Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Danske Bank Käyttölaina

Danske Bank Käyttölaina

3.0 4 5 1
Lainan määrä: 2000 - 10000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 9%

Parhaat edut

 • Danske Bank on iso ja tunnettu pankki
 • Lainaa jopa 10000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Vastaavia pankkeja korkeampi korko 

Kulut

 • Vuosimaksu: 3,5% lainasta max 150€ / v
 • Avausmaksu: Sisältyy vuosimaksuun
 • Nostopalkkio: Sisältyy vuosimaksuun
 • Lakutuspalkkio: Sisältyy vuosimaksuun
 • Lainan korko: 9% + 3 kk euribor 
Danske Bank Käyttölaina logo

Danske Bank Käyttölaina on joustava luotto

Danske Bank Käyttölaina on jatkuvasti käytössä oleva luotto, jota voi käyttää arjessa tarpeen mukaan. Danske Bank Käyttölainassa on kohtuullinen korko ja suurena pankkina Danske Bank on tunnettu lainanantaja.

 • Suuri ja tunnettu pankki
 • Kilpailukykyinen vuosikorko
 • Lainaa jopa 10 000 euroa
 • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

Danske Bank on yksi suurimmista Suomessa toimivista pankeista. Pankki tarjoaa pankkipalveluja tavallisille ihmisille, yrityksille ja sijoittajille. Suuren kokonsa vuoksi pankin toiminta on vakaata. Danske Bank Käyttölaina onkin turvallinen kulutusluotto, kun lainaa tarvitsee.

Lainan hakeminen onnistuu netissä tai konttorissa

Danske Bank Käyttölainaa voi käyttää tarpeen mukaan ja sen mukaan, paljon luottorajaa on vielä jäljellä. Tämä kulutusluotto on joustava valinta ja sitä voi hakea helposti suoraan netissä hakemuksen jättämällä tai jos on jo pankin asiakas, voi hakea lainaa suoraan verkkopankista. Usealta paikkakunnalta löytyy myös Danske Bankin konttori, jossa pääsee keskustelemaan lainasta asiakaspalvelijan kanssa.

Käyttölainaa voit hakea sähköisellä hakemuksella tai pankin asiakas voi hakea lainaa suoraan verkkopankissa.

Lainaa hakiessa tulee toimittaa pankille tarvittavat dokumentit, kuten palkkatiedot ja tiedot muista lainoista. Usealta paikkakunnalta löytyy myös Danske Bankin konttori, jossa pääset keskustelemaan lainasta asiakaspalvelijan kanssa.

Lainojen vertailu kannattaa aina

Kun etsii itselle sopivaa kulutusluottoa tai vaikka autolainaa, kannattaa ennen hakemuksen jättämistä tehdä vertailua. Nykyään netistä saa kätevästi selville eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden tarjoamat luotot ja niihin liittyvät kulut. Toisaalta löytyy myös sivustoja, joille tiedot on kerätty yhteen paikkaan.

Lainan hakijan on oltava yli 20-vuotias ja hänellä on oltava säännölliset tulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei myöskään saa olla. Danske Bankin asiakkaille pankki tarjoaa Etuohjelman. Palveluiden keskittäminen kannattaa. Etuohjelman taso vaikuttaa myös siihen, minkälaisen limiitin lainalle voi saada. Laina sopii hyvin myös maksupuskuriksi talouden yllättävien menojen varalle.

Vinkki: Keskittämällä pankki- ja rahoituspalvelut Danske Bankiin voi saada parempia etuja.

Lainan korko ja muut kulut kannattaa tarkistaa

On tarpeena sitten autolaina tai vaikkapa venelaina, kannattaa lainan ehtojen tarkastelu tehdä huolella ennen lainan ottamista. Danske Bank Käyttölainan maksuaika on 1-10 vuotta ja vuosikorko 9,34-21,08 %. Lainaa voi saada 2 000-10 000 euroa. Lainan perustamismaksu on 60 euroa ja lisäksi kuluja muodostuu avausmaksusta, nostopalkkiosta ja vuosi- ja ylläpitokuluista.

Lainojen yhdistäminen myös kannattaa

Jos lainanhakijalla on useita pieniä lainoja, voi lainan yhdistäminen olla kannattavaa. Yhtä lainaa on helpompi hoitaa ja korkokustannukset ovat usein myös kohtuullisemmat. Danske Bankin Käyttölaina käykin tällaiseen tarpeeseen ja on hinnaltaan kilpailukykyinen verrattuna pikavippilainoihin. Lainaa voi lyhentää kuukausittain haluamansa suuruisella lyhennyksellä. Lainaa voi lyhentää nopeammin tai hitaammin oman tilanteen mukaan tai maksaa vaikka kokonaan pois. Laina tuokin hyvin joustoa elämän tilanteisiin. Jos pesukone hajoaa tai tiedossa onkin yllättävä lomamatka, voi lainaa käyttää tällaisissa yllättävissä tilanteissa. Lainaa voi käyttää kätevästi verkkopankissa. Käyttölainaan ei kuulu luottokorttia, kuten moniin muihin luottoihin, joten kortin häviämisestä ei myöskään tarvitse huolehtia. Tarvittaessa myös lainan korotusta voi hakea verkon kautta.

Danske Bankin Käyttölainassa on mahdollisuus myös vuosittain pitää kaksi maksuvapaata kuukautta. Tämä ominaisuus tuokin mukavasti lisää joustoa lainan käyttöön elämäntilanteiden vaihdellessa joskus yllättävästikin.

 • Toimiva verkkopankki
 • Laaja konttoriverkosto
 • Jatkuva käyttölaina
 • Mahdollisuus kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuosittain

Käyttölaina on vaihtoehto elämän yllättäviin menoihin

 • Vuosikorko on sidottu 3 kk euriboriin
 • Vuosikorko on kilpailukykyinen
 • Pankkipalveluiden keskittäminen tuo etuja

Danske Bankin Käyttölaina on hyvä valinta, kun on tarve jatkuvasti voimassa olevalle luotolle, jota voi käyttää elämäntilanteiden vaihdellessa. On tarve sitten kodinkoneen uusimiselle tai auton korjaukselle, tuo luotto joustoa elämään. Lainan myöntää Danske Bank, joka on tunnettu pankki. Takaisinmaksuaika on sovittavissa jopa 10 vuoteen ja lainaa voi saada 2 000-10 000 euroa. Laina on kilpailukykyinen valinta ja halutessaan voi pankkiin keskittää myös muita pankkipalveluita, jolloin voi hyötyä pankin omasta etuohjelmasta.

Maksumuistutus 5€ / kpl

Danske Bank Käyttölaina Yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8‑20
Käytössä myös chat

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/lainat/kayttolaina-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun