Sambla

Sambla

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

 • Lainaa Ruotsista
 • Kilpailuta kymmeniä lainapalveluita kerralla
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Suuremmissa lainoissa edellytetään 20v ikä
 • Vähintään 12000€ vuositulot oltava

Kulut

 • Nimelliskorko: 4-10%*
 • Avausmaksu: 0-150€*
 • Tilinhoitomaksu: 0-12€*
 • *) Kulut määräytyvät henkilökohtaisesti ja voivat poiketa esimerkeistä. 
Sambla logo

Kilpailuta lainasi Sambla -palvelussa

Sambla on ruotsalainen lainapalvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa puolestasi 15 eri pankkia. Mukana on tunnettuja luotonmyöntäjiä, pankkeja ja rahoituslaitoksia mm. Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on vähintään 1000€ kuukausittaiset tulot. Lisäksi hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään yhden vuoden ja luottotiedot tulee olla kunnossa. Yhden lomakkeen täyttö tuo tullessaan useita eri lainatarjouksia, joista voi Samblan asiakaspalvelijan avustuksella valita itselleen parhaan mahdollisen. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido asiakasta ottamaan lainaa, vaan lainatarjouksista on aina mahdollista myös kieltäytyä. Samblan nopea palvelu tuo lainatarjoukset asiakkaalle 24 tunnin sisällä. Pankista riippuen asiakas saa lainan tilille 1-3 vuorokauden kuluessa.

Sambla yhdistää myös vanhat lainat

Lainojen kilpailuttaminen on monille ajankohtaista syksyllä 2019 uudistuneen kulutusluottoja koskevan lain myötä. Sambla onkin yksi vaihtoehto kilpailuttaa vanhat lainat ja vaihtaa esimerkiksi yhteen isompaan lainaan, jossa on paremmat lainaehdot. Sambla kilpailuttaa lainoja, joiden suuruus on 500-60000 euroa. Laina-aika voi olla 1-15 vuoden välillä. Jos asiakas hakee uutta lainaa korvatakseen vanhat lainat, menee laina suoraan vanhojen lainojen poismaksamiseen. Lainan hakeminen sujuu näppärästi sähköisen allekirjoituksen avulla, joten palvelu on sujuvaa ja nopeaa. Samblan asiakaspalvelu toimii sekä puhelimitse että sähköpostitse. Tarkemmat tiedot lainasta lukee aina laina-tarjouksessa, joten asiakkaan kannattaa tutustua siihen huolellisesti. Samblan kautta voi lainan saada 15 eri paikasta, joten käytännöt ja lainaehdot vaihtelevat aina pankin mukaan. 

Samblan lainavertailu on asiakkaalle ilmainen

Sambla saa palkkion välittämistään lainoista suoraan yhteistyöpankilta, joten asiakas ei maksa Samblan palvelusta mitään. Asiakkaan taloudellinen tilanne vaikuttaa suoraan siihen, minkälaisia lainatarjouksia hän tulee saamaan. Samblan välittämissä lainoissa on todellinen vuosikorko 4,9-20%, joten vaihtelu on todella suurta. Eri pankit voivat luokitella asiakkaan eri tavalla, joten lainavertailu kannattaa yleensä aina, olipa lainasumma kuinka pieni tahansa. Samblan palvelussa asiakkaan tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joten lainavertailu ei vaadi asiakkaalta paljon viitseliäisyyttä. Samblan yhteistyöpankkeja ovat muun muassa: Nordax Bank, Komplett Bank sekä Resurs Bank.

Maksumuistus ja mahdolliset perintämaksut riippuvat siitä mistä lainayhtiöstä saat lainasi.

Sambla Yhteystiedot

Käyntiosoite:
Sambla
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki
 
Postiosoite:
Sambla
Box 5300
102 46 Stockholm

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)sambla.fi
+358 (0) 9424 56000
Avoinna: ma-to klo 10-19 ja perjantai 10-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista sambla.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun