Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
OP täsmäluotto

OP täsmäluotto

4 1 5 1
Lainan määrä: 2000 - 15000€
Maksuaika: 1v - 10v
Ikäraja: 23-74 vuotta
Vuosikorko: 7.8%

Parhaat edut

 • Suuri suomalainen Pankki
 • Lainaa jopa 15000€
 • Myönnetään 23-74 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

 • Lainapäätös heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä

Kulut

 • Laskutuskulu 6€ / kk
 • Korko 3kk euribor + 7,95%
OP täsmäluotto logo

Osuuspankin Täsmäluotto arjen hankintoihin

Osuuspankki Täsmäluotto on kulutuslaina, jonka voit käyttää juuri sinulle sopivaan kohteeseen. Se on kertaluonteinen luotto, jolla voi rahoittaa suuretkin hankinnat. Osuuspankki Täsmäluotto tarjoaa helppoa rahoitusta Osuuspankin pääasiallisille asiakkaille. Osuuspankin Täsmäluottoa voivat hakea 23-74 -vuotiaat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa.

 • Valitse itsellesi sopiva summa
 • Hae helposti netistä
 • Luottoa 2 000 - 15 000 euroa
 • Joustava lainaratkaisu

Osuuspankki Täsmäluotto on loistava vaihtoehto silloin, kun etsinnässä on rahoitus vaikkapa kodin remonttia tai matkustelua varten. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä suuri vai pieni hankinta. Täsmäluotto auttaa toteuttamaan arjen hankintoja.

Hae Osuuspankin Täsmäluottoa netissä

Osuuspankki Täsmäluottoa on helppoa hakea nettihakemuksen kautta. Lainanhaku kannattaa kuitenkin aloittaa lainojen vertailusta. Sitä kautta saa kattavan kuvan siitä, millainen laina sopii itselle parhaiten ja millaisia lainoja on tarjolla. Lainoja vertaillessa huomaa sen, kuinka edullinen Täsmäluotto on. Mitä paremmat hakijan tulot ovat, sitä parempia ovat myös hakijalle tarjottavat lainaehdot ja lainan korot.

Osuuspankki Täsmäluottoa on helppo hakea nettihakemuksen kautta.

Luottopäätös tehdään nopeasti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Täsmäluotosta voi tulla lainapäätös heti tai viimeistään kahden pankkipäivän sisällä. Täsmäluotto on heti nostettavissa, kun lainahakemus on hyväksytty.

Täsmäluotto toimii kuin pikalaina

Netistä voi nähdä helposti Täsmäluoton tarkemmat ehdot. Laina sopii moneen eri tarkoitukseen ja sillä voi korvata esimerkiksi venelainan, remonttilainan tai autolainan. Sen lisäksi, että täsmäluoton voi käyttää tavaroiden hankintaan, sillä voi maksaa pois myös pienempiä lainoja.

Osuuspankin Täsmäluotto on maltillisen korkotason omaava laina. Takaisinmaksusta saa päättää itse. Hakija voi jopa päättää, minkä eräpäivän haluaa lainalleen. Täsmäluotto on nostettavissa kertaalleen, jonka jälkeen se tulee maksaa takaisin kokonaisuudessan ennen kuin Täsmäluottoa voi hakea uudelleen. Osuuspankissa asiointi on tehty helpoksi ja mukavaksi.

Vinkki: Keskitä pankkiasiointisi Osuuspankkiin ja saat parempia etuja noustessasi bonustasolla ylöspäin.

Täsmäluotto tuo turvaa

Täsmäluottoa haetaan sen verran kuin tarvetta on. Luottoa voi saada 2 000 - 15 000 euroa. Huomioi myös, että täsmäluotto on vakuudeton luotto. Siihen ei siis tarvita henkilötakauksia tai omaisuutta. Se eroaakin tällä tavalla esimerkiksi autolainasta, johon vaaditaan yleensä takauksia. Hoida siis vaikka autolaina Täsmäluotolla, jota saat haettua helposti. Esimerkki OP Täsmäluotosta: viiden vuoden laina-ajalla 10000€ laina maksaa 12.410,77€. Luoton kustannukset 2410,77€ ja todellinen vuosikorko 9,22%.

Lainojen vertailu on järkevää

Osuuspankin Täsmäluotolla voi myös yhdistää monia pieniä lainoja. Näin kaikki ylimääräiset korot ja kulut eivät kuormita taloutta, kun ne kaikki on koottu yhteen lainaan. Parhaimmillaan lainojen yhdistely voi säästää jopa satoja euroja kuukaudessa, jos velalliselle on kertynyt useampiakin lainoja. Täsmäluoton kustannukset eivät ole kovinkaan suuret. Laskutuspalkkiota peritään kuuden euron suuruinen summa kuukaudessa. Täsmäluoton korkona käytetään kolmen kuukauden euriboria ja sen päälle lisätään 7,95 prosenttiyksikön suuruinen marginaali. Lainan kokonaiskorko koostuu siis näistä kahdesta korosta. Luottoa maksetaan takaisin joko minimisumman verran tai halutessaan enemmän. Saat luotollesi myös halutessasi yhden maksuvapaan kuukauden vuodessa. Sinun on myös mahdollista tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä.

Osuuspankki on yksi Suomen suurimmista pankeista, joten se pystyy tarjoamaan asiakkailleen myös edulliset korot. Kaikki asiakkaat saavat myös käyttöönsä Osuuspankin loistavan verkkopankin ja asiakaspalvelun.

 • Vakavarainen suomalainen pankki
 • Runsaasti palvelupisteitä ympäri Suomea
 • Täsmäluoton edullinen korko
 • Joustavat lainapalvelut

Täsmäluotto sopii kertaluotoksi

 • Yksi maksuvapaa kuukausi vuosittain
 • Joustava takaisinmaksu
 • Sujuva asiakaspalvelu

Osuuspankin täsmäluotto on hyvä ratkaisu moneen eri tilanteeseen. Lainaa voi saada aina tuhannesta eurosta 15 000 euroon asti. Luoton takaisinmaksusta sovitaan yhdessä hakijan kanssa. Takaisinmaksua voi hoitaa joko minimisumman verran tai sitä voi maksaa enemmän. Osuuspankki on suomalaisten suosima pankki, joten siltä löytyy myös loistava asiakaspalvelu. Laina-asioita voi hoitaa verkkopankissa, puhelimitse tai konttorilla käymällä. Laita siis hakemus menemään ja saat lainapäätöksen todella nopeasti. Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan välittömästi tilillesi.

Maksumuistus Osuuspankin hinnaston mukaisesti

OP täsmäluotto Yhteystiedot

Op Ryhmä
Arkadiankatu 23
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu: 0100 0500 (normaali pvm tai mpm)
Avoinna ma–pe klo 8–22, la 10–16

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista uusi.op.fi/henkiloasiakkaat/lainat-ja-asunnot/kulutusluotot/tasmaluotto-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun