Sortter

Sortter

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 50000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 5.12% - 20%

Parhaat edut

 • Suomalainen lainapalvelu
 • Uusi lainasivu 2019
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Lainataulukko suuntaa-antava
 • Todelliset kulut näet lainatarjouksesta

Kulut

 • Lainan nimelliskorko: 5,12-10%*
 • Avausmaksu: 0€*
 • Laskutuslisä 5€/kk*
 • *) Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti ja voivat poiketa olennaisesti esimerkeistä.
Sortter logo

Sortter välittää uusia lainoja sekä yhdistelmälainoja

Sortter on uusi suomalainen tekijä lainanvälittäjänä 2000-50000€ vakuudettomissa lainoissa. Yhden lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen tuo tällä hetkellä lainatarjouksia Sortterin 12 eri yhteistyökumppanilta, joita ovat esimerkiksi Resurs Bank, Lainaamo sekä Euroloan. Asiakkaan tulee olla yli 20-vuotias henkilö, jolla on säännölliset kuukausittaiset tulot sekä luottotiedot kunnossa. Asiakkaan tulee lisäksi asua Suomessa. Sortterin välittämissä lainoissa on laina-aika 1-15 vuotta, toki asiakas saa maksaa lainan aina myös nopeammassa tahdissa takaisin ilman lisäkuluja. Sortter ei itse myönnä lainoja, vaan toimii ainoastaan välittäjänä. Sortterin palvelu on asiakkaalle ilmainen ja palvelun kautta voi hakea täysin uutta lainaa tai yhdistelmälainaa, jolla voi maksaa pois vanhoja lainoja.  

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa

Lainojen kilpailuttaminen on kasvattanut suosiotaan myös vakuudettomien lainojen osalta. Sortter on yksi palvelu, jonka kautta lainojen kilpailutusta voi tehdä yhden lainahakemuksen avulla. Asiakas tunnistetaan palvelussa verkkopankkitunnuksien avulla ja Sortter lähettää asiakkaan lainahakemuksen eteenpäin yhteistyössä toimiville pankeille ja rahalaitoksille. Asiakas alkaa tämän jälkeen saada lainatarjouksia hakemuksensa pohjalta. Sortter ilmoittaa asiakkaalle päivän päätteeksi saapuneista lainahakemuksista ja uusi ilmoitus tulee siinä vaiheessa, kun kaikki pankit ovat käsitelleet lainahakemuksen. Asiakas voi myös seurata itse saapuneita lainatarjouksia ja hyväksyä heti lainatarjouksen, jos se häntä miellyttää. Tällä hetkellä Sortterin kanssa toimivat yhteistyökumppanit maksavat lainan tilille 1-2 arkipäivän aikana. Jos lainasumma on iso, niin asiakas joutuu mahdollisesti varmentamaan tulonsa palkkakuitin tai verotuspäätöksen avulla ennen lainan maksamista tilille. 

Sortterin lainahakemuksen voi täyttää yksin tai yhdessä rinnakkaishakijan kanssa 

Sortterin palvelussa voi hakea myös isoja, 10000-50000€ vakuudettomia lainoja. Sortterin välittämissä lainoissa on nimelliskorko 5,12-20%, joten lainoissa on todella isoja eroja keskenään. Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa lainatarjoukseen, on asiakkaan oma luottoluokitus, mikä muodostuu lainahakemuksen perusteella. Asiakkaan arviointiin vaikuttaa merkittävästi myös se, vastaako hän lainasta yksin vai yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhdessä haettu laina on yleensä asiakkaalle edullisempi, mitä vakuudeton laina, jota hän hakee yksin. Halvemman lainan toivossa kannattaakin täyttää lainahakemus aina yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikäli se vain on mahdollista. Lainojen kilpailuttamisen avulla voi säästää merkittäviä summia, joten se on hyvä tehdä aina haettaessa uutta lainaa tai aika ajoin vanhojen lainojen kohdalla, jos oma taloudellinen tilanne on muuttunut. Sortterin kautta haetut lainatarjoukset eivät sido asiakasta ottamaan lainaa, joten lainavertailu kannattaa tehdä, vaikka lainan ottaminen ei vielä olisi varmaa. 

 

Maksumuistus ja perintäkulut määräytyvät lainanantajan mukaan.

Sortter Yhteystiedot

Sortter Oy
Y-tunnus: 2954352-7
Bulevardi 21
00180 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)sortter.fi
Puhelin: 09 8566 5550
Avoinna ma-pe klo 8:00-21:00, la-su klo 9:00-17:00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista sortter.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun