Saldo Yrityslaina

Saldo Yrityslaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 50000€
Maksuaika: 30pv - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 0%

Parhaat edut

 • Lainaa yrityksille suoraan netistä
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Lainan kulut näkee vasta lainatarjouksesta
 • Lainatarjouksen pyytäminen ei sido tai maksa
 • Lainan nostopalkkio 10-50%

Kulut

 • Lyhennykset alkaen 490€/kk
 • Ei korkoa
 • Lainakohtainen kiinteä kulu*
 • *) Lainan kulut näet lainatarjouksestasi
 • Lainan nostopalkkio 10-50%
Saldo Yrityslaina logo

Saldo yrityslaina palvelee kaikkia yrityksiä

Saldo Finance Oyj on rahoitusalan yritys, joka tarjoaa myös vakuudettomia yrityslainoja. Saldo Finance Oyj on perustettu Suomessa vuonna 2006 ja se tarjoaa yrityslainojen lisäksi vakuudettomia luottoja henkilöasiakkaille.  Saldo yrityslaina on vakuudeton luotto, jonka summa on 2000-50000€ ja maksuaika 1-12 kuukautta. Saldo yrityslainan hakeminen tapahtuu sähköisesti netissä ja koko lainaprosessi on todella nopea. Yritys täyttää lainahakemuksen muutamassa minuutissa, minkä jälkeen yritys saa oman hakemuksen pohjalta lainatarjouksen, jonka voi halutessaan hyväksyä. Parhaimmillaan Saldo yrityslaina on tilillä noin kymmenessä minuutissa, joten lainan hakeminen sujuu jouhevasti. Saldo yrityslainaa haettaessa tulee luottotietojen olla puhtaat, mutta muuten Saldo yrityslaina sopii kaikenlaisille yrityksille.

Kuka voi hakea Saldo yrityslainaa?

Saldo yrityslaina sopii monenlaiseen tarpeeseen ja sitä voi hakea jo heti yrityksen perustamiseenkin. Itse yritys voi olla osakeyhtiö, osuuskunta, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai toiminimi. Saldo yrityslainaa voi hakea uusiin investointeihin tai työntekijöiden palkkaamiseen ja yritys itse voi päättää, mikä vaatii oman yrityksen kohdalla rahoitusta. Saldo yrityslaina on helppo valinta silloin, kun rahoitusta tarvitaan nopeasti. Saldo yrityslainan lainanhakuprosessi toimii automaatioiden pohjalta, joten toiminta on nopeaa. Asiakkaan ei tarvitse lähettää liitteitä lainahakemuksen lisäksi, joten paperityöt eivät vie asiakkaan ylimääräistä aikaa. Yrityslainaan ei myöskään tarvita reaalivakuuksia tai henkilötakaajia, vaan kyseessä on täysin vakuudeton yrityslaina.

Saldo yrityslainan hinta ja kulut ovat yrityskohtaisia

Saldo yrityslainan hinta määräytyy aina tapauskohtaisesti, joten vain lähettämällä lainahakemuksen saa selville, mihin hintaan oman yrityksen on mahdollista saada lainaa. Saldo yrityslainan hinta ei perustu korkoon, vaan lähinnä avauspalkkioon. Saldo yrityslainan korko on jokaiselle yritykselle 0%. Yrityslainan avauspalkkio vaihtelee 10-50% väliltä, riippuen yrityksen tiedoista ja lainamäärästä. Kaiken kaikkiaan lainan kuukausierä voi siis olla jotain 490-6250€ väliltä, kun laina-aika on 1-12 kuukautta. Saldo perii huomautusmaksusta 40€ palkkion ja viivästyskorko on 40%, joten Saldo yrityslaina kannattaa maksaa takaisin ajallaan.

Saldon asiakaspalvelu toimii 24/7

Saldon asiakaspalvelu on tavoitettavissa joka päivä 24/7, joten laina-asioihin voi paneutua juuri silloin, kun se itselle sopii. Saldon asiakaspalvelu toimii puhelimitse, sähköpostin välityksellä sekä chatissa.  

Saldo Yrityslaina Yhteystiedot

Saldo Finance Oyj
Lemminkäisenkatu 46 A
 20520 Turku
Y-tunnus: 2360614-4

Sähköposti: asiakaspalvelu (ät) saldo.com
Puhelin 010 219 5500
Puhelun hinnat lankapuhelimesta pvm 0,08 € + 0,06 € / min Hinnat matkapuhelimesta mpm 0,08 € + 0,17 € / min


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista saldo.com/fi-fi/lainat/yrityslaina-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun