Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Creditea

Creditea

5.0 1 5 1
Lainan määrä: 20 - 4000€
Maksuaika: 3kk - 3v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 0% - 19.92%

Parhaat edut

  • Kätevä mobiililompakko
  • Maksa suoraan puhelimella
  • Monipuolinen puhelinsovellus
  • Lainaa jopa 4000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tarkista kulut ennen käyttöä

Kulut

  • Avausmaksu: 0€
  • Tilinhoitomaksu: 0-12€ / kk
  • Vuotuinen nimelliskorko: 0-19,92%
  • Todellinen vuosikorko 29,97%
Creditea logo

Creditea on käyttövalmis mobiililompakko

Creditea on rahoituspalvelu, missä sähköinen asiointi on viety askeleen pidemmälle. Ladattava puhelinsovellus sisältää luoton, missä luottoraja on 20-4000€ ja vuotuinen nimelliskorko 0-19,92%. Virtuaalinen luottokortti, sovelluksen avulla tilattava debit-kortti sekä tili takaavat sähköistä asiointia vaivattomasti omalla puhelimella. Ilmaisen sovelluksen voi ladata App Storesta sekä Google Playsta. Mobiililomakko on heti käytössä, ainoastaan debit-kortin tilauksessa menee noin viikko. 

Creditea on monipuolinen rahoituspalvelu

Creditea on hyppy uudenlaiseen rahoituksen maailmaan, missä pankkiasiat hoidetaan mobiilisovelluksella tilin aukaisusta ja virtuaalisesta luottokortista lähtien. Asiakkaalla on heti käytössään tili, johon on haettavana 20-4000 euron luottoraja, ilmainen Mastercard Debit -maksukortti, joka toimii sekä kotimaassa että ulkomailla, virtuaalinen Mastercard luottokortti verkko-ostoihin sekä etuohjelma palvelun käyttäjille. Asiakas tunnistetaan omien pankkitunnusten avulla, mutta muuten asiakkaan ei tarvitse papereita lähetellä. Mobiilisovellus on kätevä ja koko ajan mukana kulkeva keino hoitaa päivittäisiä raha-asioita ja sen avulla voi hallita ja seurata omaa rahankäyttöään selkeässä ja mukavassa muodossa. Tilinsiirrot ja laskujen maksaminen sujuvat näppärästi ilmaisen sovelluksen avulla, joten sovelluksella voikin korvata osan pankkipalveluista.

Turvallinen käyttö ja nopea laina

Creditea-sovelluksen avulla asiakas voi nostaa lainaa tilille reaaliaikaisesti heti, kun tarvetta tulee. Raha siirtyy heti tilille turvallisesti ja vaivattomasti. Asiakas maksaa vain nostetusta luotosta ja lisämaksusta on mahdollista saada esimerkiksi lyhennysvapaata. Sovellus on turvallinen käyttää ja se ilmoittaakin heti, kun korttia käytetään, joten väärinkäytökset on mahdollista saada heti kiinni. Tarvittaessa asiakas voi sulkea kortin ja avata uuden kortin omalla sovelluksellaan. Kirjautuminen tapahtuu joko sormenjälkellä tai omalla pin-koodilla. 

Maksumuistutus 5€

Creditea Yhteystiedot

IPF Digital Finland Oy
Y-tunnus: 1979999-1
Hämeentie 15
00500 Helsinki

Asiakaspalvelu 0800 144 344 (maksuton numero)
asiakaspalvelu@ipfdigital.com
Avoinna: 8-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista creditea.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun