Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Nordea Joustoluotto

Nordea Joustoluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 50000€
Maksuaika: 1v - 5v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 2.9% - 8.9%

Parhaat edut

  • Edullinen korko Nordean asuntolaina- tai Premium asiakkaille
  • Tunnettu vakavarainen pankki
  • Lainan saa nopeasti tilille
  • Lainaa jopa 50000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Korkeahko kuukausittainen tilinhoitomaksu

Kulut

  • Avausmaksu 0€
  • Vuosikorko: 8,9%+ 3kk eurobor*
  • Tilinhoitomaksu 12,50€ /kk
  • *) Nordean asuntolaina- tai Premium-asiakkaana saat edullisemman koron
Nordea Joustoluotto logo

Nordea Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava lainaratkaisu

Nordean Joustoluotto on 2000-50000€ vakuudeton laina, jota voi hakea niin yksin kuin yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, kun on yli 18-vuotias henkilö ilman maksuhäiriöitä. Lisäksi Joustolainan hakijalla tulee olla säännölliset tulot. Joustoluoton laina-aika on 1-5,5 vuotta, mutta asiakas voi maksaa koko lainan myös sovittua aikaisemmin pois. Nordean Joustoluottoa voivat hakea Nordean asiakkaiden lisäksi myös muiden pankkien asiakkaat heidän omilla verkkopankkitunnuksillaan. Jos luottoa hakee kaksi Nordean asiakasta, Joustoluottoa voidaan hakea Nordean puhelinpalvelun kautta. Jos taas toinen tai kumpikaan hakijoista ei ole Nordean asiakkaina, tukee lainaa varten varata aika Nordean konttoriin. Ilman rinnakkaishakijaa Nordean Joustoluottoa voidaan hakea verkkohakemuksella. Nordean Joustoluoton marginaali on 2,9-8,9% ja viitekorkona toimii 3 kuukauden Euribor. Joustoluottoon voi hakea myöhemmin tarvittaessa myös korotusta, jolloin uudelle summalle tehdään oma takaisinmaksuohjelma.  

Nordean Joustoluoton myöntäminen

Nordean Joustoluoton myöntäminen on nopea toimenpide. Asiakas täyttää ensin lainahakemuksen Nordean verkkosivuilla. Tämän jälkeen asiakas saa yleensä välittömästi lainatarjouksen Nordean Joustoluotosta. Asiakas voi myös saada tarjouksen pienemmälle lainamäärälle, jos Nordea ei hakemuksen perusteella voi myöntää Joustoluottoa niin isolle summalle. Joustoluoton marginaali on aina asiakaskohtainen. Normaalisti marginaali on 8,9%, mikä koskee sekä Nordean, että muiden pankkien asiakkaita. Nordean asuntolaina-asiakkaat saavat Joustoluoton 5,9% marginaalilla ja Nordean Premium-asiakkaat taas 2,9% marginaalilla. Nordean Joustoluotossa ei ole avausmaksua, mutta lainasta maksetaan kuukausittain tilinhoitomaksua, joka on korkeintaan 12,50€/kk. Tilinhoitomaksu määräytyy Joustoluoton määrän mukaan eli 0,01% per päivä laskettuna myönnetyn luoton määrästä, mutta kuitenkin enintään 12,50 € kuukaudessa. Nordean Joustoluoton todellinen vuosikorko on aina jotain 3,1-15,8% väliltä. Kyseessä on kertamaksuinen luotto, joten Nordean Joustoluottoa ei vapaudu uudelleen käyttöön, kuten joissain Joustoluotoissa. Asiakas voi kuitenkin halutessaan hakea Joustoluottoon korotusta, jolle suunnitellaan oma maksuohjelma. Nordean Joustoluotto maksetaan tilille heti sen myöntämisen jälkeen, ma-su klo 7-22.30. Nordean Joustoluottoa maksetaan takaisin aina samalla summalla kuukausittain ja asiakas saa itse vaikuttaa maksuerän määrään. Jokaiseen Joustoluottoon kuuluu kuitenkin kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuosittain, mutta valitut kuukaudet eivät saa olla perättäisiä kuukausia. Asiakas voi myös milloin vain tehdä luotolleen ylimääräisiä lyhennyksiä.  

Nordea on vakavarainen pankki

Nordea on yksi Pohjoismaiden ja Euroopan suurimmista pankeista ja on toiminut jo 200 vuotta alalla. Tällä hetkellä Nordealla on konttoreita 20 Euroopan maassa. Nordean Joustoluotto on lainatuote, joka on tarkoitettu myös muiden pankkien asiakkaille, mutta Nordean asiakkuudesta on selkeää etua Nordean omien asuntolaina-asiakkaiden ja Premium-asiakkaiden kohdalla, jotka saavat Nordean Joustoluoton edullisempaan hintaan. Joustoluotto on mahdollista saada tilille jokaisena viikonpäivänä klo 7-22.30, joten kyseessä on laina, joka on nopeasti saatavilla arjen tarpeisiin. Nordean asiakaspalvelu toimii puhelimessa, chatissa, konttoreissa sekä verkossa, joten asiakaspalvelua on saatavilla nopeasti maanantaista sunnuntaihin. 

Maksumuistutus 5€ / lasku

Nordea Joustoluotto Yhteystiedot

Nordea Bank AB (publ)
Suomen sivuliike
Satamaradankatu 5
00020 NORDEA

Asiakaspalvelu 0200 3000
Avoinna ma-su 24h/vrk

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista nordea.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/lainat/kulutusluotot/joustoluotto.html-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun