Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Vivus

Vivus

4.3 3 5 1
Lainan määrä: 300 - 600€
Maksuaika: 4kk
Ikäraja: 20-80 vuotta
Vuosikorko: 20%

Parhaat edut

  • Nopea chat asiakaspalvelu
  • Myönnetään 20-80 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Lainaa ei voi hakea tekstiviestillä
  • Laina-aika kaikissa lainoissa 4 kk

Kulut

  • Vuosikorko: 20%
Vivus logo

Vivus myöntää  300 – 600 euron pikalainaa 20–80-vuotiaille henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Hakijalla tulee olla osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili. 

Laina aika on aina 4 kk. Lainan eräpäivää on mahdollista siirtää 30 päivää. Eräpäivän siirron hinta riippuu lainatusta summasta. Eräpäivänsiirtohinnastoa ei ole ilmoitettu Vivuksen Internet-sivuilla. Lainaa haetaan ensimmäisen kerran Internetissä. Ensimmäisen lainan jälkeen lainaa on mahdollista hakea myös soittamalla asiakaspalvelunumeroon. Lainaa ei ole mahdollista hakea tekstiviestillä.

Lainapalvelu on avoinna päivittäin kello 7–23. Rahat siirtyvät Osuuspankin, Nordean, Sampo-pankin, Aktian, Paikallisosuuspankin, Säästöpankin, Tapiolan tai Handelsbankenin tileille noin 15 minuutissa. Muiden pankkien tileille rahojen siirtyminen kestää 1–2 pankkipäivää.

Vivus pikalainan perintä

Laina kannattaa maksaa aina ajallaan takaisin välttääkseen ylimääräisten kulujen muodostumista maksumuistutusten ja perinnän muodossa. Ensimmäinen maksumuistutus Vivuksen lainasta lähtee, kun lainanmaksu on myöhästynyt kaksi viikkoa (14 päivää). Maksumuistutuksesta tulee 5 euron lisämaksu. Maksumuistutuksia Vivus lähettää yleensä kaksi jonka jälkeen lainasi siirtyy oikeudelliseen perintään. Lainaasi koskien lähetään haaste käräjäoikeuden käsiteltäväksi. Kun käräjäoikeus on käsitellyt asian ja tuomion tultua saatavat siirtyvät ulosottoon. Oikeudellisesta perinnästä tulee lisäkuluja, jotka tulevat asiakkaan maksettavaksi. Oikeudenkäyntikulut ovat tyypillisesti kokoluokkaa 110-240€. Käräjäoikeuden antamasta yksipuolisesta tuomiosta tulee maksuhäiriömerkintä. Merkintä on voimassa kolme vuotta ja jokainen uusi merkintä tänä aikana kasvattaa maksuhäiriömerkinnän voimassaoloaikaa vuodella.

Vivus mainos

Maksumuistutus 5€, viivästyskorkoa kertyy heti lainanmaksun myöhästymisen jälkeen. Viivästyskorko on yhtä suuri kuin lainan korko

Vivus Yhteystiedot

4finance Oy
Mikonkatu 15 A
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2257545-4

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]vivus.fi
Puh: 0600 550 750 (0.76€/min + mpm/pvm)
Avoinna: ma-su 7-23

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista vivus.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun