Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Pop Jousto kulutusluotto

Pop Jousto kulutusluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 100000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 5% - 10%

Parhaat edut

 • Paikallisosuuspankilla on 26 paikallista osuuspankkia ympäri Suomea
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Lainakulut määräytyvät henkilökohtaisesti

Kulut

 • Vuoskorko 5-10%
 • Lainaesimerkit on laskettu 9% viitekoron mukaan
 • Lainan korko ja muut ehdot löytyvät tarkasti saamastasi lainatarjouksesta
Pop Jousto kulutusluotto logo

Helpota arkeasi Pop Jousto kulutusluotolla

Pop Jousto kulutusluotto on kulutuslaina sinun tarpeisiisi, joka tarvitset joustoa arkielämän tuomiin taloudellisiin haasteisiin. Elämässä voi tulla eteen yllättäviä rahallisia menoja, joihin Pop Jousto kulutusluotto tarjoaa ratkaisun.

 • Sovita laina omien rahoitustarpeidesi mukaan
 • Vakuudellinen laina, jonka voit nostaa aina uudelleen
 • Lainaa 2000 - 100 000 euroa vakuuksista riippuen
 • Laina ja korko räätälöidään asiakaskohtaisesti

Pop Jousto kulutusluotto on POP Pankin tarjoama joustava rahoitusmuoto, joka muotoutuu yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Tämä kulutuslaina on erittäin kätevä, koska sitä haetaan vain kerran, ja se on nostettavissa aina asiakkaan tarpeen mukaan verkkopankin kautta.

Hae kerran - nosta tarvittaessa

Lainavertailun avulla vertaat helposti ja luotettavasti eri pankkien tarjoamia kulutusluottoja. POP Pankki on vakavarainen ja vahva suomalainen pankki, joka haluaa palvella asiakkaitaan parhaalla tavalla. Pop Jousto kulutusluotto on joustava rahoitusmuoto arkipäivän yllättäviin menoihin tai haaveiden toteuttamiseen. Pop Jousto kulutusluotto kattaa suuremmatkin kulut ja sen saa helposti nostettua netin kautta POP Pankin tunnistautuneena asiakkaana. Lainaa ei tarvitse hakea kuin kerran.

Hae ja nosta lainaa kätevästi verkkopankista

POP Joustoa haet POP Pankin omilta nettisivuilta. Sivuilta löytyy kuvaus kulutuslainasta ja kulutusluottolaskuri, jolla voit helposti vertailla haluamasi lainan suuruutta, korkoa ja takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto moneen eri tarkoitukseen

POP Joustoa haetaan helpoiten netistä. POP Pankkiyhteisön pankkipalvelut netissä ovat selkeitä ja helposti käytettäviä. Jos asiakas tarvitsee vaikkapa autolainaa, kulutusluottolaskurin avulla voidaan vertailla toivotun lainamäärän perusteella sopivia takaisinmaksuaikoja ja lainanlyhennyksiä. Tämä netissä tehtävä lainalaskelma on suuntaa-antava. Lainalaskelman jälkeen tehdään varsinainen lainahakemus, jonka ehdot tarkennetaan ja sovitaan pankin antamassa tarjouksessa.

POP Pankki on juuriltaan suomalainen pankkiyhteisö, joka koostuu itsenäisistä, ihmistä lähellä olevista osuuspankeista. Pankkiyhteisöllä on käytössään Avainlippu -tunnus, joka tarkoittaa että pankilla on merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja pankin pääkonttori sijaitsee Suomessa. POP Pankilla on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat ja paras asiakaspalvelu. Pankki vaalii arjen asioinnissa joustavuutta ja luotettavuutta.

Vinkki: Jos haluat avata uutena asiakkaana tilin, saat POP Jouston käyttöön heti tiliä avattaessa, mikäli sinulla on vakuudeksi sopivaa omaisuutta.

Joustavaa lainaa moniin eri tarpeisiin

Esimerkiksi autolaina, venelaina tai remonttilaina on helppoa rahoittaa POP Jouston avulla. Takaisinmaksu onnistuu kuukausittain henkilökohtaisen maksusuunnitelman mukaan. Takaisinmaksuaikaa on 1 - 10 vuotta ja maksuaikataulu räätälöidään jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. POP Jousto on nimensä mukaan joustava ja siihen on mahdollista saada lyhennysvapaata, jonka aikana lainasta maksetaan pelkästään korot. Lyhennysvapaata haetaan joko soittamalla pankkiin, henkilökohtaisella käynnillä konttorissa tai verkkopankin kautta.

Lainojen yhdistäminen onnistuu myös POP Jouston avulla

POP Jouston avulla on mahdollista maksaa pois kalliit kulutusluotot, joissa on pankkilainaa korkeampi korko. On järkevää koota korkeakorkoiset luotot yhteen ja maksaa ne kerralla pois matalamman korkoprosentin lainalla. POP Joustolla tämä onnistuu helposti, jos asiakkaalla on vakuutena asuinkiinteistö, metsää tai vaikkapa kesämökki. Tällöin pankin tarjoama korkoprosentti on selkeästi edullisempi, kuin yksityisten kulutusluottoja tarjoavien yritysten korkoprosentti, joka saattaa kohota huomattavankin korkeaksi. Asiakkaan ei myöskään tarvitse muistaa monia eri eräpäiviä eri kulutusluotoille, koska POP Joustossa on vain yksi kuukausittainen takaisinmaksupäivä, jonka suuruus sovitaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Asiakas voi saada myös enemmän rahanarvoisia etuja ja säästöä pankkipalveluista ja lainapalveluista perittävistä maksuista keskittämällä asiakkuutensa POP Pankkiin.

Otettu laina on aina maksettava takaisin: helpoiten se onnistuu joustavalla lainamuodolla, joka ottaa asiakkaan talouden yksilöllisesti huomioon. Taloutta ei ole syytä kiristää liian tiukalle, vaan on hyvä jättää liikkumavaraa eri elämäntilanteita varten.

 • Lainaa on helppo hakea vakuuksien ollessa kunnossa.
 • POP Pankki antaa yksilöllistä lainaneuvontaa.
 • Pankki tekee lainatarjouksen lainahakemuksen perusteella.
 • Voit hyväksyä lainatarjouksen suoraan verkkopankissa.

Suomalainen ja luotettava pankki

 • Pankin Avainlippu -tunnus viestii korkeasta kotimaisuusasteesta.
 • POP Jousto mahdollistaa asiakkaalle räätälöidyn lainan.
 • Lainahakemus on helppo tehdä verkkopankissa.

POP Pankin tarjoamaa POP Jousto -lainaa on helppo hakea nettipankin kautta ja sen saa vaivattomasti käyttöön kattamaan arjen yllättäviä kuluja tai toteuttamaan pitkäaikaisia haaveita. Luoton takaisinmaksuaika, korkoprosentti ja lainanlyhennyksen suuruus suunnitellaan vastaamaan parhaiten asiakkaan tarpeita. Myös maksuvapaat kuukaudet ovat mahdollisia. Lainapäätöstä tehdessä asiakkaan kannattaa aina kilpailuttaa ja vertailla lainojen ominaisuuksia muiden rahoituslaitosten tarjoamien vaihtoehtojen kanssa. Tällöin asiakas saa parhaan vastineen rahoilleen ja parhaan ratkaisun arkisiin tai yllättäviin rahoitustarpeisiin.

Pop Jousto kulutusluotto Yhteystiedot

POP pankki koostuu 26 itsenäisestä pankista.
Katso lähimmän konttorin osoitetiedot POP Pankin sivuilta.

Asiakaspalvelu: katso konttorien yhteystiedot ja aukioloajat POP pankin sivuilta.

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista poppankki.fi/henkiloasiakkaat/lainat/pop-jousto-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun