Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Luotottaja

Luotottaja

4 1 5 1
Lainan määrä: 800 - 4000€
Maksuaika: 2v - 4v
Ikäraja: 20-70 vuotta
Vuosikorko: 31.7% - 49.9%

Parhaat edut

  • Turkulaisen Vertaislaina Oy:n lainapalvelu
  • Lainaa jopa 4000€
  • Myönnetään 20-70 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Edellyttää vähintään 1200e nettotuloja
  • Alle 2 kk vanha palkkatodistus liitettävä hakemukseen

Kulut

  • Lainan viitekorko: 18-24%
  • Nostopalkkio: 5-15% lainasummasta
  • Tilinhoitomaksu: 0,25% lainasummasta
Luotottaja logo

Luotottaja lainapalvelusta yhdistelylainat ja muut kulutusluotot

Luotottaja on Vertaislaina Oy:n lainapalvelu, joka tarjoaa 800-4000€ kulutusluottoja 20-70 -vuotiaille suomalaisille. Asiakkaalla tulee olla suomalainen henkilötunnus sekä säännölliset tulot lainanmaksua varten. Maksuhäiriöt estävät lainan hakemisen, joten Luotottaja on lainapalvelu henkilöille, joilla on luottotiedot kunnossa. Luotottajan lainat ovat usein 2-4 vuoden maksuajalla myönnettäviä vakuudettomia lainoja. Korko on aina kiinteä koko laina-ajan. Jokainen lainatarjous on yksilöllinen ja perustuu asiakkaan antamiin tietoihin, joiden perusteella Luotottaja arvioi riskiä ja korko määräytyy sen mukaan. Luotottajan lainojen korot alkavat 15%:sta, minkä lisäksi lainassa on järjestelypalkkio sekä lainanlyhennyksen yhteydessä maksettava kuukausittainen tilinhoitomaksu. 

Luotottajan laina on haettavissa nopeasti netistä

Luotottajan nettisivuilla on näkyvissä selkeä lainahakemus, joka on helppo täyttää ja lähettää sähköisesti. Mahdolliset liitteet voi lähettää samalla ja liitteeksi käy esimerkiksi kännykällä otettu valokuva palkkatodistuksesta. Pienempiin lainoihin ei välttämättä tarvita liitteitä lainkaan. Asiakas saa nopeasti vastauksen lainahakemuksen jälkeen ja asiakkaan tilipankista riippuen laina voi siirtyä joko saman päivän aikana tai enintään 2 pankkipäivän kuluessa, jos asiakas päättää hyväksyä lainatarjouksen. Luotottajan lainat maksetaan Nordean tililtä, joten pankkiyhteys vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti laina on asiakkaan käytössä. Lainahakemuksen yhteydessä asiakas rekisteröityy Luottottajan palveluun ja pystyy myöhemmin tarkastelemaan lainan tietoja palvelun kautta. 

Peruslimiitti ja Etulimiitti ovat Luotottajan uudet lainatuotteet

Peruslimiitti on luotto, joka on toistaiseksi voimassa ja jota voi nostaa aina lisää. Peruslimiitissä luottoraja on 2000€ ja maksu-aika 2-3 vuotta. Peruslimiittiä maksetaan takaisin kuukausittain samalla summalla ja luoton voi maksaa kokonaisuudessaan takaisin myös ennen virallista laina-ajan lopppumista. Kun asiakas on lyhentänyt Peruslimiitti-lainaansa vähintään 4 kuukauden ajan, voi hän hakea Peruslimiitin korotusta Etulimiittiin. Etulimiitissä on luottorajana puolestaan 5000€ ja maksuaika on mahdollista pidentää neljään vuoteen. Etulimiittiin kuuluu myös mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin ja myös eräpäivää voi vapaammin muuttaa. Perus- ja Etulimiiteissä on kuukausittainen tilinhoitomaksu aina 0,5% lainan määrästä. Nostopalkkio on 15% noston määrästä.

 

Maksumuistutus 5 euroa. Viivästyskorko vähintään 7% korkeampi, kuin korkolain viitekorko.

Luotottaja Yhteystiedot

Vertaislaina Oy
Y-tunnus: 2321467-7
Joukahaisenkatu 1
20520 Turku

Asiakaspalvelu luotottaja (ät) luotottaja.fi
09 4289 0220 

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista luotottaja.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun