Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Alandsbanken suoralaina

Alandsbanken suoralaina

4 1 5 1
Lainan määrä: 3000 - 15000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 6.15% - 32.75%

Parhaat edut

 • Ahvenanmaalainen pankki, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa
 • Lainaa jopa 15000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Lainan saaminen vaatii tilin Ålandsbankeniin

Kulut

 • Lainan korko primekorko + 5%
 • Avausmaksu: 300€
 • Nostoprovisio 2,5% nostetusta summasta
 • Tilinhoitomaksu: 2,40€/kk
Alandsbanken suoralaina logo

Alandsbanken suoralainaa  on poistunut pankin valikoimasta. Katso pankin muut lainatuotteet siirtymällä Alandsbankenin sivuille tai tutustu muihin lainoihin lainavertailussamme.

Ålandsbanken suoralaina on joustava kertalaina

Alandsbanken suoralainaa on helppoa hakea netissä. Alandsbanken suoralaina voi olla pienimmillään 3 000 euroa ja suurimmillaan jopa 15 000 euroa.

 • Vakavarainen suomalainen pankki
 • Monikäyttöinen laina
 • Maltillinen korkotaso
 • Mahdollisuus maksuvapaaseen kuukauteen

Alandsbanken suoralaina on monikäyttöinen laina, jolla voi rahoittaa esimerkiksi matkustelua, kodin remontin tai auton hankkimisen. Tätä lainaa varten ei tarvita vakuuksia tai henkilötakaajia. Lainan hakeminen on helppoa, sillä se tapahtuu nettihakemuksen kautta.

Hae lainaa netistä

Alandsbanken suoralaina on lainavertailun ykkönen monesta syystä. Sen edullinen korkotaso tuo asiakkaille enemmän joustavuutta talouteen. Lainahakemuksen kanssa ei myöskään tarvitse tuskailla kauaa, vaan lainan hakeminen käy muutamassa minuutissa. Päätös annetaan viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta. Hakemuksessa kysytään hakijan perustietojen lisäksi myös tulotietoja. Hakijalla tuleekin olla säännölliset palkkatulot, jotta lainahakemus voidaan ottaa käsittelyyn.

Hakijalla tuleekin olla säännölliset palkkatulot, jotta lainahakemus voidaan ottaa käsittelyyn.

Lainan hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi, sillä sinun ei tarvitse käydä konttorilla lainaneuvotteluissa, vaan kaikki laina-asiat hoituvat näppärästi netin kautta.

Suoralaina on varsinainen pikalaina

Suoralainalla voi rahoittaa erilaisia hankintoja aina 15 000 euroon saakka. Netistä haettavalla lainalla voi helposti korvata vaikkapa autolainan, remonttilainan tai venelainan. Lainojen vertailu kannattaa, sillä niin voi säästää huomattavia summia. Etuna varsinaisiin auto- ja remonttilainoihin suoralainalla on sen vakuudettomuus.

Laina sopii hyvin yllättäviinkin hankintoihin. Jos kodissa särkyy kodinkone ja se täytyy uusia, voi lainaa hakea pienemmän summan. Jos tarvetta on esimerkiksi isompaan remonttiin, lainaa voi hakea aina 15 000 euroon asti. On tärkeää merkitä hakemukseen juuri haluttu summa, sillä se saattaa vaikuttaa lainapäätökseen.

Vinkki: Luottopäätöksen saaminen voi kestää noin viikon. Myönnetyn päätöksen jälkeen rahat maksetaan heti tilille.

Järkevä valinta lainaksi

Olipa etsinnässä sitten autolaina, remonttilaina tai vaikka matkusteluun käytettävä laina, luottoa on aina yhtä helppo hakea. Suoralaina soveltuu moniin eri tarpeisiin. Luotossa käytetään joko Euriboria tai Alandsbankenin Prime-korkoa. Yleisin korko on 12 kuukauden Euribor ja siihen päälle marginaali. Tämä tulee yleensä myös hakijalle edullisimmaksi koroksi.

Vakuudeton laina joustaa

Alandsbankenin suoralaina on hyvä valita moneen eri tilanteeseen, koska se on korkotasoltaan maltillinen ja hyvin joustava laina. Takaisinmaksuajaksi voi sopia itselleen parhaimman ajan. On tärkeää huomioida, että kuukausilyhennykset eivät nouse liian korkeiksi. Tällöin lainan takaisinmaksun kanssa voi olla ongelmia. Jos tulee eteen tiukka kuukausi, jolloin rahat eivät meinaa riittää kaikkeen, voi Alandsbankenilta hakea maksuvapaata. Yleensä lainalle myönnetään yksi maksuvapaa kuukausi vuodessa. Alandsbanken myöntää lainoja kaikille raha-asiansa hyvin hoitaneille. Maksuhäiriömerkintä ei välttämättä ole este lainan saamiselle, mutta sillä voi olla vaikutusta lainan myöntämiselle. On siis tärkeää maksaa laskunsa ajoissa, jotta lainan saaminen ei jää tällaisista asioista kiinni. Alandsbankenin asiakkaana saat myös verkkopankin käyttöösi.

Ennen lainapäätöksen hyväksymistä on tärkeää tutustua lainan ehtoihin tarkasti. Todellinen vuosikorko on se, jossa otetaan huomioon koron lisäksi myös lainan perustamispalkkio sekä lainanhoitokulut.

 • Suuri suomalainen pankki
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Toimiva verkkopankki
 • Maltillinen korkotaso

Hyvä vaihtoehto kertaluonteiseksi luotoksi

 • Sidottu Euriboriin tai Prime-korkoon
 • Mahdollisuus maksuvapaaseen
 • Mahdollisuus tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä

Kun olet etsimässä 3 000 - 15 000 euron suuruista kertaluottoa, on Alandsbankenin suoralaina loistava vaihtoehto. Sen takaisinmaksusta voi sopia joustavasti ja päättää itselleen sopivan takaisinmaksuajan. Asiakkaana saat käyttöösi myös Alandsbankenin hyvän asiakaspalvelun sekä toimivan verkkopankin, jonka kautta laina-asioita voi hoitaa. Luottoa on todella helppo hakea. Hakeminen onnistuu verkosta löytyvällä hakulomakkeella. Hakemisen yhteydessä hakija tunnistautuu verkkopankkitunnusten kautta. Hakemuksen luottopäätös annetaan viikon sisällä hakemuksen jättämisestä pankille.

Alandsbanken suoralaina Yhteystiedot

Ålandsbanken
PB 3
22101 Maarianhamina

Asiakaspalvelu: +358(0)204 292 920 (8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min)
Avoinna: ma–pe 8.30–18.00

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista alandsbanken.fi/pankkipalvelut/lainat-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun