Siltaraha

Siltaraha

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 300000€
Maksuaika: 30pv - 3v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 63.32% - 203.76%

Parhaat edut

  • Yrityslainaa selkeällä hinnoittelulla
  • Lainaa jopa 300000€
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Edellyttää henkilötakausta

Kulut

  • Avausmaksu 150-29000 euroa
  • Ei muita kuluja
  • Laina ja kulut maksetaan tasaerissä
Siltaraha logo

Siltaraha on yrityslaina kotimaisille yrityksille. Henkilöyhtiöit ja toiminimet voivat hakea Siltarahalta yrityslainaa 1000-10 000 euroa 1-6 kuukauden maksuajalla ja osakeyhtiöt aina 300 000 euroon saakka enintään 36 kuukauden maksuajalla. Lisäksi Siltaraha myöntää harkinnan varaisesti suuria, jopa 500 000 euron yrityslainoja erilaisiin hankkeisiin ja yrityksiin. Yritykset voivat käyttää myös Siltarahan factoring-rahoitusta, jolla voi muuttaa laskut rahaksi nopeasti. Siltaraha on uusi kotimainen yrityslainoihin erikoistunut rahoitusyhtiö.

Siltarahan yrityslaina on suunnattu

  • vähintään kaksi vuotta toimineille
  • luottokelpoisille kotimaisille yrityksille.

Siltaraha yrityslainaa toiminimelle ja henkilöyhtiöille

Siltarahan yrityslainaa voi hakea Suomen kaupparekisterissä oleva henkilöyhtiö tai toiminimi aina 10 000 euroon saakka. Lainan takeeksi tarvitaan kahden henkilön nimitakaus, eli henkilöt takaavat omalla nimellä ja omaisuudellaan yrityslainan takaisinmaksamisen. Takaaja on yleensä yrittäjä itse ja lisäksi joku muu. Lainan takaisinmaksu hoidetaan joko 1, 3 tai 6 kuukaudessa, ja se lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lainalle ei tarvita reaalivakuuksia.

Siltarahan yrityslainan korko sisältyy kiinteään avausmaksuun, johon kuuluvat kaikki kulut. Maksuun vaikuttaa laina-aika sekä lainasumma, mutta muuten kaikille henkilöyhtiöille lainan kulut ovat samat. Lainan kulut näet nopeasti Siltarahan nettisivuilta löytyvällä laskurilla.

Yrityslainaa osakeyhtiöille 300 000 euroa

Siltaraha yrityslaina osakeyhtiöille on suurempi kuin henkilöyhtiöille, sillä luottoa voi hakea jopa 300 000 euroa enintään 36 kuukauden maksuajalla. Myös osakeyhtiöiden luotossa lainan hinta määräytyy kiinteällä maksulla, toimituspalkkiolla, eikä luottoon lisätä muita kuluja. Osakeyhtiöidenkin laina on vakuudeton, mutta sille tarvitaan henkilötakaus. Yksi henkilö voi taata enintään 30 000 euron luoton, joten jos laina on suurempi, tarvitaan enemmän takaajia.

Luottopäätöksen yrittäjä saa nopeasti, jo melkein heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Yrityksen ja yrittäjien luottotiedot tarkistetaan ja yrityksen tila selvitetään. Tämän jälkeen luottopäätös lähetetään asiakkaalle, ja mikäli tämä hyväksyy sen ja allekirjoittaa netissä pankkitunnuksilla, lainaraha siirtyy yrityksen tilille samantien, jopa samana päivänä. Siltaraha on todella nopea tapa saada lainaa, mutta ei välttämättä edullisin. Kannattaa vertailla myös muut yrityslainat ennen luoton hakemista.

Yrityslainaa erilaisiin tarpeisiin

SIltarahalta yrityslainaa voi hakea kaikkiin mahdollisiin lainatarpeisiin, eikä mitään tarvetta arvioida vähemmänarvoiseksi kuin toista. Esimerkiksi vajeet kassavirrassa johtuen esimerkiksi sesonkipainotteisesta markkinasta ovat aivan oikea syy hakea ja saada lainaa. Yrityksellä voi tulla yllättäviä kuluja esimerkiksi veron maksussa tai äkillisiä investointitarpeita kaluston rikkoutumisen vuoksi. Lisäksi luottoa voi hakea työntekijän tai kausityöntekijän palkkaamiseen, varaston kasvattamiseen tai ihan mihin tahansa tarpeeseen.

Siltarahaa haetaan usein akuuttiin rahantarpeeseen, sillä näissä sen joustavuus ja nopeus palvelevat asiakkaita parhaiten. Myös Siltarahan factoring-palvelu toimii nopeasti, eli sen avulla saat kotiutettua nopeasti maailmalla olevat saatavasi, kun myyt yrityksesi laskut Siltarahalle. Siltaraha tilittää summat heti tilillesi ja velkoo laskun omalla ajallaan asiakkaalta.

Siltaraha Yhteystiedot

Siltaraha Oy
Mannerheimintie 20 b
6 krs. 00100 Helsinki

info@siltaraha.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista siltaraha.fi/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun