Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
VarmaLaina.fi

VarmaLaina.fi

4 1 5 1
Lainan määrä: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v - 20v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 10%

Parhaat edut

  • Jopa 30 lainatarjousta yhdellä hakemuksella
  • Uudelleen järjestele vanhat lainat
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 20-vuotta

Huomioitavaa

  • Asiakaspalvelu vain sähköpostilla

Kulut

  • Nimelliskorko: 5-10%*
  • Avausmaksu: 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu: 0-12€/kk*
  • *) Näet tarkat lainasi kulut lainatarjouksestasi.
VarmaLaina.fi logo

Varmalaina.fi on suomalainen palvelu lainojen kilpailuttamiseen. Asiakas täyttää Varmalainan nettisivuilla yhden lainahakemuksen, jonka avulla hän tavoittaa yli 30 lainapaikkaa helposti ja nopeasti. Asiakkaalta vaaditaan yli 18-vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja. Asiakkaalla tulee olla myös säännölliset palkka- tai eläketulot, suomalainen pankkitili sekä suomalainen vakituinen osoite. Varmalaina.fi -palvelussa voi hakea 100-60000€ lainoja, joissa laina-aika on valittavissa vuoden tarkkuudella, ollen 1-20 vuotta. Lainaehdot vaihtelevat lainapaikan mukaan, mutta jokaisen lainan kohdalla asiakas voi maksaa lainansa takaisin nopeammassa tahdissa ilman lisäkuluja. Varmalaina.fi on asiakkaalle täysin ilmainen palvelu, eikä se sido asiakasta millään tavalla ottamaan lainaa. Varmalaina.fi -palvelun yhteistyöpankkeja ovat muun muassa: Euroloan, Komplett Bank, Bigbank sekä Lainaamo. 

Kilpailuta lainoja yhdellä lainahakemuksella Varmalaina.fi -palvelussa

Asiakas voi säästää aikaa ja vaivaa kilpailuttamalla lainansa Varmalaina.fi -sivustolla. Lähetettyään lainahakemuksen, asiakas saa sähköpostiinsa linkin Varmalainan "Omat sivut" -osioon, mihin alkaa ilmestyä lainatarjouksia eri pankeilta ja rahalaitoksilta. Asiakas saa tutustua lainatarjouksiin rauhassa ja voi halutessaan myös hylätä kaikki lainatarjoukset. Jos lainatarjouksista löytyy hyvä vaihtoehto, asiakas voi hyväksyä lainan ja laina voi olla asiakkaan tilillä parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Varmalaina.fi välittää ainoastaan asiakkaan lainatarjouksen yhteistyökumppaneilleen, joten se ei ole vastuussa tulleista lainatarjouksista. Asiakkaan tulee itse tutustua lainatarjouksiin, joissa voi olla myös eri lainasumma tai laina-aika kuin alkuperäisessä lainahakemuksessa. Asiakas voi hakea lainaa Varmalaina.fi -palvelussa joko yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa on yleensä paremmat mahdollisuudet saada iso ja edullinen laina. Asiakas voi myös halutessaan kilpailuttaa vanhoja lainojaan ja testata olisiko Varmalainan kautta mahdollisuutta saada parempia lainatarjouksia, jolloin uudella lainalla voisi korvata kallimmat vanhat lainat. 

Valitse sopiva laina Varmalainan välittämien tarjousten avulla

Varmalaina.fi -palvelussa on mukana yli 30 pankkia ja rahalaitosta. Myös lainatarjouksissa voi olla isoja eroja keskenään ja lainojen nimelliskorko vaihteleekin 4,19-20% välillä. Lainatarjouksissa voi olla eroja myös siinä, kuinka joustava laina on kyseessä. Osassa lainoista on mahdollista pitää esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asiakkaan tuleekin valita omille tarpeilleen sopiva laina, missä lainaehdot ja korko miellyttävät. Todellinen vuosikorko kertoo lainan todellisen hinnan, kun on huomioitu myös lainan perustamiskustannukset sekä lainan kuukausittaiset hoitokulut. Varmalaina.fi -palvelun kautta haetaan vakuudettomia lainoja, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia vakuuksista tai takaajista. Varmalaina.fi -palvelussa voi nopeasti tarkistaa, minkälaisia lainoja on tällä hetkellä mahdollista saada ja päättää sitten, onko itselle sopivia lainoja tarjolla järkevään hintaan.    

 

 

Maksumuistus ja perintäkulut määräytyvät lainakohtaisesti riippuen mistä lainapalvelusta haet lainasi.

VarmaLaina.fi Yhteystiedot

WebCube Oy
PL 13
63301 Alavus
Suomi – Finland
Y-tunnus: 2658911-6

Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu(ät)varmalaina.fi
Ei asiakaspalvelua puhelimitse

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista varmalaina.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun