Rahoitushaku

Rahoitushaku

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 60000€
Maksuaika: 1v - 15v
Ikäraja: 23 vuotta
Vuosikorko: 4.19% - 50.5%

Parhaat edut

 • Luottoa nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 23-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Avausmaksu: 0-200€*
 • Tilinhoitomaksu: 0-10€*
 • Todellinen vuosikorko: 4,19 - 50,5*
 • *) Lainaehdot määräytyvät henkilökohtaisesti ja voivat vaihdella merkittävästi eri lainojen kesken.
Rahoitushaku logo

Rahoitushaku on helppokäyttöinen palvelu

Rahoitushaku on hyvä ratkaisu silloin kun on tarve lainalle. Rahoitushaku auttaa lainojen vertailussa sekä hakemisessa. Lainaa on helppo hakea vaikka kotisohvalta.

 • Helppokäyttöinen palvelu
 • Lainojen vertailu on helppoa
 • Palvelun kautta voi myös hyväksyä lainan
 • Palvelun käyttö ei sido mihinkään

Rahoitushaku auttaa lainojen vertailussa ja kilpailutuksessa. Palvelua on helppo käyttää, eikä lainanhakija sitoudu silti mihinkään. Lainoja ei tarvitse lähteä kyselemään pankeista tai rahoituslaitoksilta, vaan kaiken voi tehdä kotisohvalta. Mikä parasta, tässä myös säästää selvästi rahaa.

Lainan hakeminen on mahdollista muutamalla klikkauksella

Rahoitushaku on helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa lainojen kilpailutuksessa. Käyttäjän on annettava muutama tieto itsestään. Tämän jälkeen lainojen vertailu onnistuu kätevästi. Lainanantajan on annettava palvelussa perustiedot itsestään sekä lainasta. Palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään. Lainojen vertailu on maksutonta ja todellakin helppoa. Muutama klikkaus palvelussa ja lainatarjoukset ovat saatavilla.

Rahoitushaku on helppokäyttöinen palvelu, joka auttaa lainojen kilpailutuksessa.

Lainanantajan on annettava palvelussa perustiedot itsestään sekä lainasta. Palvelun käyttäminen ei sido hakijaa mihinkään. Muutama klikkaus palvelussa ja lainatarjoukset ovat saatavilla.

Lainojen vertailu ei voisi olla helpompaa

Kun lainaa tarvitsee, eri vaihtoehtojen vertailu onnistuu kätevästi netistä. On tarpeena sitten joustoluotto, autolaina tai pikalaina, on lainojen vertailu järkevää ja voi säästää selvästi rahaa. Lainojen vertailu on helppoa tehdä, joten miksipä sitä ei siis tekisi?

Rahoitushaku-palvelua voi käyttää siis lainojen vertailuun. Lainaa voidaan myöntää hakijalle, joka on 23-vuotias. Hakijalla on oltava säännölliset tulot, hänen on pitänyt asua Suomessa vähintään 36 kuukautta ja hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Nämä perustiedot on annettava lainan hakemisvaiheessa. Lisäksi palvelussa kysytään halutusta lainasta ja sen määrästä lisätietoja.

Vinkki: Lainojen vertailu säästää selvää rahaa tulevaisuudessa, joten siihen kannattaa käyttää hetki aikaa.

Lainan viitekorko ja marginaali vaikuttavat kuluihin

On tarve sitten autolaina tai venelaina, Rahoitushaku auttaa lainojen vertailussa. Lainojen ehdoissa on merkittäviäkin eroja, joten mikä sen parempi tapa säästää rahaa kuin vertailla lainoja ennen päätöksen tekemistä. Jo pelkästään lainojen korkokuluissa voi säästää rahaa kuukausittain. Sillä on väliä, mihin viitekorkoon laina on sidottu ja mikä on lainan korkomarginaali.

Lainojen vertailu kannattaa myös muiden ehtojen osalta

Lainojen välillä on yleensä eroja monissakin asioissa. Koron lisäksi eroavaisuutta on lainojen muissa kuluissa. Lainan avausmaksu vaihtelee 0-200 euron välillä. Lisäksi säännöllinen tilinhoitomaksu vaihtelee myös 0-10 euron välillä. Tämä tarkoittaakin jo kymmenien tai yli sadan euron eroja vuositasolla. Lainojen todellinen vuosikorko on 4,19-50,5 %, joten korolla on myös väliä. Lainan tarve ja lainanhakijan tiedot vaikuttavat yleensä koron marginaaliin. Lainan hakemiseen kannattaa siis todellakin käyttää hieman aikaa, sillä säästöt voivat olla vuositasolla merkittäviä riippuen siitä, millaiset lainan ehdot ovat. Lisäksi jos lainaa maksaa useita vuosia, niin säästöä voi syntyä satoja, jopa tuhansia euroja riippuen lainan ehdoista. Lainojen vertailuun käytetty aika siis todennäköisesti maksaa itsensä takaisin.

Lainojen muutoskulut kannattaa myös huomioida, sillä niistä saattaa aiheutua enemmän tai vähemmän kuluja lainanantajasta ja lainan ehdoista riippuen. Nämä kulut eivät välttämättä kuitenkaan ole niin merkittäviä eri lainojen välillä.

 • Suomalainen verkkosivusto
 • Sivuston käyttö ei sido mihinkään
 • Palvelu on maksuton
 • Lainojen vertailu on helppoa

Rahoitushaku säästää rahaa ja aikaa

 • Palvelua käyttämällä voi säästää selvästi rahaa
 • Lainojen vertailu on nopeaa ja helppoa
 • Lainan voi myös sopia palvelun kautta

Rahoitushaku on helppokäyttöinen palvelu, kun on tarvetta lainojen vertailuun ja kilpailuttamiseen. Lainaa voi saada jopa 60 000 euroa. Verkkosivustolla annetaan omat perustiedot ja lainaan liittyvät tiedot. Tämän jälkeen on lainatarjousten pyytäminen helppoa. Lainat voi kilpailuttaa ja hyväksyä helposti. Lainojen vertailemiseen ei palvelun avulla tarvitse käyttää kovinkaan paljoa aikaa. Palvelu on maksuton eikä sido mihinkään. Lainojen vertailu kannattaa, sillä palvelua on helppo käyttää ja lainoja vertailemalla voi säästää selvästi rahaa.

Rahoitushaku Yhteystiedot

Draivi Media Oy
Linnankoskenkatu 1 A 11
00250 Helsinki
Y-tunnus: FI-24645516

Asiakaspalvelu: info(ät)rahoitushaku.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista rahoitushaku.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä edullisin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun