Ferratum Bank

Ferratum Bank

4 1 5 1
Lainan määrä: 4100 - 20000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 25 vuotta
Vuosikorko: 4.95% - 10%

Parhaat edut

  • Nyt Ferratum lainaa jopa 20000€
  • Lainaa jopa 20000€
  • Myönnetään yli 25-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Alunperin suomalainen lainapalvelu, joka toimii nykyään Maltalta käsin
  • Ferratum Lainassa ei mahdollisuutta lyhennysvapaisiin

Kulut

  • Tilinhoitomaksu 9,90 tai 12€/kk
  • Nimellinen vuosikorko 31.12 asti.: 4,95 - 10%  (norm. 4,95 - 19,97%)
  • Todellinen vuosikorko: 6,05-29,79%
Ferratum Bank logo

Ferratum Bank lainat helposti ja nopeasti

Ferratum-lainojen lainanmyöntäjä muuttui marraskuussa 2019 niin, että uusi lainanmyöntäjä on nyt Ferratum Bank p.l.c. Maltalle rekisteröity Ferratum Bank p.l.c. toimii edelleen suomen kielellä ja Suomen lakien mukaisesti.  Ferratum perustettiin Suomessa vuonna jo 2005 ja se toimii tällä hetkellä 23 eri maassa. Ferratumin tavoitteena on tarjota yli 2 miljoonalle asiakkaalleen nopeita ja käytännöllisiä lainatuotteita. Ferratum Bankin lainatuotteet sopivat asiakkaille, jotka haluavat hoitaa laina-asiansa helposti ja nopeasti. Ferratum Laina on yli 25-vuotiaille suunnattu määräaikainen vakuudeton kertalaina, joka on summaltaan 4100-20000€. Joustava-luotto on puolestaan 4000€ jatkuva tililuotto, jota voivat hakea yli 20-vuotiaat henkilöt. Asiakkaalla saa olla vain yksi Ferratum Bankin lainatuote kerrallaan käytössä.

Ferratum Laina mahdollistaa isommat hankinnat

Ferratum laina on kertanostoinen lainatuote, jota haetaan helpolla verkkohakemuksella netistä. Ferratum Laina on 4100-20000€ vakuudeton laina, jonka takaisinmaksuaika on 1-10 vuotta. Asiakkaan tulee olla yli 25-vuotias henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Lisäksi vaaditaan vakituinen suomalainen osoite, suomalainen pankkitilinumero, oma matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite. Voi olla, että asiakkaan tulee lähettää myös kopio palkkatodistuksesta. Lainahakemuksen perusteella asiakkaalle määräytyy henkilökohtainen nimelliskorko, joka voi olla 4,95-16,95%. Lisäksi asiakkaan tulee maksaa kuukausittain tilinhoitomaksua 9,90€. Todellinen vuosikorko Ferratum Lainassa on siis jotain 6,05-24,37% väliltä. Asiakas saa lainapäätöksen muutamassa minuutissa ja rahat voivat siirtyä asiakkaan tilille parhaammassa tapauksessa jo saman päivän aikana. Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP-Pankin, Aktian, Handelsbankenin ja S-Pankin rahansiirrot eivät ole reaaliaikaisia, joten näihin pankkeihin rahansiirto kestää pidempään. Ferratum Bank tekee rahansiirtoja klo 7-23 välisenä aikana. Laskut lähetetään asiakkaan sähköpostiin, mistä ne on helppo maksaa Acceptemail-järjestelmän avulla. Maksu kirjautuu Ferratum Lainaan aina 1-4 pankkipäivän kuluessa. Oman Ferratum Lainan tilannetta voi seurata Ferratumin omilta sivuilta. Ferratum Lainassa ei ole mahdollista pitää lyhennysvapaita kuukausia, mutta lainan eräpäivä on mahdollista muuttaa olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Ferratum Laina on kätevä vaihtoehto, jos tarvitsee isompaa vakuudetonta luottoa nopeasti tilille. 

Ferratum Joustava-luotto toimii 24/7

Joustava-luotto on lainatuote, jota on mahdollista hakea 20-vuotiaasta ylöspäin. Joustava-luotossa luottolimiitti on 4000€, jonka puitteissa asiakas voi tehdä nostoja oman mielen mukaan. Joustava-luotto on jatkuvasti voimassa, joten se turvaa selustan, kun arjessa tulee yllättäviä menoja vastaan. Kun Joustava-luotto on myönnetty, asiakas voi myöhemmin nostaa luottoa tilille vaikka keskellä yötä. Joustava-luoton nimelliskorko on aina 19,97% ja tilinhoitomaksu puolestaan 12€/kk. Todellinen vuosikorko on tällöin aina 29,79%. Asiakkaan tulee maksaa Joustava-luottoa takaisin kuukausittain vähintään 3% luoton saldosta, mutta kuitenkin minimissään 40€. Ilman kuluja voi tehdä luottoon myös ylimääräisiä lyhennyksiä käyttämällä asiakaskohtaista viitenumeroa ja aina samana pysyvää saajan tilinumeroa. Omaa lainaa ja saapuneita laskuja voi seurata Ferratum Bankin nettipalvelussa, missä näkyy laskut 10 viimeisimmän kuukauden ajalta. Joustava-luotossa on myös mahdollista pitää lyhennysvapaita kuukausia kaksi kappaletta aina 12 kuukauden aikana. Aluksi asiakkaan tulee kuitenkin lyhentää Joustava-luottoa kaksi kuukautta normaalin maksusuunnitelman mukaisesti. Joustava-luoton takaisinmaksuaika on tyypillisesti 3-54 kuukautta ja suoritettu maksu näkyy aina heti Joustava-luoton luottolimiitissä.

Ferratumin Bankin asiakaspalvelu on auki arkisin

Ferratumin asiakaspalvelu toimii puhelimen, chatin ja sähköpostin välityksellä suomeksi ja englanniksi. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17, mutta laskutuksiin liittyvissä asioissa voi asioida arkisin klo 8-18 numerossa 0800 155 213. Lainan takaisinmaksua voi suorittaa kätevästi myös puhelinpalvelun kautta soittamalla asiakaspalveluun. Automaattiseen puhelinpalveluun syötetään omat korttitiedot, jonka avulla lainan maksuerä saadaan maksuun kätevästi ilman näpyttelyä.  

Ferratum Bank Yhteystiedot

Ferratum Bank p.l.c.
ST Business Centre
120 The Strand
Gzira GZR 1027
Malta

Asiakaspalvelu puh. 800 166 208
asiakaspalvelu(ät)ferratumbank.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista ferratumbank.fi-sivulta.

Lainapaikkaan liittyvät uutiset

Ferratum Bankin uusi toimitusjohtaja: pikavippibisnes on fintechiä

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun