Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
OP joustoluotto

OP joustoluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 8500€
Maksuaika: 3kk - 14v
Ikäraja: 23 vuotta
Vuosikorko: 7.95%

Parhaat edut

 • Maksuvapaa kuukausi -mahdollisuus vuosittain
 • Vakavarainen pankki
 • Lainaa jopa 8500€
 • Myönnetään yli 23-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 14-vuotta

Huomioitavaa

 • Päätös Joustoluoton myöntämisestä vie 1-2 pankkipäivää
 • Ensimmäinen nosto vähintään 1000€
 • Tilinhoitopalkkio maksetaan myös silloin, kun luotto ei ole käytössä

Kulut

 • Luoton korko: 3kk euribor + 7,95%
 • Laskuspalkkio 6€/kk
OP joustoluotto logo

OP Joustoluotto on järkevä valinta

Osuuspankki Joustoluotto 2000-8500€ on Osuuspankin tarjoama monipuolinen kulutusluotto. Osuuspankki joustoluotto 2000-8500€ tarjoaa vakuudettoman rahoituksen elämän hankintoihin. Luottoa on helppo hakea ja tarvittaessa tukea saa Osuuspankin laajasta konttoriverkostosta. Joustoluottoa voivat hakea yli 23-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot.

 • Osuuspankki on tunnettu toimija Suomessa.
 • Laaja ja toimiva asiakaspalvelu ympäri maata.
 • Joustoluotto on kilpailukykyinen kustannuksiltaan.
 • Lainaa voi saada monenlaisiin tarpeisiin.

Osuuspankki Joustoluotto 2000-8500€ on hyvä valinta kodin hankintojen rahoittamiseksi. Joustoluotto on monipuolinen rahoitusvaihtoehto. Sillä voi rahoittaa vaikkapa kodin muuttoon tai remontointiin liittyvän rahoitustarpeen. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia ja sitä voi hakea myös verkossa.

Osuuspankin Joustoluotto on käytännöllinen vaihtoehto

Osuuspankki joustoluotto 2000-8500€ tuo joustavuutta elämään. Lainojen vertailun voi tehdä kätevästi netissä. Osuuspankin Joustoluottoa voi hakea verkon kautta ilman konttorissa käyntiä. Lainan hakeminen toki onnistuu myös konttorissa asioimalla. Lainanhakijan on täytettävä lainahakemus, josta ilmenee hakijan perustiedot, tulot ja taloudellinen tilanne. Päätös Joustoluoton myöntämisestä tulee 1-2 pankkipäivän sisällä. Kun Joustoluotto myönnetään, voi sitä käyttää tarpeen mukaan ja siirtää omalle tilille. Joustoluotto-tarjous on voimassa kolme kuukautta. Takaisinmaksu voidaan hoitaa luottokorttilainan tavoin. Asiakas lyhentää joustoluottoa minimissään 2,5% luottorajasta, mutta kuitenkin vähintään 50€ kuukaudessa. Joustoluoton ensimmäinen nosto tulee olla vähintään 1000€. Joustoluosta maksettava 6 euron tilinhoitomaksu maksetaan myös niinä kuukausina, kun luotto ei ole aktiivisesti käytössä.

Osuuspankin Joustoluotto toimii luottokorttilainan tavoin joustavasti

Osuuspankki Joustoluotto 2000-8500€ tuo joustavuutta elämään. Lainojen vertailun voi tehdä kätevästi netissä ja itse lainaa voi hakea kätevästi verkon kautta ilman konttorissa käyntiä.

Joustoluotto on joustava valinta

Lainan hakeminen netistä on helppoa. Joustoluottoa voi käyttää ja lyhentää elämäntilanteen mukaan. Se sopii hyvin moniin tarkoituksiin - on tarpeena sitten autolaina, remonttilaina tai vaikkapa vai Joustoluotto yllättävien tarpeiden ilmaantuessa. Rahoitus voi olla valmiina ja elämäntilanteiden vaihdellessa sitä voi käyttää silloin, kun sitä tarvitsee.

Osuuspankki on tunnettu suomalainen pankki- ja rahoitusalan osuuskunta. Sillä on pitkät perinteet Suomessa ja sen konttoriverkosto on myöskin laaja. Toisaalta Osuuspankki on kehittänyt viime vuosina paljon verkkopalveluitaan ja palvelut ovatkin kattavasti saatavilla myös verkon välityksellä. Siten myös joustoluoton hoitaminen ja seuraaminen hoituu kätevästi verkon kautta mutta konttorissakin voi asioida halutessaan.

Vinkki: Joustoluottoa voit hakea myös ennen todellista tarvetta. Käytät luottoa sitten, kun sitä vasta oikeasti tarvitset.

Joustoluotolla hoituu niin autolaina kuin venelainakin

Elämäntilanteet vaihtelevat. Kun autolaina, remonttilaina tai venelaina on tarpeellista, voi joustoluottoa käyttää hyvin rahoittamiseen. Laina on kilpailukykyinen hinnaltaan ja sitä voi käyttää hyvin joustavasti. Vaikka lainan hoitoon liittyy kustannuksia, niin toisaalta laina-aika on sovittavissa jopa 14 vuoden pituiseksi. Joka vuosi on mahdollista myös pitää maksuvapaa kuukausi.

Vakuudeton laina on saatavilla helposti netistä

Joustoluotto on siis nimensä mukaisesti joustava sekä hakea että käyttää elämän eri tarpeisiin. Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia eikä takaajia. Joustoluotto on Osuuspankin tuote, joten asiakkaana pääsee nauttimaan myös Osuuspankin bonuksista. Tämä onkin hyvä huomioida myös etuna, kun vertailee eri rahoituslainojen kustannuksia. Lainan voi maksaa ennenaikaisesti takaisin. Luoton korko on maltillinen 3 kk euribor + 7,95 % marginaali. Kuukausittain on maksettava lainan tilinhoitomaksu, joka on 6 euroa kuukaudessa. Jos lainan maksaa etuajassa pois, niin nämä kulut luonnollisesti säästyvät korkokulujen lisäksi. Lainakulujen, maksuaikataulun ja kuukausimaksujen tarkastelu on helppoa tehdä Vertaalaina.fi -sivustolla. Numeroiden tarkastelu auttaakin hyvin ymmärtämään lainan kustannuksia.

Lainan takaisinmaksua suunniteltaessa on siis hyvä huomioida erilaiset lainan kulut, jotka lainaan liittyvät. Toisaalta on hyvä huomioida, että viivästyskorko maksuissa on 7 % korkeampi kuin korkolaissa tarkoitettu viivästyskorko.

 • Lainan takaisinmaksuaika jopa 14 vuotta.
 • Laina myönnetään yli 23-vuotiaille.
 • Mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain.
 • Kohtuulliset kustannukset.

Osuupankin joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava valinta

 • Osuuspankki on tunnettu pankki.
 • Joustoluotto keräännyttää bonuksia.
 • Tunnetusti hyvä asiakapalvelu.

Osuuspankin joustoluotto on hyvä vaihtoehto, kun on tarvetta vakuudettomalle luotolle. Joustoluoton suuruus on 2000-8500 euroa ja sitä voi käyttää luottokorttilainan tavoin eli käyttää ja maksaa oman aikataulun mukaisesti. Laina-aika on sovittavissa jopa 14 vuoden pituiseksi. Joustoluotto on kätevä valinta kodin hankintoihin ja kun lainan tarve vaihtelee elämäntilanteen mukaan. Laina kerryttää myös bonuksia. Osuuspankin verkkopankkipalvelut ja laaja konttoriverkosto on myös käytettävissä tilanteen mukaan. Laina tuo helppoutta elämään.

Viivästyskorko on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin korkolaissa tarkoitettu viitekorko.

OP joustoluotto Yhteystiedot

Op Ryhmä
Arkadiankatu 23
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 0100 0500 (normaali pvm tai mpm)
Avoinna ma–pe klo 8–22, la 10–16

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/kulutusluotot/joustoluotto-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun