Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Danske Bank Haavelaina

Danske Bank Haavelaina

3.5 4 5 1
Lainan määrä: 1000 - 10000€
Maksuaika: 1v - 5v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 8% - 20%

Parhaat edut

 • Danske Bank on tunnettu ja vakavarainen pankki
 • Lainaa jopa 10000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Korkeahko 90€ perustamiskulu

Kulut

 • Vuosikorko: 12kk euribor + 8%*
 • Avausmaksu 90€
 • Kuukausimaksu 4,90€ /kk
 • *) Korko määräytyy henkilökohtaisesti ja riippuu lainasummasta. Esimerkit laskettu 7,625% korolla.
Danske Bank Haavelaina logo

Haavelainalla unelmat todeksi

Danske Bank Haavelaina on laina, jonka voi käyttää suurempien unelmien toteutukseen. Danske Bank Haavelainaa voi saada jopa 10 000 euroa.

 • Vakavaraisen pankin myöntämä laina
 • Joustava takaisinmaksu
 • Mahdollisuus vaikuttaa lainaehtoihin
 • Voi hakea yksin tai yhdessä toisen kanssa

Danske Bank Haavelaina on loistava vaihtoehto silloin, kun halutaan rahoittaa jokin suurempi meno. Se voi olla toiveiden matka tai sitten kokonaisvaltainen kodin remontti. Luottoa varten ei tarvita omaisuutta tai henkilötakausta vakuudeksi.

Hae lainaa verkossa

Danske Bank Haavelaina on laina, joka maksetaan hakijan tilille kerralla. Lainaa kannattaa siis hakea sen verran kuin arvelee tarvitsevansa. Hakemuksen voi tehdä kätevästi verkossa, jolloin myös luottopäätöksen saa kohtalaisen nopeasti. Haavelaina on edullinen kulutusluotto, jonka ehdot sovelletaan jokaisen elämäntilanteeseen sopiviksi. Lainasumma ja korot määritellään lainatarjouksessa, jonka hakija voi hyväksyä verkkopankissa.

Hakemuksen voi tehdä kätevästi verkossa, jolloin myös luottopäätöksen saa kohtalaisen nopeasti.

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan välittömästi hakijan tilille. Näin lainaa ei tarvitse odottaa pitkään, vaan unelmiaan pääsee toteuttamaan ilman viivytyksiä.

Lainojen vertailu kannattaa

Ennen lainan hakemista on järkevää vertailla lainoja. Haavelaina sopii esimerkiksi autolainan, remonttilainan tai venelainan tilalle. Sen voi käyttää näihin kohteisiin aivan yhtä hyvin ja monesti kulut saattavat olla edullisemmat. Hae lainaa netistä ja käytä se sinulle sopivaan kohteeseen.

Koska Danske Bankin Haavelaina omaa maltilliset korkokulut, sillä voi maksaa pois myös muita pienempiä lainoja tai vippejä. Tällöin säästää selvää rahaa, kun ei tarvitse maksaa monia korkokuluja ja lainanhoitomenoja. Yhden lainan maksaminen tulee aina edullisemmaksi ja on talouden kannalta paljon järkevämpää.

Vinkki: Danske Bankissa on etutasoja, joiden mukaan asiakas saa alennuksia. Niitä kannattaa siis hyödyntää.

Haavelaina joustaa taloutesi mukaan

Danske Bankin Haavelaina on kertaluonteinen laina, joka maksetaan hakijalle yhden kerran. Sen sijaan, että sinulla on autolaina tai remonttilaina, voit hakea Haavelainaa ja käyttää sen haluamaasi kohteeseen. Danske Bank on suuri vakavarainen pankki, joka pystyy tarjoamaan lainalle edullisen koron ja myös joustamaan asiakkaan taloudellisen tilanteen mukaan.

Vakuudeton laina talouden turvaksi

Vakuudeton laina on monen suosikki, sillä kaikilla ei ole omaisuutta, mitä voisi laittaa lainan vakuudeksi. Danske Bankin Haavelainaan ei vaadita minkäänlaisia vakuuksia. Lainasummaa voi hakea aina 10 000 euroon tai kahden hakijan hakemuksessa jopa 20 000 euroon saakka. Lopullinen pankin tarjoama lainasumma riippuu kuitenkin siitä, millainen maksukyky hakijoilla on. Lainaa voidaan siis tarjota myös haettua summaa pienempi summa. Tässä tapauksessa asiakas saa itse päättää, hyväksyykö lainatarjouksen vai yrittääkö kenties saada koko haettua summaa toisesta pankista. Danske Bankin Haavelainassa on kuitenkin monia etuja. Takaisinmaksu on erittäin joustavaa. Takaisinmaksu suoritetaan kerran kuukaudessa. Velallinen voi maksaa takaisin joko minimisumman verran tai halutessaan enemmän. Ylimääräisiä lyhennyksiä on myös mahdollista tehdä.

Koska Danske Bank suurena pankkina pystyy hinnoittelemaan palvelunsa edullisesti, on se monen suomalaisen ensimmäinen valinta. Asiakkuutta kannattaa myös keskittää Danske Bankiin, sillä niin saa etuja.

 • Vakavarainen pankki
 • Palvelupisteitä ympäri Suomen
 • Alhaiset korkotasot lainoille
 • Joustaa takaisinmaksun suhteen

Unelmien toteuttaminen käy helposti

 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
 • Mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä
 • Hyvä verkkopankki

Danske Bankin Haavelaina on loistava vaihtoehto silloin, kun tarvitsee hieman suurempia summia. Hakijan takaisinmaksukyvystä riippuen lainasumma voi olla jopa 10 000 euroa, millä pääsee jo toteuttamaan suurempiakin unelmia. Luoton takaisinmaksuun voi vaikuttaa itse. Hakija saa päättää lainan eräpäivän. Lainan minimilyhennyksen suuruudesta on sovittu lainaehdoissa. Lainan korko muodostuu viitekorosta, jonka päälle lisätään 5-14 prosenttiyksikköä. Viitekorkona Haavelainassa on aina 12 kuukauden Euribor, joka on edullinen velalliselle.

Huomautus maksamattomasta erästä 5€. Viivästyskorko on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin korkolaissa tarkoitettu viitekorko.

Danske Bank Haavelaina Yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8‑20
Käytössä myös chat

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/lainat/haavelaina-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun