MyLender

MyLender

4 1 5 1
Lainan määrä: 500 - 30000€
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 12.9% - 20%

Parhaat edut

 • Alhainen korko pienissä lainasummissa
 • Lainaa jopa 30000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Korkea avausmaksu

Kulut

 • Avausmaksu: 0-50€
 • Nimelliskorko: 12,9-20%
 • Tilinhoitomaksu 0-8€
MyLender logo

MyLender on kotimainen rahoitusalan toimija, joka myöntää 500-30 000 euron lainoja 1-12 vuoden maksuajalla. Hakijan täytyy olla yli 18-vuotias. Yli 2000 euron lainoja haettaessa tarkistetaan hakijan maksukyky ja laina suhteututetaan siihen. Alustava lainapäätös annetaan kuitenkin välittömästi, riippumatta mihin vuorokauden aikaan lainaa haetaan. Nopeimmillaan laina on mahdollista saada omalle tilille jo samana päivänä.

MyLenderillä on kolme erilaista lainatuotetta: Omaraha, joka on 500-1900 euron pienet lainat, Omalaina, eli 2000-30 000 euron kulutusluotot sekä Yhdistelylaina 30 000 euroon saakka. Yhdistelylainalla on mahdollista yhdistää vanhat pienet lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja säästää satoja euroja koroissa ja sivukuluissa.

Omaraha pikalainaa nopeasti

Omaraha on MyLenderin pikalaina, joka on mahdollista saada tilille nopeasti, ilman liitteitä, ainoastaan nettihakemuksella ja luottotietojen tarkistuksella. Omarahaa voi hakea enintään 1900 euroa, ja laina-aikaa sillä on 12 kuukautta. Näin kuukausilyhennykset on mahdollista saada todella kohtuullisiksi. Omarahaa on nopea hakea netistä, ja sen saakin tilille jo muutamassa tunnissa.

Omarahan todellinen vuosikorko ei nouse yli 50 prosentin, sillä alle 2000 euron luottona sitä määrittelee pienlainojen korkokatto. Omarahassa todellinen vuosikorko onkin sitten juuri noilla rajoilla, lähellä 50 prosenttia. Mylenderin nettisivuilta löytyvällä laskurilla voi laskea kuukausilyhennyksen eri kokoisille summille eri laina-ajoilla, mutta laskuri ei annan lainasumman muita tietoja, kuten todellista vuosikorkoa.

Omarahan kulut koostuvat:

 • avausmaksu 118-450 euroa
 • tilinhoitomaksu 0 euroa
 • korko 3 kk euribor (n. 0,3%)

Omarahan kulu muodostuu siis käytännössä avausmaksusta, korosta kertyvä summa on vain nimellinen.

Omalaina on kulutusluotto 30 000 euroon saakka

MyLender tarjoaa kulutusluottoja 30 000 euroon saakka Omalainan nimellä. Omalainaa haetaan myös nettihakemuksella, mutta hakemuksessa täytyy löytyä liitteinä uusin palkka- tai eläketodistus sekä uusimman veroilmoituksen erittelyosa. Liitteet on kätevä lähettää älypuhelimella otetulla kuvalla, ei tarvitse skannata niitä tai lähettää paperisena. Hakemus on mahdollista käsitellä kokonaan vasta liitteiden kanssa, joten liitteet kannattaat toimittaa samantien.

Omalainan suuruus harkitaan asiakaskohtaisesti luottoarvion perusteella. MyLender selvittää Suomen Asiakastiedolta myös asiakkaan muut päällekkäiset lainat, jotta lainaaminen olisi mahdollisimman vastuullista eikä asiakasta suotta luototeta liikaa. Näiden perusteella MyLender arvioi, paljonko kyseiselle asiakkaalle voidaan lainaa myöntää. Myönnetty summa voi olla pienempi kuin haettu summa.

Mikäli haluat varmistaa, että varmasti saat haluamasi lainasumman, hae lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on useimmiten puoliso. Yhteishakijan kanssa saa suurempia lainoja ja varmemmin sen lainasumman mitä tarvitsee. Lainasta ollaan myös yhdessä vastuussa.

Omalainan kulut koostuvat:

 • avausmaksu 199€
 • tilinhoitomaksu 9€/kk
 • korko 18,9-21,9% + 3kk euribor

Yhdistä vanhat lainat ja säästä

MyLenderillä voi yhdistää vanhat pikalainat ja kulutusluotot yhdeksi suuremmaksi lainaksi, jolloin asiakkaalla voi säästyä useita satoja euroja selvää rahaa lainojen sivukuluissa ja koroissa. Lisäksi on paljon helpompi ja mukavampi hoitaa ainoastaan yhtä lainaa useiden lainojen sijaan. Yhdistelylainasta löytyy lisätietoa MyLenderin nettisivuilta.

Maksumuistutus 5€ / lasku

MyLender Yhteystiedot

My Lender Oy
Pohjoinen Makasiinikatu 3-5
00130 Helsinki
Y-tunnus 2714535-7

Asiakaspalvelu lainahakemus(ät)mylender.fi
Puhelin: 010 323 7200 (8,35 snt/puh + 17,17 snt/min)
Avoinna ma-pe klo 9-17

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista mylender.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun