Advisa

Advisa

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 18v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 10%

Parhaat edut

  • Kilpailuta lainat ja valitse alhaisin korko
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 18-vuotta

Huomioitavaa

  • Advisa tarjoaa lainaa yhteistyökumppaneittensa kautta

Kulut

  • Todellinen vuosikorko 9,92%*
  • Nimelliskorko 9,50%* (4,99-10%)
  • Laskutuslisä 5€ /kk*
  • Avausmaksu 49€*
  • *) Esimerkkilaina. Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti. Näet tarkat tiedot lainatarjouksestasi.
Advisa logo

Advisa yhdistää lainat asiakkaan puolesta

Advisa on perustettu Ruotsissa vuonna 2011 ja sen tarkoituksena on kilpailuttaa lainat asiakkaan puolesta. Nyt Advisa on laajentanut toimintansa myös Suomeen tarjoten myös täällä mahdollisuuksia kilpailuttaa omat lainat helposti ja vaivattomasti. Advisa ei itse myönnä lainoja, vaan toimii ainoastaan lainojen välittäjänä. Palvelun kautta voi hakea täysin uutta lainaa tai kilpailuttaa vanhoja lainoja. Advisan kautta voi hakea 500-60000€ vakuudettomia lainoja joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Vanhojen lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina, jos oma palkkataso paranee tai saa lainalleen rinnakkaishakijan. Laina-aika on Advisan välittämissä lainoissa 1-18 vuotta. Lainan voi maksaa takaisin myös nopeammalla aikataululla, jolloin kannattaa olla ensin suoraan yhteydessä lainanmyöntäjään. 

Kuka voi hakea lainaa Advisan kautta?

Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö lainaa haettaessa. Tämän lisäksi vaaditaan suomalaista henkilötunnusta, suomalaista pankkitilinumeroa sekä vähintään 12000 euron vuosituloja. Asiakkaalla ei saa olla kontollaan maksuhäiriömerkintöjä. Lainan korko määräytyy henkilön yksilöllisten tietojen mukaan, joten Advisa ei pysty kertomaan etukäteen mahdollisia korkoprosentteja. Lainan hakeminen ei vielä sido ottamaan lainaa, joten lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää, jolloin selviää millä koroilla on itse mahdollista lainaa saada. Parempia lainatarjouksia on yleensä mahdollista saada, jos lainaa hakee yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Myös rinnakkaishakijan on täytettävä samat ehdot kuin päähakijankin. 

Miten Advisa toimii?

Asiakas täyttää Advisan sivuilla ensin lainahakemuksen, mistä selviää onko hakemassa täysin uutta lainaa vai haluaako yhdistää vanhat lainat yhdeksi lainaksi. Asiakas saa lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjouksia eri lainanantajilta. Advisa lähettää asiakkaalle aina tekstiviestin, kun uusi lainatarjous on saapunut. Osa tarjouksista voi tulla jo muutamassa minuutissa, mutta viimeisetkin ovat saapuneet viimeistään 24 tunnin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä. Asiakas voi halutessaan valita tulleista tarjouksista sen itselleen sopivimman lainan ja hyväksyä sen. Lainatarjoukset ovat voimassa 30 päivää, joten asiakas saa rauhassa harkita ja tutustua eri lainatarjouksiin ennen varsinaista päätöstä. Laina allekirjoitetaan sähköisesti, jonka jälkeen asiakas saa rahat tililleen 1-3 arkipäivän kuluessa, riippuen lainanantajasta. 

Advisa markkinoi välittämiään lainoja

Asiakas saa vuoden ajan mainontaa liittyen lähettämäänsä lainahakemukseen. Mainonta voi olla puhelimen, sähköpostin, tekstiviestin tai muun suoramarkkinointikanavan kautta saapuvaa. Advisa käyttää antamiasi tietoja ja muuta viimeisimpään hakemukseesi liittyvää tietoa. Asiakas voi aina kieltää markkinoinnin olemalla yhteydessä Advisan asiakaspalveluun. Asiakas voi myös halutessaan liittyä Advisan asiakaskerhoon, jolloin asiakas saa tietoa sähköpostitse, puhelimitse tai kirjeitse Advisan kotisivuilla mainittujen yhteistyökumppaneiden uusista tuotteista, palveluista tai muista tarjouksista. Asiakaskerhoon liittyminen on voimassa kolme vuotta, jos asiakas ei itse sitä lopeta. 

Advisan asiakaspalvelu 

Advisan asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostin välityksellä, että puhelimitse. Asiakaspalvelu on auki ma-pe klo 10-18. Lounastauko on klo 13-14.

Advisa Yhteystiedot

Suomen Lainamarkkinat Oy
Eteläesplanadi 24
001 30
Helsinki

Asiakaspalvelu 09 584 00 584
asiakaspalvelu(ät)advisa.fi
Avoinna ma-pe 10-13 ja 14-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista advisa.fi/laina/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun