VertaaEnsin

VertaaEnsin

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 6kk - 15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

  • Tarjoaa kattavasti tietoa lainaamiseen, sijoittamiseen ja säästämiseen liittyen
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Tarjoaa lainoja yhteistyökumppaneidensa kautta

Kulut

  • Nimelliskorko: 5-10%*
  • Tilinhoitomaksut 0-12€/kk*
  • Lainan avausmaksu: 0-150€*
  • *) Lainatiedot vaihtelevat eri lainanhakijoiden välillä. Tarkista omat tietosi lainasopimuksestasi.
VertaaEnsin logo

VertaaEnsin.fi on sivusto, missä asiakas voi tehdä lainavertailun nopeasti yhdellä lainahakemuksella. Lainatarjouksista vastaavat VertaaEnsin.fi -sivuston yli 20 yhteistyökumppania. Asiakas voi hakea 500-50000€ lainaa, missä laina-aika on 6 kuukautta - 15 vuotta. VertaaEnsin.fi -sivuston kautta on mahdollista hakea vakuudettomia luottoja lainojen yhdistämiseen tai vaikkapa remonttiin. Lainaa voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa sekä säännölliset tulot. Luottotiedot tulee olla myös kunnossa. Asiakas täyttää lainahakemukseen perustiedot itsestään ja lainapaikat arvioivat asiakkaan lainanmaksukyvyn asiakkaan antamien tietojen sekä jo olemassaolevien luottojen perusteella. VertaaEnsin.fi -sivuston kautta voi saada monenlaisia lainatarjouksia, joissa nimelliskorko voi vaihdella asiakkaasta riippuen 5-20%. Palvelun käyttäminen ei sido asiakasta ottamaan lainaa, eikä lainavertailu ole itsessään maksullista.

VertaaEnsin.fi vertailee vakuudettomat lainat asiakkaan puolesta

VertaaEnsin.fi -palvelun kautta on mahdollista hakea uutta lainaa tai lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Asiakas saa lainahakemuksen täytettyään minuuteissa alustavan vastauksen siihen, onko lainaa mahdollista saada. Tämän jälkeen asiakas saa tiputellen lainatarjouksia sähköpostiinsa, joista on mahdollista valita itselle sopivin. Isompien lainojen kohdalla on yleensä käytäntönä, että lainapaikka vaatii lainahakemuksen lisäksi liitteitä, kuten viimeisimmän verotuspäätöksen erittelyosan tai verotustodistuksen, henkilöllisyystodistuksen tai uusimman palkkakuitin. Liitteet kannattaa toimittaa mahdollisimman pian, koska lainan maksaminen voi muuten viivästyä. Lainatarjoukset kannattaa lukea huolellisesti läpi ennen lainan hyväksymistä. VertaaEnsin.fi -sivuston kautta haetut lainat tulevat maksuun jopa samana päivänä tai seuraavana pankkipäivänä. Isompien lainojen kohdalla prosessi voi olla pidempi. Omia mahdollisuuksiaan voi parantaa käyttämällä isompien lainojen kohdalla rinnakkaishakijaa. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi olla mahdollista saada parempi lainatarjous tai isompi laina. Rinnakkaishakija on yhtälailla vastuussa lainasta ja myös hänen tulonsa ja tietonsa vaikuttavat lainapäätökseen.

VertaaEnsin.fi tarjoaa tietoa lainoista, luottokorteista ja säästämisestä

VertaaEnsin.fi on sivusto, joka on keskittynyt talouteen ja lainojen lisäksi myös säästämiseen. Lainapaikoista VertaaEnsin.fi -sivuston yhteistyökumppaneita ovat muun muassa: Bank Norwegian, Instabank, Santander, Lainaamo ja Resurs Bank. VertaaEnsin.fi välittää ainoastaan asiakkaan tiedot yhteistyöpankeilleen, eikä osallistu itse lainan myöntämiseen tai koko lainaprosessiin. Lainan ehdot ja korot määräytyvät lainapaikkojen mukaan ja vaihtelu esimerkiksi korkojen kohdalla voi olla isoa. VertaaEnsin.fi -sivuston lainalaskurissa on käytetty esimerkkinä 9% nimelliskorkoa, mutta lainatarjouksissa nimelliskorko voi olla jotain 5-20% välillä. Lainan tiedot tulee tarkistaa aina lainatarjouksesta ja tarvittaessa voi olla suoraan yhteydessä itse lainapaikkaan.  

 

 

VertaaEnsin Yhteystiedot

Vertaa Ensin Suomi Oy
Kaivokatu 10 B
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 0102717291 (0€ + pvm/mpm)
Avoinna: ma-pe 10:00 - 17:00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista vertaaensin.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun