Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Säästöpankki Joustoluotto

Säästöpankki Joustoluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 5000 - 20000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4% - 10%

Parhaat edut

  • Vakavarainen suomalainen pankki
  • Lainaa jopa 20000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Ei selkeää hinnastoa, vaan jokainen pankki myötää lainat omien hinnastojen mukaan

Kulut

  • Lainan vuosikorko 4-10%*
  • Avausmaksu max 150€*
  • Tilinhoitomaksu ja nostokulu löytyvät lainatarjouksestasi*
  • Esimerkkilainat on laskettu 10% korolla ja 125€ avausmaksulla
  • *) Laina on aina henkilökohtainen ja lainan kulut määräytyvät yksilöllisesti
Säästöpankki Joustoluotto logo

Säästöpankin Joustoluotto toimii vararahastona

Säästöpankin Joustoluotto on 5000-20000€ vakuudeton luotto, jonka voi nostaa määräaikaisena tai toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena. Säästöpankin Joustoluottoa palautuu takaisin nostettavaksi aina sen jälkeen, kun sitä maksaa takaisin. Säästöpankin Joustoluotto on siis kätevä vararahasto, jota voi nostaa aina silloin, kun tarvetta ilmenee. Säästöpankin etu- ja avainasiakkaat saavat Joustoluoton edullisemmalla korolla. Joustoluoton hinta koostuu viitekorosta ja asiakaskohtaisesta marginaalista. Säästöpankista riippuen Joustoluotosta voidaan periä nostoproviisiota tai vaihtoehtoisesti vuosimaksua, joka perustuu pankin omaan hinnoitteluun. Säästöpankin Joustoluoton hinta selviää siis vasta siinä vaiheessa, kun laittaa hakemuksen Säästöpankkiin ja saa luottotarjouksen. Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat henkilöt. Joustoluottoa voi hakea joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. 

Miten Säästöpankin Joustoluotto toimii?

Säästöpankin Joustoluottoa voi hakea joko konttorista tai verkkopankin kautta. Jos asiakkaalla ei ole Säästöpankin asiakkuutta hänet ohjataan konttoriin lainaneuvotteluun. Lainahakemusta varten tulee miettiä kuukausittaisia tuloja, menoja ja jo olemassa olevia lainanhoitokuluja. Säästöpankin Joustoluotosta maksetaan korkoa vain silloin kun luotto on käytössä. Säästöpankin Joustoluotossa asiakkaan kanssa sovitaan yksilöllinen takaisinmaksuohjelma. Ensimmäinen vaihtoehto on, että asiakas maksaa luotosta kuukausittain sovitusti aina 2-10% käytössä olevan luoton määrästä. Toinen vaihtoehto on maksaa Joustoluottoa pois tasalyhenteisesti, jolloin lyhennyssumma on aina sama, mutta koron määrä vaihtelee tilanteen mukaan. Kolmas vaihtoehto on maksaa aina sama sovittu summa kuukaudessa, jolloin luoton ja koron yhteenlaskettu summa on aina sama. Säästöpankin Joustoluoton lyhennyspäivä sovitaan samalla, kun lainasopimusta tehdään. Lisäksi asiakkaalla on oikeus pitää vuoden aikana kaksi lyhennysvapaata kuukautta, jotka eivät kuitenkaan saa olla perättäisiä kuukausia. Asiakas voi valita, haluaako hän laskun kotiin vai meneekö maksu aina suoraveloituksena tililtä. Asiakas voi tehdä verkkopankissa milloin vain ylimääräisiä lyhennyksiä omaan Joustoluottoonsa. 

Säästöpankin asiakaspalvelu

Säästöpankki on vakavarainen suomalainen pankki. Lainaneuvotteluihin voi varata ajan paikallisiin konttoreihin tai vaihtoehtoisesti asioiminen toimii myös verkossa tai puhelinpalvelussa. Säästöpankilla on oma chat, mikä toimii arkisin klo 8-22 ja lauantaisin klo 10-14. Jokaisella Säästöpankilla on oma hinnastonsa eri lainatuotteille, joten myös Joustoluoton kohdalla hinta voi vaihdella Säästöpankista riippuen. 

 

Säästöpankki Joustoluotto Yhteystiedot

Säästöpankkikeskus
Teollisuuskatu 33
00510 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 773 6777 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
Avoinna ma–pe 8–22

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista saastopankki.fi/fi-fi/lainat/joustoluotto-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun