Businesscredit

Businesscredit

4 1 5 1
Lainan määrä: 1000 - 100000€
Maksuaika: 3kk - 1v
Ikäraja: 18 vuotta
Vuosikorko: 50.65% - 224.73%

Parhaat edut

 • Lainaa yrityksille netistä
 • Lainasta peritään ainoastaan avausmaksu
 • Lainaa jopa 100000€
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Yrityksellä tai takaajalla ei saa olla luottohäiriöitä
 • Yrityksen tulee olla Suomen kaupparekisterissä
 • Edellyttää 1-2 henkilötakaajaa

Kulut

 • Toimituspalkkio 213–23 988€
 • Korko 0 %
 • Tilinhoitomaksu 0 €
 • Lainassa vain toimituspalkkio
Businesscredit logo

BusinessCredit yrityslaina on 1000–100 000 euron suuruinen vakuudeton yrityslaina kotimaisille yrityksille 3–12 kuukauden maksuajalla. Luotto on suunnattu kaikille Suomen kaupparekisterissä oleville yrityksille liikevaihdon koosta, yritysmuodosta ja toimialasta riippumatta. BusinessCredit yrityslainassa on selkeä hinnoittelu: lainasta maksetaan kiinteä toimituspalkkio, joka on kokonaisuudessaan tiedossa lainasopimuksessa. Tämän lisäksi ei tule mitään piilo- tai yllätyskuluja.

BusinessCredit yrityslaina on kuluttajapuolelta tutun suomalaisen J.W.Yhtiöt Oy:n uusi lainatuote, joka on suunnattu kotimaisille yrityksille. J.W.Yhtiöt on tarjonnut kuluttajalainoja ja joustoluottoja vuodesta 2006, mutta nyt vuodesta lainatuotteisiin lisättiin yrityslaina. J.W.Yhtiöiden lainatuotteita on muun muassa Suomilimiitti, Eurolimiitti ja Ekstraluotto.

Yrityslainaa 100 000 euroa netistä

BusinessCredit yrityslainaa voi tosiaan hakea jopa 100 000 euroa vuoden maksuajalla ilman reaalivakuuksia. Tähän summaan tarvitaan kuitenkin kaksi ihmistä takaamaan lainaa omavelkaisesti. Yksi ihminen voi taata yrityslainan vain 20 000 euroon saakka. Omavelkainen takaus tarkoittaa sitä, että takaaja vastaa luoton takaisinmaksusta kokonaisuudessaan, mikäli yritys ei selviydy lainan takaisinmaksusta.

Yrityslainan saamiseksi on muutamia ehtoja:

 • yritys on Suomen kaupparekisterissä
 • yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
 • yrittäjillä on luottotiedot kunnossa

Laina haetaan kokonaisuudessaan netin kautta. Lainaa varten ei tarvita laajaa selvitystä yrityksen tilasta, kuten esimerkiksi tilinpäätöstietoja useilta vuosilta. Toki yrityksen taloudellinen tila ja tulevaisuuden suunnitelmat selvitetään, mikä vaikuttaa myös yrityslainan hintaan. Tärkeää onkin täyttää lainahakemus huolellisesti, mutta silti sen täyttäminen netissä on nopeaa, vain noin 15 minuuttia.

Yrityslainaa nopeasti

BusinessCredit yrityslainaa on mahdollista saada yrityksen tilille todella nopeasti, jopa saman päivän aikana. Lainahakemukset, jotka saapuvat klo 16 mennessä käsitellään saman päivän aikana, ja lainapäätös tulee jo tunnissa. Mikäli asiakas hyväksyy lainatarjouksen ja allekirjoittaa sen netissä, rahat voidaan siirtää tilille saman tien. Osuuspankin, Nordean ja Danske Bankin tileille rahat siirtyvät heti, mutta muihin pankkeihin siirtämiseen on syytä varata aikaa 1-2 pankkipäivää.

Yrittäjä itse yleensä takaa yrityksensä lainan, ja mikäli tarvitaan lainaa yli 20 000 euroa, tällöin yrittäjät. Mikäli yrittäjiä ei ole kuin yksi ja tarvitaan yli 20 000 euroa suurempi laina, yrityslainan voi taata myös yrityksen ulkopuolinen henkilö, esimerkiksi yrityksen hallituksen jäsen. Kun toinen takaaja on ulkopuolinen, tämän sitoutuminen lainaan varmistetaan kahteen kertaan eri päivinä. Tämän vuoksi näissä tapauksissa lainarahan saamiseen kuluu enemmän kuin päivä.

Voiko yrityslainaa maksaa takaisin etuajassa?

Yrityslainankin voi maksaa takaisin etuajassa, mutta BusinessCredit yrityslainassa sovittu toimituspalkkio ei kuitenkaan siitä pienene tai suurene. Lainasopimuksessa ilmoitettu lainasta maksettava korkokulu pysyy samana, vaikka lainan takaisinmaksua joudutettaisiin. Tällöin ei välttämättä ole hyötyä siitä, että maksaa lainan takaisin etukäteen.

Yrityslainoissa on valtavia eroja, minkä takia huolellinen lainavertailu ennen lainan ottamista on äärimmäisen tärkeää. Saman suuruisen lainan kuluissa voi olla tuhansien eurojen eroa, myös vakuudettomissa luotoissa. Suomen markkinoilla toimii monenlaisia yritysrahoittajia, joiden toimintaa kannattaa tarkastella kriittisesti ja muodostaa selkeä kuva ennen lainan ottamista. Helppoa ja luotettavaa lainavertailua saa niin, että lähettää useamman lainahakemuksen ja vertailee tarjouksia, joskin tämä on kaikkein hitain tapa vertailla lainat.

Kokemuksia J.W.Yhtiöiden yrityslainasta?

Joko sinä tai yrityksesi olette hakeneet ja ottaneet BusinessCredit yrityslainaa? Onko tuttusi ottanut? Millaisia kokemuksia koko prosessista tuli? Entä onko sinulla kokemuksia J.W. Yhtiöistä muuten? Kokemuksia jakamalla voimme helpottaa toisten valintaa ja paljastaa arveluttavat toimijat.

Businesscredit Yhteystiedot

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Sähköposti: asiakaspalvelu(ät)businesscredit.fi
Puhelin: 03 3399 3601
Avoinna: ma-su klo 8-22

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista businesscredit.fi-sivulta.

Tarvitsetko lainaa?
Vertaa ja löydä sopivin

Ei yhtään kommenttia. Lisää kommentti alla olevalla lomakkeella.

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun