Kasvurahoitus.fi

Kasvurahoitus.fi

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 100000€
Maksuaika: 30pv - 2v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 28% - 44%

Parhaat edut

  • Nopea tapa saada rahaa yritykselle
  • Lainahakemus käsitellään välittömästi
  • Lainaa jopa 100000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Pisin maksuaika 2 vuotta

Kulut

  • Avauspalkkio aina 4.9%
  • Näet tarkat lainan kulut lainatarjouksestasi
Kasvurahoitus.fi logo

Front Kasvurahoitus tarjoaa nopeita yrityslainoja

Front Kasvurahoitus.fi myöntää yrityslainoja suomalaisille yrityksille ilman reaalivakuuksia. Yritys voi hakea vakuudetonta lainaa 2000-50000€ ja valita yrityslainalleen 3-24 kuukauden laina-ajan. Vuonna 2018 perustettu Front Kasvurahoitus tekee tiivistä yhteistyötä Front Financen kanssa, jonka kautta voi hakea tarvittaessa isompia yrityslainoja. Front Kasvurahoituksen lainahakemus on helppo täyttää netissä ja lainatarjous on mahdollista saada jopa samana tai seuraavana arkipäivänä. Yrityksen henkilö, jolla on nimenkirjoitusoikeus, voi hakea yrityslainaa Kasvurahoitus.fi -palvelun kautta. Luotujen tunnuksien avulla voi myöhemmin seurata yrityslainan takaisinmaksua sekä hakea tarvittaessa lisälainaa uusiin investointeihin. Front Kasvurahoitus tarkistaa sekä yrityksen, että itse yrittäjän luottotiedot ennen lainan myöntämistä. Asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. 

Front Kasvurahoituksen kautta yksilöity yrityslainatarjous

Yrityslainan saaminen on mutkistunut pankeissa, mistä johtuen on tullut tilausta vakuudettomille yrityslainoille, jotka on mahdollista saada nopeasti käyttöön. Front Kasvurahoitus tarjoaa yrityslainaa nopeasti yrityksille, jotka ovat toimineet vähintään yhden tilikauden ajan. Tilinpäätöksen lisäksi uusilta yrittäjiltä voidaan kysyä liitteeksi myös kuluvan vuoden välitilinpäätöstä. Front Kasvurahoitus tekee yrityksestä riskiarvion, minkä perusteella määräytyy yksilöity korkotarjous. Vakavaraisille yrityksille myönnetään nimelliskorko, joka on vähintään 10% p.a.,minkä lisäksi tulee luoton avausmaksu, mikä on riippuvainen luoton määrästä. Yksilöity lainatarjous kannattaa lukea huolella läpi ja tarkistaa siitä myös yrityslainan todellinen vuosikorko, missä on huomioitu lainan kaikki korot ja kulut. Lainatarjous ei vielä sido ottamaan lainaa, joten Front Kasvurahoitukselta voi myös kysyä pelkästään lainatarjousta, jonka jälkeen voi pohtia rauhassa hyväksyykö tarjouksen. Yrityslainan voi saada ilman reaalivakuutta, mutta yrittäjä vastaa lainasta aina omavelkaisella takauksella.

Kasvurahoituksen.fi:n yrityslaina on helppo valinta

Front Kasvurahoituksen yrityslaina ilman vakuuksia on nopea vaihtoehto silloin, kun kasvu tai investoinnit vaativat rahoitusta. Kasvurahoituksen yrityslaina on tasalyhenteinen, joten lainasta maksetaan joka kuukausi sama summa. Yrityslaina on myös joustava: lainaan on mahdollista saada 15€ kuukausimaksua vastaan lyhennysvapaakuukausia kaksi kappaletta vuoden aikana. Front Kasvurahoituksen yrityslainan voi myös maksaa kuluitta takaisin jo ennenaikaisesti, joten kasvurahoitus sopii hyvin myös silloin, kun on tarve lyhytaikaiselle yrityslainalle. 

Kasvurahoitus.fi Yhteystiedot

Vertaislaina Oy Joukahaisenkatu 1
20520 Turku

Asiakaspalvelu(ät)kasvurahoitus.fi
09 4289 0220
Avoinna arkisin 9.00 - 16.00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista app.kasvurahoitus.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun