Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
POP Pikalaina

POP Pikalaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 20000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 23-65 vuotta
Vuosikorko: 6.9% - 28.76%

Parhaat edut

  • Tunnettu suomalainen pankki
  • Lainaa jopa 20000€
  • Myönnetään 23-65 vuotiaille
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Lainaesimerkit viitteellisiä, tarkista aina lainaehtosi lainatarjouksesta

Kulut

  • Avausmaksu: 12-85€
  • Lainan korko: alkaen 3kk euribor + 6,9%
  • Tilinhoitomaksu: 5€ / kk
  • Korkein todellinen vuosikorko 28,76% 
POP Pikalaina logo

POP Pikalaina on nopea kulutusluotto

POP Pikalainan myöntää Bonum Pankki Oyj. POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, joka on nopeasti haettavissa, olipa sitten minkä pankin asiakas tahansa. POP Pikalaina haetaan suoraan verkosta ja lainasummat ovat 2000-20000€. POP Pikalainan laina-aika on 1-10 vuotta, mutta lainaa on myös mahdollista lyhentää nopeammassa tahdissa. POP Pikalainan tilinhoitopalkkio on 5€ kuukaudessa ja avausmaksu riippuu lainamäärästä. Alle 2500€ lainoille avausmaksu on 12€,  2500-3000€ lainoille 29€, 3000-4000€ lainoille 49€ ja 4000-20000€ lainoille 85€. Lainan marginaali on alimmillaan 6.9% ja korkein todellinen vuosikorko puolestaan 28,76%. Lainasumma maksetaan tilille jopa samana päivänä, kun tarvittavat lainaliitteet on lähetetty ja laina kokonaisuudessaan hyväksytty. Asiakkaalla voi olla vain yksi POP Pikalaina kerrallaan. 

Kuka voi hakea POP Pikalainaa?

Asiakkaan tulee olla yli 23-vuotias hakeakseen POP Pikalainaa. Yläikäraja lainalle on puolestaan 65-vuotta, joten POP Pikalainaa ei myönnetä verrattain nuorillekaan eläkeläisille. Asiakkaan tulee olla asunut Suomessa vähintään 2 vuoden ajan ja hänellä tulee olla suomalainen henkilötunnus. Säännöllisiä tuloja tulee tulla ansiotulojen tai eläkkeen muodossa. Voi olla, että asiakkaan tulee lähettää viimeisin palkkalaskelma myös lainahakemuksen liitteeksi. Lainatarjous lähetetään sähköpostilinkkinä, jota kautta voi myös lähettää lainahakemukseen tarvittavan liitteen. Lainatarjous kannattaa lukea aina huolellisesti läpi, koska voi olla, että POP Pikalainaa tarjotaan esimerkiksi pienemmälle summalle kuin hakemuksessa oli. Lainatarjoukset pohjautuvat pankin riskiarvioon, joten tästä syystä myös tarjottu lainasumma voi olla pienempi. Asiakas voi hakea POP Pikalainaa myös lainojen yhdistämiseen, jolloin pienten kalliimpien lainojen yhdistäminen yhdeksi isoksi lainaksi voi tuoda selkeyttä lainan maksuun ja selvää säästöä korkoihin ja kuluihin. 

POP Pikalainan lainalaskuri

POP Pankin sivuilla on kätevä lainalaskuri, jonka avulla voi arvioida haettavan POP Pikalainan korkoja ja kuluja eri lainasummilla ja laina-ajoilla. Kaikki kulut ja korot on siis nähtävissä jo ennen lainan hakemista. Asiakaskohtaisen marginaalin näkee vasta asiakkaan saamasta lainatarjouksesta ja se määräytyy asiakkaan riskiarvioinnin perusteella. Lainaa maksetaan sovitusti kuukausittain takaisin. Lainan ensimmäisestä maksusta tulee paperinen lasku, mutta seuraavat maksut voi maksaa kätevästi e-laskuna. Viitenumero on aina sama, joten asiakas voi myös halutessaan tehdä POP Pikalainaan ylimääräisiä lyhennyksiä. Lainan nopeampi takaisinmaksu säästää kuluissa ja koroissa, joten se kannattaa. Lainamuutoksissa tulee olla yhteydessä pankin asiakaspalveluun. Soittamalla asiakaspalveluun voi saada POP Pikalainaan eräpäivään siirron tai lyhennysvapaata. 

POP Pankin asiakastyytyväisyys on korkealla

POP Pankin asiakastyytyväisyys on mittareiden mukaan korkealla. Pankki menestyi jälleen EPSI Ratingin vuosittaisessa tutkimuksessa, joka mittaa pankki- ja rahoitusalan asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta, sijoittuen ykköseksi jo kahdeksatta kertaa. POP Pankin asiakaspalvelu saa kiitosta niin verkossa, konttoreissa kuin puhelinpalvelussakin. Myös POP Pikalainan kohdalla voi olla yhteydessä asiakaspalveluun, jos ilmenee kysyttävää.  

POP Pikalaina Yhteystiedot

Bonum Pankki Oyj / POP Pikalaina
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo
Y-tunnus: 2192977-5

Asiakaspalvelu: poppikalaina(ät)poppankki.fi
Puhelin: +358 (0) 10 667 3100 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
Avoinna: ma-pe 13-15

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista laina.poppankki.fi/pikalaina/pop-pikalaina-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun