuna lainatarjoukset yhdellä sivulla, josta asiakas voi edetä halutessaan hyväksymään sopivaa lainaa. Palvelun käyttäminen on asiakkaalle aina täysin ilmaista, eikä asiakas sitoudu lainahakemusta lähettäessään mihinkään. Toisaalta lainahakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas alkaa saamaan suoramarkkinointiin perustuvaa kohdistettua mainontaa ja mikäli tätä ei halua saada, tulee ottaa yhteys Banken.fi -palveluun. Banken.fi on kotimainen palvelu, joka tarjoaa asiakaspalvelua ja laina-chattia suomeksi. Banken.fi-palveluun voi olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostin välityksellä. 

Banken.fi ja lainojen kilpailuttaminen

Lainojen nimelliskorot ovat laskeneet vuosina 2019 ja 2020 voimaan tulleiden korkokattojen myötä. Tällä hetkellä vakuudettomien luottojen nimelliskorko saa olla korkeintaan 10%, mikä tekee lainojen kilpailuttamisesta yleensä kannattavaa. Banken.fi onkin yksi vaihtoehto kilpailuttaa vanhat lainat, jotka on otettu ennen korkokattojen voimaan astumista. Lainat yhdistämällä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi tulee säästettyä niin koroissa, kuluissa kuin käytännöissäkin. Yhden lainan seuraaminen ja mahdolliset lainamuutokset on helpompi toteuttaa, kuin jos on yhtä aikaa monta eri lainaa. On kuitenkin huomioitava, että lainassa voi olla myös korkokattoa korkeampi nimelliskorko, joka astuu voimaan vuonna 2021, kun määräaikaisen 10% korkokaton aika päättyy. Asiakkaan tuleekin lukea lainatarjous huolellisesti, jotta kokonaiskäsitys uudesta lainasta on selkeä ja totuudellinen.

Autolaina tai kulutusluotto Banken.fi -palvelusta

Vakuudeton kulutusluotto on nopea vaihtoehto niin auton ostamiseen kuin remontointiinkin. Vakuudettoman kulutusluoton ottamista ei tarvitse erikseen perustella. Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen sujuu nopeasti Banken.fi -palvelussa, jolloin asiakas täyttää vain lainahakemuksen verkkosivuilla. Asiakkaalta vaaditaan puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja, jotta lainan saaminen on mahdollista. Säännölliset tulot voivat olla niin palkka- kuin eläketulojakin. Jokainen asiakkaan maksukyky arvioidaan ja korkotaso onkin aina henkilökohtainen. Lainatarjous on voimassa yhden kuukauden, jonka aikana voi miettiä, haluaako lainan nostaa käyttöön. Lainatarjoukset eivät sido asiakasta vielä mihinkään, joten Banken.fi palveluun voi kirjautua, vaikka ei vielä olisi varma omasta lainantarpeestaan. 

Maksumuistus- ja perintäkulut vaihtelevat lainapalvelukohtaisesti

Banken.fi Yhteystiedot

MK-Controls Oy / OEAM Norcic / Banken.fi
Lempääläntie 21
33820 Tampere
Y-tunnus: 0880762-6

Sähköposti: info(at)banken.fi
Asiakaspalvelu: 03 4109 2000
Chat avoinna: 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista banken.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun