Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
S-Pankki S-laina

S-Pankki S-laina

4 1 5 1
Lainan määrä: 5000 - 50000€
Maksuaika: 1v - 12v
Ikäraja: 25 vuotta
Vuosikorko: 6.3% - 21.83%

Parhaat edut

  • S-Pankit ovat S-ryhmän kauppojen yhteydessä
  • S-Lainaa voi verkosta hakea myös muiden pankkien asiakkaat
  • Lainaa jopa 50000€
  • Myönnetään yli 25-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 12-vuotta

Huomioitavaa

  • Lainan marginaali korkeampi pienemmissä lainasummissa

Kulut

  • Avausmaksu 0€
  • Lainan korko 3 kk euribor + 5,99-14,99% marginaali
  • Tilinhoitomaksu 12,50€/kk
S-Pankki S-laina logo

S-Pankin S-Laina on laina ilman vakuutta

S-Pankki aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2007, kun S-ryhmän asiakasomistajuutta haluttiin syventää koskemaan myös pankkipalveluita. S-Pankki houkuttelee myös uusia käyttäjiä sillä, että kansainvälinen luottokortti, tili ja verkkopankkitunnukset ovat kuukausimaksuttomia. S-Pankin S-Laina on vakuudeton luotto, jota voidaan myöntää 5000-50000€. Laina-aika on 1-12 vuotta. Lainaa voi hakea 30000€ saakka kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksien tai mobiilivarmenteen avulla. Yli 30000 euron S-lainaan edellytetään kaksi lainanhakijaa, joista ainakin toisella tulee olla S-pankin verkkopankkitunnukset. Rinnakkaishakijan tulee lisäksi asua samassa taloudessa päähakijan kanssa. Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista hakea S-Lainaa verkon kautta, jos molemmilla on verkkopankkitunnukset, muussa tapauksessa tulee käydä S-Pankin asiakaspalvelupisteellä. S-Pankki suositteleekin rinnakkaishakijan käyttöä myös pienemmissä lainasummissa, jolloin lainan myöntäminen on varmempaa. S-Lainassa lainan korko määräytyy lainasumman mukaan ollen Euribor 3 kk + 5,99-14,99%. Lainan avausmaksu on 0 euroa ja luoton tilinhoitomaksu puolestaan 12,50€ kuukaudessa. Lainapäätöksen voi saada jo saman päivän aikana lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen.

S-Laina myös muiden pankkien asiakkaille

S-Lainaa voivat hakea kaikki yli 25-vuotiaat Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriöitä. Lisäksi asiakkaalla tulee olla suomalainen henkilötunnus ja vähintään 1200€ kuukausittaiset palkka- tai eläketulot. S-Pankki voi tarvittaessa pyytää liitteitä ennen S-Lainan hyväksymistä ja lopullista käsittelyä. S-pankki palvelee hyvin myös muiden pankkien asiakkaita ja S-laina onkin yksi tuote, jota tarjotaan myös muiden pankkien asiakkaille. S-lainaa voi hakea aina 30000 euroon saakka myös muiden pankkien verkkopankkitunnuksilla, jolloin myös laina voidaan maksaa toisen pankin tilille. Isommissa lainasummissa S-laina maksetaan aina S-pankin tilille ja asiakkaalla tulee olla asiakkuus S-pankissa. S-pankki tarjoaa ilmaiset verkkopankkitunnukset, joten alle 30000€ S-Lainan seuraamiseen voi hankkia kätevästi myös maksuttomat verkkopankkitunnukset. S-Lainan hinnoittelu on myös tasapuolinen kaikille ja nimelliskorko laskee aina lainasumman noustessa. Tarkat lainamarginaalit eri lainasummille näet S-Pankin verkkosivuilta. S-Pankilla on 100 asiakaspalvelupistettä ympäri Suomen, joten S-Lainaan liittyvät asiat on helppo hoitaa myös kauppareissun yhteydessä. S-Pankin asiakaspalvelupisteet ovat auki myös lauantaisin ja iltaisin, joten myös töiden jälkeen ehtii hyvin hoitaa pankkiasioita. 

Lainamuutokset S-Lainassa

Kun on kyse pidempiaikaisesta lainasta, tulee arjessa vastaan usein tiukempia kuukausia, jolloin lainan maksu voi vetää talouden liian koville. S-Lainaan on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen S-Pankin asiakaspalveluun. Maksuohjelman muutoksesta peritään maksua 5€/kerta. S-Lainaan on mahdollista hakea myös korotusta verkkopankissa, soittamalla tai S-Pankin asiakaspalvelupisteellä. Toisaalta S-Lainaan voi tehdä myös ylimääräisiä lyhennyksiä tai maksaa koko lainan pois ennenaikaisesti. S-Pankista voi myös kysyä mahdollisuutta lainojen yhdistämiseen. 

S-Pankki on Suomen vastuullisin pankki

S-Pankki on äänestetty Suomen vastuullisemmaksi pankiksi jo seitsemänä vuotena peräkkäin Pohjoismaiden laajimmassa kestävän kehityksen brändivertailussa, Sustainable Brand Indexissä. S-Pankin maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut S-ryhmän omistajajäsenille tekevät S-pankista hyvin kilpailukykyisen pankin Suomessa. S-Pankin palvelut ovat hyvin saavutettavissa ympäri Suomen niin verkossa kuin kauppojen yhteydessäkin, joten S-Pankki on hyvin helposti lähestyttävissä. Lainojen osalta kaikki tiedot ovat selkeästi nähtävissä ja verkkosivusto on helppo käyttää. S-Laina on vakuudeton lainatuote, joka on helposti haettavissa, olipa sitten S-Pankin asiakas tai ei. S-Pankin S-mobiilisovelluksella on kätevä hoitaa pankkiasiat ja seurata omaa taloutta ja sitä käyttääkin jo yli miljoona suomalaista.   

Maksumuistutus 5€.

S-Pankki S-laina Yhteystiedot

S-Pankki Oy
Fleminginkatu 34
00510 HELSINKI

Asiakaspalvelu 010 76 5800 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)
Avoinna ma–pe klo 9–20

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista s-pankki.fi/fi/lainat-ja-luotot/-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun