Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin
Lainaparkki

Lainaparkki

4.0 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 60000€
Maksuaika: 10v - 15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.9% - 50.5%

Parhaat edut

 • Vertailee ja kilpailuttaa yli 20 lainapaikkaa
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Todellinen vuosikorko 11,27%*
 • Nimelliskorko 9,50%*
 • Laskutuslisä 5€ /kk*
 • Avausmaksu 49€*
 • *)Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti.
Lainaparkki logo

Lainaparkin kautta voi hakea 1000–60 000 euroa lainaa. Lainaparkki kilpailuttaa parinkymmenen pankin ja rahoituslaitoksen luotot, joten tätä kautta löydät varmasti edullisimman luoton tarvitsit sitten rahaa autoon, veneeseen, moottoripyörään, matkaan, remonttiin, matkalle tai mihin tahansa muuhun käyttökohteeseen. Lainaparkin kautta voi hakea pienet pikalainat ja suuremmat kulutusluotot, joiden maksuaika voi pisimmillään olla jopa 15 vuotta.

Lainaparkin kautta voit myös hakea lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Jos olet huomannut maksavasi kuukausittain tuntuvia summia useiden eri lainojen ja luottojen sivukuluja, kuten korkoja ja tilinhoitomaksuja, kannattaa ehdottomasti laittaa netistä ilmainen lainahakemus vetämään ja katsoa saisitko yhdistettyä vanhat lainasi uudeksi edullisemmaksi yhtenäiseksi lainaksi. Yhden lainan hoitaminen on nimittäin aina edullisempaa ja helpompaa kuin usean eri luoton.

Lainaparkki on Salus Group Oy:n sivusto, eli käytännössä sama kuin Rahoitu.fi.

Kuinka saada luottoa Lainaparkilta?

Lainaparkin lainaehdot ovat seuraavat:

 • olet yli 20-vuotias
 • luottotietosi ovat kunnossa
 • sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot tai tulot elinkeinotoimesta

Palkkatulot täytyy osoittaa asianmukaisilla ja ajankohtaisilla liitteillä. Täytä lainahakemus huolellisesti, täytä joka kohta, näin nopeutat olennaisesti lainaprosessia. Mikäli lainahakemuksessa on puutteita, lainapäätöstä ei ole mahdollista tehdä. Salus Group tarkistaa jokaisen asiakkaan luottotiedot sekä lainahakemuksen perusteella kartoittaa asiakkaan maksukyvyn. Salus Group selvittää asiakkaan mahdolliset muut luotot Suomen Asiakastieto Oy:n rekistereistä, jotta yliluototusta ei pääse syntymään.

Uusi laina yhdistää vanhat luotot - lainakilpailutus

Lainaparkki on erikoistunut vanhojen lainojen yhdistämisiin, sillä markkinoilla on paljon kalliita luottoja ja joustoluottoja, joita on todella helppo saada, mutta joista ei ole helppo päästä eroon niiden korkeiden korkojen vuoksi. Tämän vuoksi yllättävän moni voi olla hieman pulassakin useiden eri luottojen kanssa. Tilanteeseen kannattaakin tarttua hyvissä ajoin, ennen kuin se äityy liian pahaksi. Yksi helppo, yksinkertainen ja nopea keino on hakea yksi suurempi luotto, joka kattaa kaikki vanhat lainat ja joustoluotot. Vanhat luotot maksetaan pois uudella, minkä jälkeen hoidetaan vain tätä yhtä, jossa on todennäköisesti selvästi edullisemmat kulut. Säästö voi olla enimmillään jopa tuhansia euroja!

Lainaparkin lainahakemuksessa on kohta, jossa haetaan erikseen lainaa vanhojen luottojen yhdistämiseen. Hakemukseen täytyy joka tapauksessa ilmoittaa muut olemassaolevat luotot ja tiedot niistä. Hakemuksessa vain ilmoitat, mikäli haluat maksaa näitä lainoja pois ja mitä niistä haluat maksaa pois. Parempi on maksaa edes osa pienemmistä luotoista pois, kuin ei ollenkaan.

Lainatarjoukset suoraan online palveluun

Hakemuksen lähettäminen ja lainojen kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin ilmaista eikä sido vielä mihinkään. Siksi kannattaa aina ainakin katsoa ja kokeilla, millaisilla lainaehdoilla olisi mahdollista saada uutta lainaa jolla kattaa vanhat pois. Lähettämisen jälkeen lainahakemuksesi käsitellään heti, mikäli lähetit sen virka-aikana. Sinut ohjataan OmaRahoitu -onlinepalveluun, johon myös mahdolliset lainatarjoukset Lainaparkin yhteistyökumppaneilta lähetetään. Palvelussa voit helposti ja nopeasti selailla tarjouksia ja verrata niitä vanhojen lainojesi kuluihin.

Jos tarjouksista löytyy paras laina juuri sinulle, voit allekirjoittaa sen sähköisesti saman tien. Lainaraha maksetaan tilillesi heti, ja se siirtyy sinne samantien, riippuen tietysti pankista. Eri pankista toiseen aikaa siirtoon saattaa kulu 1-2 päivää.

Lainaa netistä kilpailutuksella tai ilman

Lainaparkki on tosiaan Salus Groupin palvelu netissä. Salus Group tekee yhteistyötä useiden eri pankkien ja luottolaitosten kanssa Suomesta ja Pohjoismaista. Yhteistyökumppanit ovat Ostosraha, Euroloan, Bigbank, Collector Bank, Credento, Cashbuddy, Surimo, Lainasto, Halino, Fellow Finance, Lainaamo, Komplett Bank, Monobank, Balanzia, Kaarna, myLender, Bank Norwegian, Instabank, Resurs Bank, GF Money ja Laina.fi. Lähes jokaisesta näistä voi toki hakea luottoa netissä ihan suoraankin nopealla nettihakemuksella ilman välikäsiä.

Lainaparkin toiminnan idea on kuitenkin se, että yhdellä hakemuksella kaikki edellä mainitut pankit tulevat kilpailutetuksi. Palvelu auttaa nopeasti, helposti ja ilmaiseksi löytämään edellisten lainapaikkojen tarjoamista lainoista paras ja halvin vaihtoehto juuri nyt juuri sinun tarpeeseesi. Se on idea lainojen kilpailuttamisessa.

Viivästyskorko sekä maksumuistukset riippuvat lainanantajasta.

Lainaparkki Yhteystiedot

Oy Salus Group Ab
Cygnaeuksenkatu 8
00100 Helsinki

Sähköposti: info[ät]salusgroup.fi Puhelin: +358923163052 Avoinna arkisin 09.00 – 16.30

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista lainaparkki.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun