Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Pikavippi.fi

Pikavippi.fi

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 300€
Maksuaika: 6kk
Ikäraja: 18-75 vuotta
Vuosikorko: 49.6%

Parhaat edut

 • Takaisinmaksuaika aina 6 kk
 • Selkeä hinnoittelu
 • Myönnetään 18-75 vuotiaille

Huomioitavaa

 •  Vain 100 - 300 euron lainoja
 • Voit siirtää haluessasi laskusi eräpäivää maksamalla 25, 50, 75 euroa

Kulut

 • Kiinteät takaisinamaksuajat ja ohjelmat
 • Todellinen vuosikorko kaikissa lainoissa 49,6 %
Pikavippi.fi logo

Pikavippi.fi -verkkopalvelusta voit hakea 100-300e pienlainaa. Lainan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias luottotiedot omaava Suomessa asuva henkilö. Yläikäraja pikavippi.fi lainojen hakemiselle on 75 vuotta.

Pikavippi.fi -palvelusta on mahdollista hekea tekstiviestillä tai nettihakemuksella. Muista vastaavista palveluista poiketen Pikavippi.fi ilmoittaa tekstiviestien olevan lisämaksuttomia. Ensimmäitä lainaa hakiessasi sinun tulee ensiksi valita lainasumma ja tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Rahat siirretään tämän jälkeen tilillesi. Seuraavaa lainaa voit hakea suoraan tekstiviestillä. Tekstiviestiohjeet löydät Pikavippi.fi lainasivulta.

Pikavippi.fi kooste

 • Lainasummat 100, 200 ja 300 euroa
 • Lainaa jo 18 vuotiaille
 • Lainat myöntää OPR-vakuus Oy
 • Kaikissa pienlainoissa kiinteä 184 päivän maksuaika
 • Todellinen vuosikorko kaikissa lainoissa 49,6%
 • Lainaa verkkohakemuksella ja tekstiviestillä

Suomalainen OPR-Vakuus vastaa Pikavippi.fistä

Pikavippi.fi on osa OPR-Vakuus Oy:tä, jonka muita lainapalveluita ovat Ostosraha kulutusluotto sekä Everyday joustoluotto. Pikavippi.fi sivuilla mainostettavat 400-2500e kulutusluotot ohjataan hakemaan Ostosrahan sivuilta, joka sekin kuuluu OPR-Vakuus Oy:lle.

OPR-Vakuus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on toiminut jo vuodesta 2005 lähtien. Se on siis koko pikavippialan ensimmäisiä yrityksiä, ja on nähnyt koko alan kaikki käänteet kotimaisilla markkinoilla. OPR-Vakuus Oy haluaa toimia vastuullisesti ja lain puitteissa. Siksi esimerkiksi firman nettisivuilla annetaan tarkat ohjeet lainaajille, millaisessa tilanteessa pikalainaa voi ottaa, millaisiin tilanteisiin se on tarkoitettu ja millasiin ei. OPR Vakuus Oy kannattaa positiivista luottorekisteriä, kuten useimmat muutkin pikalainayhtiöt. Positiivinen luottorekisteri antaisi lainafirmoille enemmän ja luotettavampaa infoa lainanhakijan ja asiakkaiden muista lainoista ja todellisesta maksukyvystä.

Onko sinulla kokemuksia Pikavippi.fi lainapaikasta? Jaa kokemuksesi ja lue muiden kommentteja sivuiltamme. Löydät lomakkeen sivun alalaidasta.

Pikavippi pitkällä maksuajalla

Pikavippi.fi pikalaina on suunniteltu äkilliseen pienen rahantarpeeseen, mutta maksettavaksi takaisin huomaamattomasti pitkällä maksuajalla. Nimittäin kaikissa OPR Vakuus Oy:m pienissä pikalainoissa 100, 200 ja 300 euron pikavipeissä maksuaika on 184 päivää eli kuusi kuukautta. Tällöin lainan lyhennys on huomaamattomampi kuin lyhyellä maksuajalla, kuten esimerkiksi Rahaneuvoksen yrityslainassa, jossa maksuaika on aina 30 päivää.

Pitkä maksuaika on toisaalta hyvä, koska tällöin kuukausilyhennys on huomaamaton. Mutta jokainen voi maalaisjärjellä päätellä, miten pitkä maksuaika vaikuttaa lainan hintaan. Pikavippi.fi pikalainojen hinnat eivät kuitenkaan ole kovin kalliit, paljon kalliimpiakin on. Esimerkiksi 100 euron lainassa kulut ja korot ovat yhteensä 25 euroa. Puolen vuoden kuluttua maksetaan siis takaisin 125 euroa. 300 euron lainasta maksetaan korkoja ja kuluja 75 euroa.

Pikavippi.fi lainan minimi ja maksimi laina-aika on aina 184 päivää. Laissa kuitenkin määritellään, että laina on aina oikeus maksaa takaisin ennen eräpäivää. Eli voit maksaa lainasi takaisin vaikka seuraavana päivänä, vaikka lainan minimi laina-ajaksi olisi määritelty kuusi kuukautta. Eikä lainan poismaksamisesta saa mennä mitään ylimääräisiä kuluja.

Pikavippi.fi onkin hyvä pikavippi alle 20-vuotiaalle, sillä laina-aika on pitkä eikä lainan kanssa siten tule niin helposti ongelmia. Kuitenkaan kulut eivät ole sen korkeammat kuin monissa lyhyemmissä lainoissa. Ilman luottotietoja tätäkään pikavippiä ei kuitenkaan saa.

Pikavippi.fi mainos

Maksumuistutus 5e / kpl. Viivästyskorko korkolain mukainen

Pikavippi.fi Yhteystiedot

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 HELSINKI
Y-tunnus 1993902-6

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]pikavippi.fi
Puh: 020 741 2030
Avoinna: arkisin klo 8 - 20

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista pikavippi.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun